hero

EOS R

Gled deg over EOS-verden med en rekke spesialtilbehør

Canon EOS R og Canon EOS RP er en del av den anerkjente EOS-serien. Sammen med EOS R3, R5 og R6 er disse nyskapende fullformats speilløse kameraene fullstendig kompatible med et system som er utviklet over tre tiår med kontinuerlig forbedring.

Utmerket optisk ytelse

RF-objektivene er spesielt utformet for å passe til EOS R-systemkameraer og setter nye standarder for oppløsningsevne. Hemmeligheten bak suksessen til objektivene er den nydesignede objektivfatningen som plasserer objektivet i optimal avstand fra sensoren. Denne geniale designen har åpnet opp nye muligheter for å lage en serie med EOS RF-objektiver i L-serien som gir utmerket optisk ytelse og sikrer at flest mulig detaljer vises i bildet.

Bruk EF- eller EF-S-objektivene dine

I tillegg til RF-objektiver kan du også, ved hjelp av et utvalg av adaptere, bruke alle EF- og EF-S-objektivene fra Canon på EOS R-systemkameraer uten noe tap av optisk ytelse1. Disse adapterne opprettholder fullstendig kommunikasjon mellom kamerahus og objektiv, men gir større kontroll, slik at du kan bruke dine egne objektiver og utforske andre i objektiver i Canon-objektivsystemet.

1se spesifikasjoner

Du kan også ha interesse av
Canon related article perfect blend

EOS R

En perfekt balanse mellom håndtering og flott design

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokuser hvor som helst på et øyeblikk

Related tell your stories

EOS R

Fortell historiene dine i video i 4K, og fyll skjermen med detaljer

Use your EF or EF-S

Utforsk et stort utvalg av belysningsmuligheter

En annen fordel ved at EOS R-systemkameraer er en del av EOS-serien, er at kameraene er kompatible med eksisterende Canon-tilbehør, inkludert hele den gjeldende serien med Speedlite-blitser samt produkter for spesialister, som Macro Ring Lite-serien. Dette gir deg enda flere muligheter for kreativ fotografering og fotografering i lite lys mens du drar nytte av de tekniske fordelene ved EOS R-systemet.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Du er kanskje også interessert i