ARTIKKEL

Canon EOS 90D: Hastighet og autofokus

EOS 90D Owl Sample Image
© Copyright Markus Varesvuo

Fra fuglereservater til idrettsliv

Hold følge med handlingen, og ta imponerende bilder av flyktige øyeblikk. Rask kontinuerlig fotografering, svært nøyaktig fokusjustering og overlegen håndtering gjør dette kameraet ideelt for alle som tar bilder av dyr, sport eller rask action.

Raskt nok til å fange øyeblikket

Et godt valg for sports- og naturfotografer: Ta utrolig detaljerte bilder på 32,5 megapiksler med en hastighet på 10 bilder/sek med kontinuerlig fokus når du bruker kameraets søker, eller 11 bilder/sek i Live View-modus. APS-C-formatet gir ekstra rekkevidde med teleobjektivene, slik at du enkelt kan komme tettere på det som skjer i det fjerne, og lage flotte bilder med stor innvirkning.

Med støtte for UHS-II SD-minnekort kan kameraet skrive bilder raskt, og det kan ta opptil 58 JPEG-filer i full størrelse, 25 RAW-filer eller 39 CRAW-filer i én serie.

EOS 90Ds flimmerregistrering styrer EOS 90Ds kontinuerlige bildehastighet for å kompensere for flimmerlyset som ofte finnes i idrettshaller.

EOS 90D Swallow Sample Image
© Copyright Markus Varesvuo

Hold skarpheten, hold fokus

Selv motiver i bevegelse spores og holdes i skarpt fokus, takket være EOS 90Ds avanserte AF-systemer. Uansett om du tar bilder med kameraets flotte optiske søker eller med den allsidige vribare berøringsskjermen, skjer fokuseringen raskt, nøyaktig og presist.

Rask, nøyaktig fokusering

45 autofokuspunkter er spredt rundt EOS 90Ds optiske søker, som alle er av krysstypen for forbedret følsomhet og nøyaktighet, uansett om du tar bilder horisontalt eller vertikalt. Ta bilder i så lite lys som –3EV og med objektivkonverteringskombinasjoner som har en maksimal blenderåpning på bare f/8.

Bruk AF-punkter for seg selv eller i grupper og områder, som raskt og enkelt kan flyttes rundt i bildet ved hjelp av en intuitiv AF-flerkontroller. iTR AF-fokussystemet bruker farge- og ansiktsinformasjon til å gjenkjenne og spore motiver i bevegelse. Ta kontroll over fokusfølsomheten og fokuseringssporingen for å tilpasse kameraets AF-atferd til motivtypen du fotograferer.

EOS 90D Fast Accurrate Focusing
© Copyright Fergus Kennedy

Dual Pixel CMOS AF

Når du tar bilder i Live View-modus, eller når du tar opp video, gir Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AD-system overlegen skarphet og dekning over et stort område, i tillegg til utmerket ytelse under forhold med lite lys, helt ned til –5EV. Med opptil 100 x 88 % vertikal og horisontal bildedekning og et utvalg med opptil 5481 AF-posisjoner kan du enkelt finjustere komposisjonene. Med funksjonen for ansiktsgjenkjenning og øyeregistrering kan personer som beveger seg, spores og holdes i skarpt fokus.

Alternative fokuseringer

Når det er viktig med maksimal feltdybde i hele bildet, for eksempel ved makrofotografering, sørger den alternative fokuseringen for fullstendig skarphet. Hvis du trykker én gang på lukkerknappen, tar EOS 90D kontinuerlige bilder samtidig som fokuseringsavstanden justeres fra utgangsposisjonen og gjennom hele bakgrunnen. Deretter opprettes et sammensatt bilde via Canons Digital Photo Professional-programvare, som er et bilde med fokus hele veien.


< Tilbake til EOS 90D-oversikten

Du kan også ha interesse av ...