Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

EOS RP

Ta fleksible bilder, og koble enkelt til enheter

Canon EOS RP er utformet slik at du skal kunne ta bilder raskt og stillegående takket være en stillegående scenemodus. På denne måten får du enestående bilder. Den stillegående lukkeren er en fordel når du tar gatebilder og portretter i sensitive omgivelser.

Canon EOS RP er utstyrt med flimmerregistreringsteknologi, noe som resulterer i utrolige bilder, selv når du tar bilder under lysstoffrør. Den registrerer flimmerfrekvensen og tar bildet når det er best belysning, for å redusere flimmereffekter. Hvis flimmer blir registrert, tas fotografering med antiflimmer automatisk i bruk.

Ta bilder eksternt, og behold kontrollen

Canon EOS RP har både Wi-Fi og Bluetooth som gjør det enkelt å koble til en kompatibel smartenhet. Med denne teknologien kan du ta bilder og sende dem rett til en smarttelefon. Du kan også bruke den automatiske synkroniseringsfunksjonen når du må overføre noe raskt. Kameraet kan også styres eksternt via Canon Camera Connect-appen. Denne Wi-Fi-tilkoblingen åpner opp for nye kreative muligheter, spesielt når du er ute på reise og vil dele bildene dine med en gang.

wireless image review Canon EOS RP

Du kan også ha interesse av
Canon EOS RP image quality

EOS RP

En ny standard innenfor fullformatkvalitet

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokuser hvor som helst på et øyeblikk

Du er kanskje også interessert i