APP

Canon
MOBILE FILE TRANSFER-appen

Utnytt kraften i 5G, og sett en ny standard for den trådløse arbeidsflyten – denne mobilappen for filoverføring lar deg opprette, redigere og legge til IPTC-data i bilder for raskere merking og katalogisering mens du er ute i felten.

EFFEKTIVISERER ARBEIDSFLYTEN

Forbedre arbeidsflyten ved å arkivere bildene dine raskere med en app som har høy ytelse som fortrinn. Legg til metadata i bilder, konfigurer FTP-protokoller og mye mer ved hjelp av denne mobilappen fra Canon og en 5G-kompatibel telefon. Appen gir nye leveringmuligheter – selv mens du fortsatt fotograferer.

 • JOBB SMARTERE

  Send bildeinformasjon direkte til kameraet

  Bruk appen til å legge til IPTC-metadata i bilder før eller etter opptak. Fyll kameraet med bildeopplysninger mens du arbeider, for eksempel informasjon om sted, motiv, hendelse og kamera som brukes, så sparer du tid senere.

 • OPTIMALISERT EFFEKTIVITET

  Importer data som er klargjort på forhånd

  Tiden som brukes før et opptak, gir økt effektivitet i etterkant. Derfor gjør appen det mulig for deg å legge til informasjon og talenotater i bilder automatisk, i samme øyeblikk som opptaket skjer.

 • KOBLE TIL PÅ FARTEN

  Opprett FTP-serverinnstillinger, og lagre dem på telefonen

  Du kan bruke appen til å lagre opptil 20 FTP-adresser og overføre stillbilder via Wi-Fi eller en 5G-kompatibel telefon. Dette er en ideell løsning for profesjonelle fotografer på farten.

 • FOTOGRAFER OG LAST OPP

  Koble til via USB eller Wi-Fi1, og bruk automatisk overføring

  Appen tillater trådløs eller kablet tilkobling for rask og stabil bildeoverføring fra kamera til app, ved hjelp av mobildata eller Wi-Fi – bildene overføres til kundene idet de blir tatt.

 • ØYEBLIKKELIG OVERFØRING

  Velg og send bilder

  Du kan vise bildene i appen og sende dem enkeltvis eller samlet via overføring av flere bilder. Etter sending blir miniatyrbildene merket, som en bekreftelse på at opplastingen var vellykket.

 • BESKJÆRING, VURDERING MED MER

  Beskjær2, legg til talenotater og bruk stjernevurdering

  Du kan beskjære og sende bildene og bruke den velkjente stjernevurderingen for å angi preferanser. Du kan også legge til talemerknader med spesifikke opplysninger eller instruksjoner for bildene.

 • Viktigste fordeler

 • JOBB SMARTERE

  Metadata med bransjestandard

  Det er viktig å sørge for at opphavsretts- og bildetekstdataene dine er i samsvar med godkjente protokoller når du jobber med nyhetsorganisasjoner. Opplysninger som navn, informasjon om opphavsrett og bildetekst kan enkelt legges inn i MFT-appen. IIM-standardmetadata som er innebygd i bilder, kan enkelt kodes og dekodes av de aller fleste populære bilderedigeringsprogrammer. Bruk appen til å legge til disse metadataene i bilder før eller etter opptak. Fyll kameraet med bildeopplysninger mens du arbeider, for eksempel informasjon om sted, motiv, hendelse og kamera som brukes, så sparer du tid senere.

 • OPTIMALISERT EFFEKTIVITET

  Jobb smartere eksternt og forbered deg raskere

  Takket være den kontinuerlige utrullingen av 5G-nettverket kan appen brukes over telefonens mobilsignal, slik at du kan arbeide eksternt uten Wi-Fi og dermed sende filer fra hvor som helst. Når du kjenner detaljene for en oppgave, kan du legge til informasjonen i appen på forhånd. Du kan legge til fotograferingsinformasjon som geokoder via telefonens GPS og taleinformasjon automatisk, i det øyeblikket hvert bilde blir tatt. Appen kan låses når informasjonen er lagret, slik at du unngår utilsiktet sletting når du er ute i felten.

 • KOBLE TIL PÅ FARTEN

  Velg eller endre FTP-serverinnstillinger

  Med MFT-appen kan FTP-serveren velges eller endres rett før sending, slik at det blir raskere og enklere å sende bilder til forskjellige steder. Du kan bruke appen til å lagre opptil 20 FTP-adresser og overføre stillbilder via Wi-Fi eller en 5G-kompatibel telefon. Dette er en ideell løsning for profesjonelle fotografer på farten.

 • FOTOGRAFER OG LAST OPP

  Koble til via USB eller Wi-Fi1, og bruk automatisk overføring

  Bruk overføringsskjermen i appen for å se overføringsstatus i sanntid for bilder mens de sendes. Appen tillater kablet eller trådløs tilkobling for rask og stabil bildeoverføring fra kamera til app. Bruk mobildata eller Wi-Fi – bildene overføres til kundene idet de blir tatt. Bilder overføres ikke til telefonen, bare gjennom appen direkte fra kameraet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at telefonminnet skal fylles opp. Automatisk overføring kan også brukes til å ta sikkerhetskopier av bilder et annet sted når du tar bilder i farlige situasjoner.

 • ØYEBLIKKELIG OVERFØRING

  Velg og send bilder

  Du kan sende bilder i appen på to måter – som enkeltfiler eller som gruppe via overføring av flere bilder. Enkeltbildeoverføring er den enkleste måten å sende et bestemt bilde på. Finn bildet du vil sende, og klikk på Transfer-ikonet, så sendes det til FTP-serveren fra kameraet. Dette alternativet er ideelt hvis et talenotat må brukes via telefonen. Hvis du vil sende flere bilder samtidig, trykker du på Select-knappen øverst til høyre på skjermen og velger bildene. Du kan også velge en rekke bilder ved å trykke på og holde nede ett bilde og deretter velge det siste bildet i serien du vil sende. Etter sending blir miniatyrbildene merket, som en bekreftelse på at opplastingen var vellykket. Bruk en kablet USB-tilkobling hvis du vil overføre raskere.

 • BESKJÆRING, VURDERING MED MER

  Beskjær2, legg til talenotater og bruk stjernevurdering

  MFT-appen har en grunnleggende opprettingsevne og beskjæringsfunksjon som gjør det mulig å forbedre bildene før overføring via FTP. Appene kan også brukes til å sortere bilder ved hjelp av vurderingsstjerner. Både appen og kameraet kan bruke disse vurderingene, slik at du kan redigere fra en stor gruppe bilder for å velge hvilke bilder du vil sende, fra et endelig sett. Du kan også bruke vurderingene til å finne ut hvilke motiver du vil redigere eller katalogisere etter en fotograferingsøkt. Stjernevurderingssystemet støttes universelt, slik at vurderte bilder også vises når de åpnes i de fleste bilderedigeringsapper som Lightroom og Photoshop. Vurderingen kan derfor brukes som en del av arbeidsflyten din – fra fotografering til redigering.

 • Last ned Canon MOBILE FILE TRANSFER-appen

  MOBILE FILE TRANSFER-appen kan lastes ned gratis på enheten din. Gå til App Store eller Google Play, og søk etter Mobile File Transfer.

  Du finner fullstendig informasjon om kompatibilitet på den aktuelle appsiden.

  Informasjon om kompatibilitet

  Canon MOBILE FILE TRANSFER-appen er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter.

  Relaterte artikler

 • SPORTSFOTOGRAFERING

  Ta spesielle sportsbilder som garantert kommer til å overskygge konkurrentene

  Liker du sport, men er ikke sikker på hvordan du fotograferer det? Fem profesjonelle fotografer avslører teknikkene de brukte for å ta favorittbildene sine.

 • MAKROFOTOGRAFERING

  Abstrakt makrofotografering: Fotografere såpebobler

  Finn ut hvordan du tar slående, fargerike eller abstrakte makrobilder av såpefilm med denne enkle trinnvise veiledningen.

 • NATURFOTOGRAFERING

  Vill i hjertet

  Fem grunner til at PowerShot SX740 HS er perfekt for dyrelivsfotografering.

 • ARTIKKEL

  EOS R6, EOS R5 og EOS-1D X Mark III er oppdatert

  En fastvareoppdatering låser opp nye funksjoner i Canons beste kameraer. Richard Walch, Martin Bissig og Eddie Keogh satte dem på prøve.

 • Du er kanskje også interessert i

 • Canon Camera Connect-app

  Koble kameraet ditt til en Apple- eller Android-enhet for å få fastvareoppdateringer, betjene kameraet eksternt og enkelt laste ned bildene dine.

 • Digital Photo Professional Express

  Du kan raskt behandle RAW-filer på mobilenhetene dine mens du er på farten.

  1. Hvis du vil ha mer informasjon om kompatibilitet, kan du se Apple App Store eller Google Play-butikken
  2. Bare Android