ARTIKKEL

Canon EOS 90D: Allsidighet

EOS 90D Versatility Article

Intuitivt utformet speilreflekskamera

EOS 90D er resultatet av mange år med forbedring av kameradesignet, en prosess med kontinuerlig forbedring som har ført til et kamera som føles intuitivt fra det øyeblikket du plukker det opp. Du vil legge merke til de små detaljene, for eksempel to flerkontrollerhjul som du kan bruke til å justere fokuseringen mens du tar bilder, og tilpasse opptaksprogrammer og kontroller.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Få et tydeligere perspektiv

EOS 90D er et speilreflekskamera og har selvfølgelig en intelligent optisk søker som gjør at du kan følge objekter i bevegelse nøyaktig, for eksempel fugler som flyr, og ta perfekte bilder. Informasjonen legges over denne sanntidsvisningen og holder deg oppdatert om alle aspekter av kameraytelsen.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

Batterikapasitet hele dagen

Et stort batteri gir 1300 bilder på én lading,* slik at du kan fortsette å ta bilder lenger når du er ute i felten. Et batterihåndtak gjør at du kan bruke et ekstra batteri, slik at fotograferingstiden dobles mellom ladinger og du får bedre håndtering når du tar bilder vertikalt.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

EOS 90Ds klassiske speilreflekskameradesign har et skulpturelt grep som gjør at det føles balansert og komfortabelt når du tar bilder med lange eller korte objektiver, hvilket gjør det veldig populært blant natur- og sportsfotografer.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright / 60 tegn. alle språk

Innebygd trådløs tilkobling

EOS 90D har Bluetooth og Wi-Fi, noe som ikke bare gjør det mulig å dele bilder raskt og enkelt via en smartenhet som kjører Canon Camera Connect-appen,* men som du også kan bruke til å fjernstyre kameraet. Se hva kameraet ser, på skjermen på enheten, juster innstillinger og endre modi, og ta bilder uten å stå ved siden av kameraet. Dette er en flott metode for å ta nærbilder av dyr i naturen uten å skremme dem bort. Bilder kan også synkroniseres med smartenheten eller PC/Mac når du kommer hjem.

EOS 90D kan også fjernkobles til PC-en eller Mac-en ved hjelp av EOS Utility-programvaren som følger med – supert når du skal ta bilder i et studio.


< Tilbake til EOS 90D-oversikten

Du kan også ha interesse av ...