Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokuser hvor som helst på et øyeblikk

Canon EOS RP er nyskapende og spekket med banebrytende funksjoner, og tilbyr eksepsjonelt rask AF på 0,05 sekunder1. Fleksibiliteten med det utvidede AF-området kombinert med EOS RP-kameraets hastighet, sporing og egenskaper i svakt lys betyr at enten du tar reisebilder, landskapsbilder, portrettbilder eller videoopptak, gir Canon EOS RP deg mulighet til å utvikle historiefortellingen din og slippe kreativiteten løs.

Gergo shootin wth Canon EOS RP
Canon EOS RP sample mountain landscape

Den røde linjen representerer ca. 88 % (horisontalt) x ca. 100 % (vertikalt) av området som dekkes av den totale bilderammen.

Støttede objektiver: RF- og EF-objektiver (de fleste eksisterende objektiver, med noen unntak).

Blå representerer opptil 4779 AF-punkter

Du kan også ha interesse av
Canon EOS RP image quality

EOS RP

En ny standard innenfor fullformatkvalitet

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Ta fleksible bilder, og koble enkelt til enheter

Canon EOS RP capturing a bee

Iøynefallende portrettbilder

Canon EOS RP har innebygd øye-AF for unike portrettbilder. Denne Dual Pixel CMOS AF-teknologien gjør at motivets øyne holdes i superskarpt fokus i ansiktsregistreringsmodus. Dette sikrer en sylskarp bildekvalitet på portrettbildene dine. Øye-AF fungerer med Canon EOS RP i modus for enkeltbilde-AF, Servo AF-modus og Movie Servo AF, og sikrer at både statiske og bevegelige motiver fanges inn med øynene i skarp fokus. Du kan trykke på og dra AF-punktet, noe som gjør det enkelt å endre fokusposisjonen.

Pixels which enable both phase different AF and imaging
Pixels which enable both phase different AF and imaging

God dybdeskarphet

Når det er viktig med maksimal dybdeskarphet i hele bildet, for eksempel i makrobilder, sikrer den alternative fokuseringen svært god skarphet. Hvis du trykker én gang på lukkerknappen, tar Canon EOS RP seriebilder med en automatisk justert brennvidde fra utgangsposisjonen og gjennom hele bakgrunnen. Deretter opprettes et komposittbilde via Canons Digital Photo Professional-programvare som er helt i fokus.

Canon EOS RP focus bracketing flower

1 Per 13. februar 2019, gjelder digitale speilløse kameraer med utskiftbare objektiver med en ekvivalent 35 mm fullformatssensor med kontrastgjenkjennende AF og fasegjenkjennende AF på bildeplanet. Beregnet ut fra resultatene av målt AF-hastighet, basert på CIPA-retningslinjer (varierer avhengig av fotograferingsforhold og objektiver som brukes). Målt med interne metoder. Måleforhold: EV12 (omgivelsestemperatur/ISO 100), manuelt program, bruk av RF 24–105 mm F4L IS USM (med brennvidde på 24 mm) med følgende innstillinger: lukker utløst ved hjelp av lukkerknapp, 1-punkts AF (midtre AF), enkeltbilde-AF

Du er kanskje også interessert i