Derfor bør du velge tonerkassetter fra Canon til laserskriveren din

Enkelte ting er som skapt for hverandre. Canon-toner er utformet for å arbeide sømløst med Canon-skrivere for å gi deg den raske smeltefunksjonen og utskriften i den kvaliteten du forventer. Canon-tonerteknologi sikrer gode resultater. Stol på Canons spesialutviklede toner for å få utskrifter av høy kvalitet som varer.

Få alltid utskrift av høy kvalitet

Originale Canon alt-i-ett-tonerkassetter garanterer overlegen utskriftskvalitet. De inneholder de viktige utskriftselementene som har en bestemt varighet. Når du bytter ut alt-i-ett-kassetten, er maskinen din så godt som ny.

Kvalitet du kan stole på

Med originale Canon-kassetter kan du være trygg på at hver kassett gir fremragende ytelse. Påfylte kassetter skriver kanskje ikke ut med samme kvalitet som nye Canon-kassetter, fordi deres interne komponenter kan være delvis eller helt utslitte.

Produksjon og montering av tonerkassetter er en sammensatt prosedyre som innebærer flere hundre prosesser. Canon har imidlertid utviklet ett enkelt automatisk produksjonssystem som bruker den nyeste teknologien for å lage kassetter av den gode kvaliteten kundene våre forventer.

Unngå uklare linjer

Den fotosensitive trommelenheten er en av de mest sensitive bildebehandlingskomponentene i skriveren. De nye Canon-kassettene sikrer at toneren ikke samler seg i trommelen og på fikseringsrullen. Dette forhindrer uklare linjer, uskarphet eller grå bakgrunner og skade på skriveren din. Original Canon-toner garanterer at trommelenheten fungerer som den skal, noe som gir klare og rene dokumenter hver gang.

Renere arbeidsplass

Canons eksklusive ladeteknologi for rullen sørger for ozonfrie utslipp. Denne teknologien er ikke skadelig for verken helse eller miljø, og gjør til og med kassetten mer kompakt, ettersom færre deler kreves. I tillegg er alle tonere og kassetter fra Canon frie for farlige materialer. Dette betyr at våre kassetter ikke krever spesiell behandling.

Enkelt å resirkulere

Originale kassetter kan resirkuleres med Canons resirkuleringsprogram uten avfall til søppelfyllingen. Hvis du vil vite mer om programmet eller be om et gratis returskjema, kan du gå til siden om resirkulering av kassetter.

Vær oppmerksom på falske kassetter

Falske Canon-kassetter er pakket slik at det skal se ut som de er produsert av Canon eller med Canons tillatelse, men det er ikke sant. Det er ulovlig å produsere og selge falske Canon-kassetter. Canon arbeider med toll, politi og handelsstandardmyndigheter for å fjerne falske Canon-kassetter fra markedet og for å sette de som er ansvarlige for produksjon og salg av dem under tiltale.

Falske kassetter Canon har samlet inn og testet, har en utskriftskapasitet på 28–69 % sammenlignet med originale Canon-kassetter.

Ekte tonerkassetter utgjør forskjellen

Allion Co., Ltd. er et byrå som utfører ekstern validering. De har utført tester for å fastsette hva slags forskjell det er på ekte tonerkassetter fra Canon og tredjeparters kassetter. Rapporten bekrefter fordelen man får med Canons kassetter.

Slik gjenkjenner du ekte tonerkassetter

Når du kjøper en Canon-kassett, må du alltid se etter hologrammet, med dets fargeendringsteknologi, og den ekte Canon-logoen på pakkens utside. Da kan du være sikker på at du får den aller beste utskriftskvaliteten fra skriveren, faksmaskinen eller multifunksjonsenheten fra Canon. Setningen "for bruk i Canon-produkter" betyr ikke at det er en original Canon-kassett.


Finn informasjon om Canons tonere EF, MS og S, og lær mer om Canons oljefrie smelteknologi og AIRSHELL-puten.

Hvorfor velge Canons oljefrie smelteteknologi?

Matt utskrift

Det er enkelt å skrive på utskrevet papir

Profesjonelle utskriftsresultater

Med Canons oljefrie smelteteknologi får du eksepsjonelt skarpe, matte fargeresultater takket være vår spesielle oljefrie smelteteknologi. I motsetning til andre tradisjonelle fikseringsruller er ikke oljepåføring nødvendig, slik at glansen som mange fargeenheter produserer ikke er et tema.

Kombinert med vår S-toner produserer oljefri smelting perfekte fargeutskrifter. S-toneren består av sfæriske partikler. Alle partiklene er like i form og størrelse med en sentral vokskjerne. Dette gir jevne og skarpe lavglansbilder som er en fryd å se på. Du kan til og med skrive på siden du har skrevet ut, uten problemer.

Hvorfor velge kassetter med AIRSHELL-putebeskyttelse?

Ekstra beskyttelse reduserer sannsynligheten for skade

Mindre avfall på grunn av mindre emballasje

Puten kan brukes til resirkulering

En rekke av Canons kassetter er pakket i en AIRSHELL-pute som er valgt av Canon for å gi bedre beskyttelse. Denne nyskapende emballasjen er både effektiv og miljøvennlig og vant en prestisjefylt WorldStar Award i 2004 for design og nyskapning, utdelt av WPO (World Packaging Organisation).

AIRSHELL-puten gjør at man kan bruke en mye mindre eske. Dette reduserer CO²-utslippene i løpet av kassettens fraktprosess med ca. 20 % sammenlignet med tradisjonell emballasje. AIRSHELL-emballasje kan også brukes for å returnere de brukte kassettene dine til resirkulering, noe som øker miljøfordelene ytterligere.

Sideavkastning

Når du velger kassett, ser du på pris, funksjoner, ytelse, kvalitet og pålitelighet. Utskriftskostnaden per side for forskjellige modeller er selvfølgelig like viktig. Sideavkastningen gir deg en nøyaktig måling på hvor mange sider en tonerkassett kan skrive ut.

Sideavkastningen på mange av Canons alt-i-ett-tonerkassetter som brukes i sort/hvit-enheter, er målt i henhold til strenge ISO-prosedyrer (Internasjonal organisasjon for standardisering). ISO-standarden 19752 beskriver metoden for å fastslå toneravkastningen for monokromatiske, elektrofotografiske skrivere og flerfunksjonsenheter som inneholder skriverkomponenter. 

Sideavkastningen for disse kassettene måles under strengt definerte forhold. Testarket som vises her, har vært standard for sideavkastningsmålinger for våre monokrome tonerkassetter siden 2002. Ved å bruke originale Canon-kassetter kan du føle deg trygg på at kassetten din vil levere det antallet ark som Canon har lovet.