Reisekameraer

Uansett hvor du drar på reise – fra korte byferier til safari – har Canon det beste reisekameraet for deg. Kameraene våre er kompakte og lette, og stappfulle av funksjoner som gjør at du kan ta og dele enestående kvalitetsbilder av ferie- og reiseminnene dine. Du får blant annet kraftige zoomobjektiver som tar deg nærmere de flotteste severdighetene, GPS for å spore hvor du tar hvert bilde, og Wi-Fi så du kan dele eventyrene med familie og venner hjemme.

På safari

Når du er på safari, trenger du et reisekamera med kraftig zoom for å ta detaljrike bilder av ville dyr med på sikker avstand. Våre ultrazoomkameraer i mellomklassen har kraftig optisk zoom og Intelligent IS, som gir skarpe bilder og stødige filmer. Perfekt for fotografering av alt fra panoramalandskapsbilder med vidvinkel til ekstrem telefoto av dyreliv.

Byferier

Med våre avanserte kompaktkameraer kan du fange opp det som gir byen særpreg, for eksempel arkitektur, gateliv, barer og kafeer. De gir deg ekspertkvalitet i lommeformat og enestående bilder under alle lysforhold takket være funksjoner som HS System, objektiver med stor blenderåpning og full kreativ kontroll. Og med Wi-Fi kan du enkelt dele bildene dine mens du er på tur.

Familieferier

Uansett hvor dere skal på familieferie, trenger dere et enkelt reisekamera som alle kan bruke, og som er allsidig nok til å fange opp alle situasjoner – fra actionbilder av barna og gruppebilder til flotte landskapsbilder og solnedganger. Våre superzoom kompaktkameraer er lette å ta med seg. De tar deg nærmere alle severdighetene og har funksjoner som Intelligent IS og Smart Auto, slik at hele familien enkelt kan fange opp hvert bidige dyrebare minne i enestående detalj.

Utforske verden

På en lang reise jorden rundt der du utforsker nye steder og kulturer, trenger du et lett og kompakt reisekamera som har fleksibilitet nok til å fange opp hvert uforglemmelige øyeblikk i fantastisk kvalitet. Med kraftig optikk i et lite og lett kamerahus, GPS-sporing og Wi-Fi for enkel deling med familie og venner hjemme, er våre kompakte superzoomkameraer det ideelle valget på lange reiser.

Sosiale reiser og spesielle begivenheter

Ta flotte bilder enkelt når du er borte på sosiale begivenheter eller feirer med familie og venner, ved hjelp av et stilig IXUS kompaktkamera. Det er lett å ta med på reise og enkelt i bruk, og det gir enestående resultater i enhver situasjon. Bruk et av kameraene våre med Wi-Fi, så kan du enkelt dele spesielle begivenheter via smarttelefonen din.

Aktivitets- og eventyrferier

Vårt robuste kamera er vanntett, frostsikkert og støtsikkert, og inkluderer GPS som holder orden på hvor hvert bilde blir tatt. Derfor er det perfekt for å ta bilder av utendørseventyr som snorkling, sportsdykking, skikjøring og klatring. Det er også beskyttet mot sand og vannsprut, og er derfor ideelt å ta med på stranden eller til bassenget. Du kan også gjøre Canon-kameraet ditt vanntett ved å legge til et kompatibelt vanntett kamerahus.

Teknologier for reiser

Optikk og bildestabilisator

Canon-optikk og Intelligent IS

Du kan stole på at du får skarpe, klare resultater – uansett om du tar bilder ved full zoom eller håndholdt i lite lys – takket være Canons kvalitetsoptikk og Intelligent IS, som automatisk motvirker kameraristing.

HS System

HS System

HS System gir førsteklasses resultater i enhver situasjon, særlig i lite lys, slik at du enkelt kan ta håndholdte bilder for å fange stemningen i solnedganger på stranden, middager med levende lys eller gatebilder på kvelden.

GPS

GPS

Canons kompaktkameraer med dedikert GPS eller GPS via mobil merker hvert bilde og hver film med posisjonsinformasjon, slik at du kan holde orden på hvor du tok dem.

Wi-Fi

Wi-Fi

Med Wi-Fi-kameraer kan du koble til smarttelefoner og nettbrett enkelt, slik at du raskt og enkelt kan dele feriebilder via det trådløse nettverket på hotellet.

HD-film

HD-film

Ta opp enestående videoer i HD eller Full HD, eller velg et kamera med 60p-video for det ypperste innen kvalitet.

Smart Auto

Smart Auto

Smart Auto er den ultimate automatiske opptaksmodusen, og bruker flere intelligente teknologier for å la deg ta problemfrie bilder med fantastiske resultater.

Tilbehør for reiser

Reservebatteri

Et ekstra batteri gir deg strøm til å fortsette å ta bilder.

Vanntette kamerahus

Et vanntett kamerahus lar deg ta bilder under vann ned til 40 m, gir deg enkel tilgang til alle kontrollene og beskytter kameraet mot sand, snø og barn.

Reiseetuier

Reiseetuiet er designet med flere lommer, slik at du har plass til kameraet, tilbehør og reisedokumenter, i tillegg til en allsidig bærerem med flere punkter. Kompatible, myke vesker er også tilgjengelige for alle kameraer.