Birdwatching binoculars
alt text goes here

KIKKERTER TIL
FUGLETITTING

Kikkerter med høy ytelse til fuglekikking og dyreliv.

Canon-kvalitet og -ytelse

Alle våre kikkerter til fuglekikking har Canons presisjonsoptikk og optisk bildestabilisering for å sikre behagelig og avslappet fuglekikking over lengre tid.

Kom så nær som du trenger

Kikkertene våre med 8x til 10x forstørrelse er lette å bære når du skal se på fugler. Klarere kikkerter med samme forstørrelse er bedre i mindre lys, mens 12x- og 14x-modellene er ypperlige for å se på småfugler eller dyreliv på større avstand.*

8x to 10x binocular

Få en lysere utsikt

Jo mer lys kikkerten tar inn, desto lysere blir visningen. 10x42L IS WP-kikkerten har førsteklasses optikk fra Canons L-serie og gir et klart synsfelt, noe som gjør dem ideelle for fuglekikking i dempet eller dårlig lys.

10x42L IS WP binoculars

Svært stødig visning

Du får en svært stødig håndholdt visning. I tillegg er det lett å identifisere og spore fugler med høy forstørrelse – selv i luften – ved hjelp av Canons optiske bildestabilisator (Image Stabilizer, IS) som gir presis korrigering av mange forskjellige typer bevegelser og risting.

Finn ut mer

A super steady view

Kom deg nærmere med utmerket kvalitet

Dra fordel av å kunne identifisere fugler enkelt ved alle forstørrelsesgrader ved hjelp av Canons presisjonsoptikk, med Porro II-prismeoptikk og Super Spectra-objektivbelegg for lav forvrengning, som gir en skarp, klar og detaljert visning.

Canon precision optics

Se i alle værforhold

Den førsteklasses vanntette 10x42L IS WP-kikkerten tåler de tøffeste forhold, med værforsegling som overholder den japanske industristandarden (JIS7). Andre modeller har et slitesterkt gummibelagt håndgrep og forskjellige grader av værbestandighet.

waterproof 10x42L IS WP

Få større perspektiv

Kikkerter med lavere forstørrelsesgrader på 8x til 10x gir en bredere visning, som gjør det enklere å se fugler som er i rask bevegelse og langt unna. Kikkerter med samme forstørrelsesgrad forstørrer motiver like mye, men noen har et bredere synsfelt med mer omkringliggende detaljer.

See a wider view 8x to10x binoculars

Anbefalt kikkert for fuglekikking

Velg blant et utvalg av forstørrelsesgrader for å få den beste fuglekikkingsopplevelsen.

Andre aktiviteter

Oppdag det fullstendige utvalget av kikkerter, og få informasjonen du trenger for å velge kikkertene som er riktige for deg.

* Bilder vises bare til beskrivende formål.

Relaterte produkter