ARTIKKEL

Lynrask tilkobling som gir deg et forsprang

Når hvert sekund teller, gir EOS R3 deg et konkurransefortrinn. Enestående tilkobling sørger for at du kan sende bilder til kundene dine raskt, enten du jobber med Wi-Fi, Ethernet eller en mobiltelefon. Du vil nå tidsfristen på rekordtid.
EOS R3

Overfør bilder etterhvert som du tar dem

Bruk Wi-Fi eller Ethernet til å overføre bilder til byrået eller kunden i sanntid, takket være FTP-støtte. De sikre protokollene SFTP1 og FTPS støttes, så bildene dine er trygge til enhver tid. EOS R3 støtter Wi-Fi-standarden 802.11ac, og bruker både 2,4 GHz og 5 GHz2 bånd for utvidet rekkevidde og mindre forstyrrelser. Wi-Fi-sikkerhetsstandarden WPA3 er også på plass.

Når du gjør opptak på Ethernet-utstyrte arenaer, sørger kameraets RJ-45-terminal for at du får den raskeste og mest stabile tilkoblingen som er mulig (opptil 1000BASE-T), slik at du kan sende bilder og videoer der de skal så raskt som mulig.

EOS R3 får mange av nettverksfunksjonene sine fra vårt prisbelønte EOS-1D X Mark III. De to kameraene kan faktisk utveksle nettverksinnstillinger via minnekort, slik at byråer kan levere oppsettkonfigurasjoner før et arrangement.

Hvis du vil gjøre oppsettet enda raskere, spesielt på steder der du allerede har arbeidet, kan du lagre opptil 20 grupper med nettverksinnstillinger i kameraet for øyeblikkelig henting, for eksempel for FTP-servere, lokale datamaskiner eller smarttelefoner.

Når EOS R3-kameraet overfører bilde- eller videofiler, overføres også talemerker, stjernevurderinger og beskjæringer som er gjort i kameraet, og sparer deg for tid i det travle redigeringsarbeidet.

I samarbeid med en smarttelefon


En Bluetooth Low Energy v5-tilkobling til smartenheten din som er alltid er på, gjør det mulig å overføre bilder automatisk til en telefon eller et nettbrett etterhvert som du tar dem. Overfør dem raskt til kundene dine, eller del dem med følgerne dine på Internett.

Mobile File Transfer-appen vår gjør det mulig å overføre bilder til FTP-servere når Wi-Fi-nettverk ikke er tilgjengelige. Uansett om du fotograferer med Android- eller iOS-enheter, trenger du bare en Wi-Fi-tilkobling eller en USB-kabel for å begynne opplastingen. Du kan merke bilder og implementere metadatamaler – enda en måte EOS R3-kameraet kan gi deg et konkurransefortrinn på.

Camera Connect-appen tilbyr nå en tilleggsfunksjon for å oppdatere kameraets fastvare fra appen, slik at det blir enda enklere å holde kameraet oppdatert.

EOS R3

Startskjerm i MFT-appen

Se gjennom, overfør eller merk bilder. Implementer en metadatamal i bildene dine.
EOS R3

Koble en smarttelefon til EOS R3 for integrering med apper, inkludert MFT-appen for effektiv filoverføring.

Støtte for flere globale navigasjonssatellittsystemer

EOS R3-kameraets innebygde GPS merker alle bildene med posisjonen din og sørger for at den interne klokken alltid er korrekt. Den støtter flere satellittsystemer, inkludert GPS og GLONASS, samt MICHIBIKI Quasi-Zenith-satellitter for mer allsidige posisjonsdata.

Fjernstyrt kamerakontroll

Smartenheten din kan også brukes til å fjernstyre EOS R3 og hjelper deg med gjøre opptak fra spennende perspektiver som er vanskelige å nå. Du kan justere innstillingene, se det kameraet ser og ta bilder og filme fra skjermen på en telefon eller et nettbrett. EOS R3-kameraet er også Apple MFI-sertifisert, slik at det kan kobles direkte til en iPhone via en USB Lightning-kabel. Android-enheter kan kobles til via USB 3.

Den kostnadsfrie EOS Utility-programvaren vår gjør det også mulig å fjernstyre kameraet fra en Mac eller PC – du trenger bare å koble til via USB 3.2, Wi-Fi eller Ethernet. Bildene kan lagres på et minnekort, en datamaskin eller begge deler – ideelt for arbeid under kontrollerte forhold.

Trenger du litt større rekkevidde? EOS R3 har en funksjon for ekstern nettleser (tilgjengelig når det er koblet til via Ethernet) som gjør det mulig å kontrollere kameraet på tvers av nettverk. Bilder kan tas eksternt, og filer kan lastes ned. Innstillinger (inkludert FTP-detaljer) kan justeres selv når kameraet er i bruk.

Beskyttet bildeoverføring

Muligheten til å automatisk «beskytte» bilder som har blitt sendt til en FTP-server, er nyttig for mange nyhets- og sportsfotografer. Et bilde blir beskyttet ved at de blir låst og ikke kan bli slettet ved et uhell, og det er enkelt å identifisere hvilke bilder som har blitt sendt til en kunde, når de blir overført til datamaskinen etter fotograferingsøkten.

EOS R3

Nettskystøtte

EOS R3 støtter også skylagringsplattformer, takket være vår nyskapende image.canon-gateway. Kameraet laster til og med opp bilde- og videofiler automatisk, slik at de ligger klare i arbeidsflyten din når du kommer tilbake fra et opptak.

Du kan lagre ubegrenset med bilder (inkludert RAW-filer) på image.canon i opptil 30 dager før du bestemmer deg for hvilke som skal flyttes til en annen nettskytjeneste, for eksempel Google Drive eller Adobe Cloud.

EOS R3

RAW-behandling i skyen

RAW-filer som er lastet opp til image.canon-nettskyen, kan behandles i skyen på en optimal måte ved hjelp av avanserte algoritmer for demosaisering og høy ISO-støyreduksjon. Resultatet er fremragende med færre artefakter og mindre bildestøy.

 1. Støtte for 5 GHz er ikke tilgjengelig i alle regioner
 2. SFTP er bare tilgjengelig via Ethernet

Relaterte artikler

 • ARTIKKEL

  Kan Canon EOS R3 holde tritt med den bittelille og lynraske hvitbrystloen?

  Den italienske naturfotografen Bruno D'Amicis tester ut EOS R3 mens han fotograferer en sjelden og utrolig rask fugl på strendene i Abruzzo.

 • ARTIKKEL

  Terrengkjøring med Canon EOS R3

  «Det utkonkurrerer alt jeg har jobbet med tidligere!» Motorsportfotograf Vladimir Rys tester ut EOS R3 under sitt første elektriske rally.

 • ARTIKKEL

  Livet på racerbanen med Canons superteleobjektiver

  Motorsportsfotografen Vladimir Rys bruker Canon RF 400mm F2.8L IS USM- og RF 600mm F4L IS USM-objektiver på Canon EOS R3 når han fotograferer de raske rallybilene.

 • ARTIKKEL

  Forklaring på øyestyrt AF

  Hør historien om Canons fantastiske system for øyestyrt AF som angir eller bytter AF-punkt ved å registrere hva du ser på.

 • Registrer deg nå

  Vær blant de første som får de nyeste oppdateringene om EOS R3, og hold kontakten for å få flere nyheter underveis.