SPEED

Rask og lydløs fotografering: 20 bilder i sekundet1.

Ta et flyktig og unikt øyeblikk

Ta et flyktig og unikt øyeblikk, og gjør det om til et fengslende bilde som varer livet ut. Bruk EOS R6 til å ta bilder kontinuerlig med null lukkerstøy og utrolige 20 bilder i sekundet1 eller serieopptak med 12 bilder i sekundet på opptil 240 RAW-filer eller 1000+ JPEG-bilder, med AE- og AF-sporing samtidig.

EOS R6, hastighet, autofokus, kajakkpadling gjennom strykene, på toppen av bølgen

Perfekt bilde på toppen av bølgen takket være 20 bilder per sekund med stille elektronisk lukker, og en følsom håndtering som matcher motivets hastighet med kreativiteten din.

© Samo Vidic / Canon Ambassador

EOS R6s presise autofokus som følger en kajakkpadler som padler gjennom elvestryk.

Canon Ambassador Samo Vidic fanger det nøyaktige øyeblikket til kajakkpadleren takket være 20 bps hastighet og sporings-AF.

© Samo Vidic / Canon Ambassador

EOS R6, 20 BPS, ballettdanserens perfekte øyeblikk i luften

Det perfekte øyeblikket, foreviget med 20 bilder pr. sekund.

© Javier Cortes / Canon Ambassador

«Det å kunne jobbe med hastigheter på 20 bilder i sekundet gjør det enklere for meg å fange inn avgjørende øyeblikk».

Uansett om du fotograferer en danser i luften eller en rovfugl som dreper, gir slike utrolige bildehastigheter deg flere bilder å velge mellom, og flere muligheter til å fange det perfekte øyeblikket. En mekanisk lukker på 12 bilder i sekundet1 er også tilgjengelig når du har bruk for det.

EOS R6s autofokus i aksjon

Lett tilgjengelige kontroller

EOS R6 er ikke bare rask på innsiden – den er utformet for å være rask og tilgjengelig på utsiden også. Kontrollene er plassert akkurat der du forventer at de skal være, og ergonomiske funksjoner som en AF-joystick og brytere bak gjør at du kan foreta justeringer på en instinktivt måte samtidig som du holder øynene på motivet.

Antiflimmerteknologi


Den anerkjente antiflimmerteknologien er også tilgjengelig, slik at du slipper å endre eksponeringen under flimrende kunstig lys ved at hvert bilde tidsbestemmes til å tas ved maksimal lysstyrke.

EOS R6s autofokussporing og identifisering av motiver som er i bevegelse, LCD-berøringsskjerm

Fokus på det som betyr mest

Med sin avanserte Dual Pixel CMOS AF II-autofokus kan EOS R6 identifisere og spore motiver i bevegelse som ingen speilløse kameraer har gjort før.

Wanda Martins utstyrsveske

Det viktigste utstyret proffene bruker når de fotograferer

Fotograf, Wanda Martin, Canon Ambassador, EOS R6, Canon RF 24–70 mm F2,8L IS USM

Kameraer

EOS R6

Uansett hva du filmer eller tar bilder av, og hvordan du gjør det, lar EOS R6 deg være kreativ på måter du simpelthen ikke trodde var mulig.

Finn ut mer

Objektiver

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Dette objektivet er en del av treenigheten av Canons essensielle RF-zoomobjektiver og har rask blenderåpning og bildestabilisering samt en Nano USM-motor for stille fokusering.

Finn ut mer

Beslektede artikler

Utforsk disse artiklene for å finne ut hvordan Canon EOS R6 utmerker seg på så mange områder.

 • VIDEOHYBRID

  Ett kamera for stillbilder og video

  I tillegg til stillbilder med overlegen kvalitet produserer EOS R6 eksepsjonell video.

 • BILDEKVALITET OG -STABILISERING

  Fantastisk kvalitet i ugunstige forhold

  I hjertet av EOS R6 finner du teknologi som deles med flaggskipet vårt – EOS-1D X Mark III.

 • AUTOFOKUS

  Fokus på det som betyr mest

  Med sin avanserte Dual Pixel CMOS AF II-autofokus kan EOS R6 identifisere og spore motiver i bevegelse som ingen speilløse kameraer har gjort før.

 • HÅNDTERING OG TILKOBLING

  Utformet av Canon, for deg

  EOS R6s utforming vil føles velkjent fra første øyeblikk.

  1. Fotograferingshastigheten kan variere avhengig av batteritype, bruk av batterigrep, eller Wi-Fi og driftstemperatur. Se spesifikasjonene for å få mer informasjon.

   Opptil ca. 20 bilder i sekundet med AF-/AE-sporing 
   Gjelder noen RF-/EF-objektiver når blenderen er vidåpen. Se en liste over kompatible objektiver på Canons offisielle nettsted. Bildeseriehastigheten varierer avhengig av lukkerhastigheten, blenderinnstillingene, blenderforhold under kontinuerlig fotografering, motivforhold, lysstyrke (spesielt under lyssvake forhold) og type objektiv.
   Opptil ca. 12 bilder i sekundet med AF-/AE-sporing*
   Ved bruk av RF-objektivene og noen EF-objektiver. Se en liste over kompatible objektiver på Canons offisielle nettsted. Bildeseriehastigheten varierer opptil tre trinn, avhengig av batteritype, gjenværende batteritid, antall batterier, objektiv som brukes, temperatur, innstillingene til den innebygde WFT-enheten (AV/PÅ) og om du bruker et batterigrep, en DC-kobling eller en USB-strømadapter. I tillegg til faktorene ovenfor kan den maksimale bildeseriehastigheten bli redusert som følge av lukkerhastighet, blender, bruk av blits, behandling av flimmerreduksjon, motivforhold, lysstyrke (spesielt i mørke omgivelser).