The perfect blend of handling and great design

EOS R

En perfekt balanse mellom håndtering og flott design

EOS R er et kompakt og lett kamera som er mindre enn andre fullformats EOS-speilreflekskameraer. Den ergonomiske utformingen gjør at kameraet er en drøm å bruke. Kameraet har alle kvalitetsfunksjonene du forventer av et EOS-kamera, i tillegg til nye og spennende funksjoner som forbedrer fotograferingsopplevelsen ytterligere.

Kompakt og ergonomisk utforming

EOS R sitter komfortabelt i hendene dine allerede første gang du bruker det. Kameraet er en del av EOS-serien og har det samme håndgrepet som du finner på speilreflekskameramodeller. Det intuitive LCD-menysystemet er også velkjent for EOS-brukere. Kontrollene er lett tilgjengelige og gir samtidig ekstra fleksibilitet ved at de kan tilpasses etter egne preferanser. EOS R er akkurat det kameraet du ønsker det skal være.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Vribar berøringsskjerm

EOS R’ 3,15-tommers vribare berøringsskjerm er lys og klar med utrolige 2,1 millioner punkter for å kunne gjengi bilder og filmer i høy oppløsning med utrolig skarphet og klarhet. Skjermen kan justeres i en rekke ulike vinkler for å hjelpe deg med å fotografere utfordrende motiver, mens skjermrefleksjon er sterkt redusert takket være Canons Clear View II-teknologi. Det at du kan endre fargetone på LCD-skjermen, gjør det mulig å tilpasse bildene til måten du liker å vise et motiv på.

Du kan også ha interesse av
Related connect upload

EOS R

Koble til, last opp og del overalt

Related tell your stories

EOS R

Fortell historiene dine i video i 4K, og fyll skjermen med detaljer

Related article brent

EOS R

Tar kreativiteten til nye høyder

Vari-angle touch screen

En annerledes søker

Når du tar bilder med EOS R' elektroniske søker med 3,69 millioner punkter, kan du se hele motivet og, fordi du holder det inntil øyet, få en mer tradisjonell fotograferingsopplevelse. Den gir også andre fordeler som du ikke får med en tradisjonell optisk søker. Du kan se i sanntid hvordan det endelige bildet vil se ut og se motivet tydelig selv når det nesten er helt mørkt. Når du ikke har søkeren inntil øyet, sørger en innebygd sensor for at bildet automatisk flyttes til skjermen, noe som gjør at du sparer batteristrøm. Søkeren kan også brukes til videoopptak i skarpt lys, noe som gjør det mye enklere å bytte fra stillbilder til video.

Fokuseringsfunksjoner

Når du fotograferer med den elektroniske søkeren, kan du raskt og nøyaktig velge AF-område ved å bruke berør-og-dra-fokusering. Ved hjelp av denne funksjonen kan du effektivt bruke berøringsskjermen som en styreplate mens du ser gjennom søkeren. Og når manuell fokusering passer bedre for motivet, kan du bruke EOS R’ funksjoner for fokusforstørrelse eller fokuspeaking for å få større nøyaktighet over skarpheten.

Focusing features

Tilpassbart flerfunksjonsfelt

EOS R’ nyskapende funksjoner inkluderer det unike flerfunksjonsfeltet. Dette er et berøringsbetjent kontrollgrensesnitt som kan tilpasses for en rekke funksjoner, fra å kontrollere autofokuseringen til å angi ISO-hastighet eller hvitbalanse. Det ligner på det velkjente EOS-kontrollhjulet, men er helt lydløst og mer værbestandig.

Customisable multi-function bar

Robust, slitesterkt og værbestandig kamerahus

EOS R’ robuste kamerahus i magnesiumlegering gir en høy grad av beskyttelse. Den avanserte støv- og fuktighetsbestandigheten gjør dette til Canons mest værbestandige speilløse systemkamera noensinne.

Du er kanskje også interessert i