ARTIKKEL

Canon EOS 90D: Filme video

EOS 90D Shooting Video

Fantastisk kreative videoer

Ta utrolige videoer med oppløsninger på opptil 4K ved 25 eller 30p ved å bruke hele bredden på kameraets sensor for et virkelig kinoaktig utseende.

Et utvalg bildehastigheter

Når du tar bilder i Full HD-modus, finnes det en rekke tilgjengelige bildehastigheter, fra 30 eller 25 bilder/sek til utmerkede 50 eller 60 bilder/sek, noe som passer perfekt for motiver i bevegelse. Et alternativ med 100 eller 120 bilder/sek er også tilgjengelig, noe som er ypperlig for effekter med sakte film.*

Med 4K-intervallopptak i kameraet og tre forskjellige forhåndsinnstillinger kan du vise bevegelser i en helt annen tidsskala. 4K-øyeblikksbilder gjør at du kan skape JPEG-bilder med 8 megapiksler fra individuelle bilder i videoopptak.

*Filmer med høy bildehastighet fører til en liten beskjæring av bildeområdet på 84,1 % horisontalt og 84,2 % vertikalt

EOS 90D Selection of frame rates
© Copyright Fergus Kennedy

Laget for filmskaping

Når du bruker EOS 90D til videoprosjekter, legger du merke til funksjoner som er utviklet for å gjøre livet enklere, slik at du kan være mer kreativ. Kameraets vribare berøringsskjerm hjelper deg for eksempel med å ta bilder fra nesten alle vinkler, og med mikrofon- og hodetelefonkontakter kan du ta opp og overvåke lyden nøyaktig.

Det anerkjente Movie Servo Dual Pixel CMOS AF-systemet kan spore motiver i bevegelse rundt i bildet, inkluder ansikter, takket være funksjonen for ansiktsgjenkjenning og øyeregistrerings-AF, som kan være aktivert selv under filming. Å flytte fokus fra ett motiv til et annet er så enkelt som å trykke på kameraets berøringsskjerm. Du kan til og med justere fokuset på skjermen på smartenheten som kjører Canon Camera Connect-appen. Fokuseringshastigheten kan stilles inn i kameraets menysystem, slik at du kan skape sakte eller raske fokuseffekter.

Manuell fokusering er også enkelt, med fokuspeaking som viser hva som er skarpt og hva som ikke er det, ved hjelp av fargerike konturer.


< Tilbake til EOS 90D-oversikten

Du kan også ha interesse av ...