Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

En ny standard innenfor fullformatkvalitet

Canon EOS RPs viktigste bestanddel er en enestående Dual Pixel CMOS AF-fullformatsensor på 26,2 MP. Hver piksel gir deg en perfekt balanse av fyldige, skarpe detaljer og svært god pålitelighet i svakt lys. Pikslene brukes til både bildebehandling og autofokus slik at bildene blir svært skarpe. Sammen med Canon RF-objektiver, som er spesialutformet for EOS R-systemet, blir resultatet av dette en ny bildebehandlingsstandard som er utformet for å øke kreativiteten din.

Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky
Tatt med
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

Ta bilder hvor som helst takket være en utrolig ISO

Med en fullformatssensor får du mer kontroll over dybdeskarpheten, og det er verktøyet du trenger for å ta enestående bilder i svakt lys. Med en maksimal ISO på 40 000 kan du ta bilder uten blits og likevel beholde både detaljer og farger. Det er enkelt å endre ISO raskt via objektivkontrollringen eller de tilpassbare knappene på Canon EOS RP. Dette gjør at du kan fotografere mye mer instinktivt.

Raskere bildebehandling med DIGIC 8

DIGIC 8 er Canons nyeste bildebehandlingsmotor. Den behandler bilder raskere enn noensinne og gir deg en mer responsiv og smidigere betjening, slik at du kan bruke mindre tid på etterbehandlingen og få bilder av høy kvalitet rett fra kameraet.

Canon EOS R high speed communication

DLO idet du tar bildet

Den digitale objektivoptimaliseringen (DLO) korrigerer både optiske aberrasjoner og eventuelle oppløsningstap forårsaket av kameraets lavpassfilter, ved å bruke en inversfunksjon på hvert bilde, som får fotografiet til å se mer ut som det gjør for det blotte øyet. Dette gir detaljerte bilder av høy kvalitet i håndterlige filstørrelser, slik at du får den beste bildekvaliteten og mer fleksibilitet. Canon EOS RP kan få objektivprofilinformasjon direkte fra RF-objektivene, og kan bruke den til å optimalisere bildet i sanntid idet du tar det.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Full størrelse

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100 % detaljer

Nye bildestabiliseringsnivåer

Femakset bildestabilisering og Dual Sensing IS sørger for avansert stabilisering av bildene du tar. Dette reduserer bilderisting, slik at du kan ta kreative bilder uten å gå på akkord med kvaliteten. Dette doble systemet gjør at objektivet og kameraet samarbeider om å stabilisere bildet i sanntid (Dual Sensing) via kommunikasjonssystemet i objektivfatningen.

Canon EOS RP shooting night cityscape
Canon EOS RP sample night lights
Tatt med
  • f/4
  • 1/8
  • 5000

Ta RAW-bilder og fang inn mer

RAW-filer fra Canon EOS RP har fyldige tonegraderinger med 14-biters teknologi. Dette gir bilder av høy kvalitet, som kan etterbehandles i kameraet eller via en kostnadsfri Canon-programvare som Digital Photo Professional for PC eller Mac, eller DPP Express for mobil-/smartenheter. Et Compact RAW-alternativ (C-RAW) er også tilgjengelig på Canon EOS RP. Dette sparer plass uten å gå på akkord med bildekvaliteten.

Du kan også ha interesse av
Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokuser hvor som helst på et øyeblikk

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Ta fleksible bilder, og koble enkelt til enheter

Canon EOS RP sample animals

Du er kanskje også interessert i