Bildekvalitet

Fantastisk kvalitet i ugunstige forhold

I hjertet av EOS R6 finner du teknologi som deles med vårt velkjente EOS-1D X Mark III-kamera. En 20,1 megapikslers CMOS-sensor og en DIGIC X-prosessor jobber sammen for å gi utmerket bildekvalitet, og sensorens store piksler gir en ideell balanse mellom oppløsning, ytelse i svakt lys og dynamisk rekkevidde som gjør fotograferingen enkelt. Om du tar portrettbilder, landskapsbilder, dyreliv eller reiser, gir EOS R6 bilder som ser merkbart bedre ut.

Digital støy holdes på et lavt nivå gjennom kameraets normale ISO-område, opptil en maksimal ISO 102 400-følsomhet (kan utvides til ISO 204 800), som hjelper deg med å ta fantastiske bilder selv i svakt lys. En bred dynamisk rekkevidde bevarer detaljer i de lyseste og mørkeste delene av bildet når du filmer i miljøer med mye lyskontrast.

Fang hudtoner med EOS R6 i utfordrende lysforhold

Hudtoner fanges i utsøkte detaljer og med subtile farger, selv i dårlige lysforhold.

© Wanda Martin / Canon Ambassador

jente i en grasiøs ballettpositur i et dårlig opplyst rom

Canon EOS R6 høye dynamiske område gjør at kameraet fanger utrolige detaljer fra både lyse og mørke områder.

© Javler Cortes / Canon Ambassador

Nye måter å ta bilder på med kraftig bildestabilisering

Canon EOS R6 har intern bildestabilisering langs fem akser (IBIS) som gir beskyttelse mot kameraristing når du tar bilder med alle typer objektiver festet på kameraet. Sensoren korrigerer slingring, X-Y samt rulling og tipping, slik at alle EF- og RF-objektiver drar fordel av denne nye korrigeringen langs fem akser, noe som er nyttig for både fotografer og filmskapere. Ved bruk av et kompatibelt RF1-objektiv med bildestabilisering samarbeider imidlertid kamera- og bildestabiliseringssystemene ved å kompensere for rulling og tipping for å skape et intelligent bildestabiliseringssystem som tar bildeytelsen til nye høyder.

RF-fatningen har en bred diameter som gjør at den interne EOS R6-sensoren kan bevege seg lenger innenfor sirkelen som produseres av objektivet. Resultatet er at noen objektiver uten optisk bildestabilisering kan dra nytte av 8-trinns systemet.

Ved bruk av RF-objektiver med bildestabilisering1 kommuniserer bildestabiliseringssystemet i sanntid ved hjelp av rask fatningskommunikasjon, slik at du kan samarbeide og effektivt korrigere kameraristing, inkludert pust, gange eller holding av kameraet. Korrigering av lavfrekvens- og høyfrekvensbevegelser på denne måten tar stabiliteten til nye høyder og kan gi en utrolig fordel i form av opptil 8 trinn2.

Opptak av ballettbevegelser med Canon R6s kraftige bildestabilisator

Denne fire sekunders eksponeringen ble tatt håndholdt for å demonstrere den enestående integrerte bildestabilisatoren brukt sammen med RF 15–35 mm f2.8L IS USM og objektivstabilisering.

© Wanda Martin / Canon Ambassador

Neste generasjons bildefiler

I tillegg til JPEG- og CR3 RAW-filer er det nå mulig å ta bilder i neste generasjon High Efficiency-bildeformat (HEIF) ved hjelp av Canon EOS R6. HEIF-filer gir bedre bildekvalitet sammenlignet med JPEG-filer, men med omtrent samme filstørrelse og færre artefakter. Dette nyskapende formatet gir 10-biters farge for mer dynamisk rekkevidde, noe som gjør det mulig å ta HDR PQ-bilder.

Kompatibiliteten til HEIF-filer blir stadig større. De kan redigeres med kjente bildebehandlingsprogrammer på PC/Mac på samme måte som JPEG-filer. HEIF-filer kan også behandles i kameraet for å produsere standard JPEG-filer, som deretter lagres på SD-kortet.

fugleperspektiv tatt med EOS R6

Bildebehandling som gir deg en fordel

EOS R6s DIGIC X-bildeprosessor spiller en viktig rolle når det gjelder kameraets imponerende hastighet og bildekvalitet, noe som gjør det mulig for fotografer å bruke avansert bildebehandling i kameraet når de tar bilder, eller etterpå.

Fokus på det som betyr mest

Med sin avanserte Dual Pixel CMOS AF II-autofokus kan EOS R6 identifisere og spore motiver i bevegelse som ingen speilløse kameraer har gjort før.

«Jeg ble virkelig imponert over kameraets ytelse i lite lys – fargegjengivelsen var fantastisk. Farge er veldig viktig for meg».

Skarphetsjustering

Det er lagt til et alternativ for skarphetsjustering i Bildestiler-menyen og RAW-behandlingsprogrammet på kameraet. Dette justerer mikrokontrasten i bilder og video, som forbedrer (eller jevner ut) teksturen og skarpheten i kantene. Skarpheten kan justeres med ±4 trinn og er spesielt effektiv for å forbedre detaljene i landskapet og forbedre eller redusere karakteristiske ansiktstrekk, for eksempel rynker, i portretter.

Digital objektivoptimalisering

DLO-teknologien (Digital Lens Optimizer) i kameraet hjelper objektiver med å yte sitt aller beste ved å redusere effekten av naturlige optiske fenomener, for eksempel frynser, redusert lysmengde, eller til og med den lette mykgjøringseffekten til EOS R6s optiske low-pass-filter. Resultatene er svært gode og kan justeres enten i kameraet (når du tar bilder eller etterpå) eller i etterbehandling ved hjelp av Digital Photo Professional-programvaren. To nivåer av DLO er tilgjengelig: Standard og høyt.

Ettertenksomt par foreviget med EOS R6

Forbedret dynamisk rekkevidde

Forbedret teknologi for automatisk lyssettingsoptimalisering (ALO) og høylystoneprioritet+ gjør det mulig for fotografer å ta opp JPEG- og HEIF-filer med større dynamisk rekkevidde. Dette er perfekt når du vil få frem intrikate detaljer i svært lyse områder og mørke skygger rett fra kameraet. Når du tar portrettbilder, kan ansikter enkelt gjøres lysere i kameraet når et bilde er tatt, for å oppnå flotte resultater.

Beslektede artikler

Utforsk disse artiklene for å finne ut hvordan Canon EOS R6 utmerker seg på så mange områder.

 • AUTOFOKUS

  Fokus på det som betyr mest

  Med sin avanserte Dual Pixel CMOS AF II-autofokus kan EOS R6 identifisere og spore motiver i bevegelse som ingen speilløse kameraer har gjort før.

 • VIDEOHYBRID

  Ett kamera for stillbilder og video

  I tillegg til stillbilder med overlegen kvalitet produserer EOS R6 eksepsjonell video.

 • SPEED

  EOS R6 – stille kontinuerlig fotografering

  Bruk EOS R6 til å fotografere stille og kontinuerlig med opptil imponerende 20 bilder i sekundet.

 • HÅNDTERING OG TILKOBLING

  Utformet av Canon, for deg

  EOS R6s utforming vil føles velkjent fra første øyeblikk.

  1. Unntatt RF 800MM F11 IS STM / RF 600MM F11 IS STM
  2. 8 trinn i henhold til CIPA-standarden med RF 24-105mm F4 IS USM ved en brennvidde på 105 mm.