Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

Kompromissløst EOS-design og håndtering

EOS-brukere kommer umiddelbart til å kjenne igjen Canon EOS RP takket være et håndtak som er utformet for komfortabel bruk under en hel dags fotografering. Et forlengelsesgrep (tilleggsutstyr) øker komforten ytterligere, og det kompakte og svært velproduserte kamerahuset av magnesiumlegering veier kun 485 gram (inkludert batteri og minnekort). Dette gjør at kameraet enkelt kan pakkes med på reise. Du kan også lade på farten med USB-lading.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Ta en titt på fremtiden

Canon EOS RP har en vribar LCD-berøringsskjerm på 7,5 cm/ 3,0 tommer med 1 040 000 punkter som kan vippes i nye kreative vinkler. Kameraet har også en elektronisk OLED-søker av 0,39-typen med 2,36 millioner punkter og et tilpassbart informasjonsdisplay du kan komponere og visualisere motivet med, fra alle vinkler. UHS-II-kortsporet er kompatibelt med de eksisterende SD-kortene dine og gir deg tilgang til UHS-II-standarden med raskere skrivehastighet og 4K-videoopptak. Knappene og dreiehjulene kan tilpasses etter dine foretrukne fotograferingsmetoder.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Veileder deg på veien mot større kreativitet

Canon EOS RP setter deg i førersetet med kontroller, knapper og et lett tilgjengelig menysystem som gjør at du kan konsentrere deg om å skape enestående komposisjoner. Et grensesnitt med veiledninger, kreative sceneprogrammer, fleksibel prioritet (FV) og manuelle modi gir deg tryggheten og hjelpen du trenger for å bli mer kreativ.

Gergo holding Canon EOS RP

Du kan også ha interesse av
Canon EOS RP image quality

EOS RP

En ny standard innenfor fullformatkvalitet

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokuser hvor som helst på et øyeblikk

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Ta fleksible bilder, og koble enkelt til enheter

Du er kanskje også interessert i