Løsninger

eSign

Elektronisk signatur fra Canon
Canon eSign

Oversikt

Enkel og rask signering med eSign, Canons egen plattform for elektronisk signatur for bedrifter. Nå kan du signere og administrere alle dokumentene dine sikkert og enkelt via eSign, en nett-portal for digital signering.

Elektronisk signatur passer for alle bedrifter i ulike størrelser som på en eller annen måte behandler avtaler og andre dokumenter som krever signaturer. Elektronisk signatur hjelper din organisasjon med å spare tid på manuelle prosesser, uavhengig av størrelsen på din bedrift.

Elektronisk signatur med eSign

Elektronisk signatur er et viktig hjelpemiddel på reisen for å bli heldigital, og store deler av både offentlig og privat sektor har allerede begynt å ta i bruk slike løsninger. En sikker og brukervennlig signeringsløsning vil både forenkle, forbedre og effektivisere måten man håndterer avtaler på.

eSign sender ut dokumenter til signering, henter inn signaturer fra alle aktuelle parter på alle typer enheter, og henter inn, lagrer og sikrer det ferdig-signerte dokumentet. Sporing gir innsikt i hvor i prosessen dokumentet er, og skreddersydde arbeidsflyter i signeringsplattformen sikrer effektivitet gjennom hele prosessen.

Løsningen

eSign er bygget på teknologi fra Scrive, og er kompatibel med alle de viktigste lovene og bestemmelsene som omhandler eSignatur, inkludert ESIGN, UETA og europeiske eIDAS. Løsningen har SSL-kryptering, som sikrer at dokumentene dine er sikre og juridisk holdbare. Sikkerhetsfunksjoner som totrinns-autentisering og brukerpassord gjør også plattformen ekstra sikker.

Finn ut mer

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester?