ARTIKKEL

Canon EOS 90D: Bildekvalitet

EOS 90D Black Throated Diver

Bildekvalitet som forbløffer deg

En APS-C CMOS-sensor på 32,5 megapiksler fungerer som hånd i hanske med vår tilpassede DIGIC 8-bildeprosessor for å gi fantastisk bildekvalitet med store mengder klarhet, tonalitet og farger, samtidig som støy under forhold med lite lys holdes på et absolutt minimum. Følsomheten strekker seg til ISO 25 600 for håndholdt fotografering under mørke forhold, mens et bredt dynamisk område gjør at du kan få frem detaljer både med god belysning og mørke skygger.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Den perfekte kombinasjonen av ytelse og bærbarhet

Fang opp utsøkte detaljer med en CMOS-sensor på 32,5 megapiksler, som er utviklet og produsert eksklusivt av Canon. APS-C-formatet er stort nok til å få rikelig kontroll over feltdybde, men lite nok til at EOS 90D og de tilhørende objektivene kan tas med overalt og er perfekt balansert.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100 % beskjæring

Optimalisert bildekvalitet

Med bildebehandling i kameraet kan du trekke frem absolutt all bildekvalitet. Digital Lens Optimizer-teknologien (DLO) kan brukes mens du tar bilder, slik at alle bilder justeres for objektivegenskaper. Resultatet? Bilder som er rene og fulle av detaljer, rett fra kameraet.

RAW-filer kan konverteres til JPEG-bilder i kameraet, takket være RAW-behandling i kameraet, og du kan finjustere bildene med Creative Assist. Med DIGIC 8-prosessoren kan bildejusteringer foretas og flere versjoner av samme bilde opprettes, som alle har ulike utseender og preg.


< Tilbake til EOS 90D-oversikten

Du kan også ha interesse av ...