hero

EOS R

Gled deg over EOS-verden med en rekke spesialtilbehør

EOS R er det nyeste tilskuddet i den anerkjente EOS-serien og er fullstendig kompatibelt med et system som er utviklet over tre tiår med kontinuerlig forbedring. Takket være den nyskapende designen til EOS R er det enkelt å bruke kameraet sammen med andre EF- og EF-S-objektiver, Speedlite-blitser og tilbehør via adapter.

Utmerket optisk ytelse

RF-objektivene er spesielt utformet for å passe til EOS R og setter nye standarder for oppløsningsevne. Hemmeligheten bak suksessen til objektivene er den nydesignede objektivfatningen som plasserer objektivet i optimal avstand fra sensoren. Denne geniale designen har åpnet opp for nye muligheter for å lage en serie med EOS R-objektiver i L-serien som gir utmerket optisk ytelse og sikrer at flest mulige detaljer vises i bildet.

Bruk EF- eller EF-S-objektivene dine

I tillegg til RF-objektiver kan du også, ved hjelp av et utvalg av adaptere, bruke alle Canon EF- eller EF-S-objektiver på EOS R uten tap av bildekvalitet eller ytelse1. Disse adapterne opprettholder fullstendig kommunikasjon mellom kamerahus og objektiv, men gir større kontroll, slik at du kan bruke dine egne objektiver og utforske andre i objektiver i Canon-objektivsystemet.

1se spesifikasjoner

Du kan også ha interesse av
Canon related article perfect blend

EOS R

En perfekt balanse mellom håndtering og flott design

Related connect upload

EOS R

Koble til, last opp og del overalt

Related tell your stories

EOS R

Fortell historiene dine i video i 4K, og fyll skjermen med detaljer

Use your EF or EF-S

Utforsk et stort utvalg av belysningsmuligheter

En annen fordel ved at EOS R er en del av EOS-serien, er at kameraet er kompatibelt med eksisterende Canon-tilbehør, inkludert hele den gjeldende serien med Speedlite-blitser samt produkter for spesialister, som Makro Ring Lite-serien. Dette gir deg enda flere muligheter for kreativ fotografering og fotografering i lite lys mens du drar nytte av de tekniske fordelene ved EOS R.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Du er kanskje også interessert i