Canon EOS C100

EOS C100

Et rimelig kamera for videoproduksjon som tilbyr en unik kombinasjon av profesjonell HD-bildebehandling, kompakt design og allsidig objektivutvalg. Brukervennlige C100 er perfekt konfigurert for å brukes av én enkelt person.

Fordeler

 • Super35 mm CMOS-sensor på 8,3 megapiksler med full HD
 • Høy følsomhet, lite støy
 • 24 Mbps AVCHD til SD-kort
 • Automatisk opptaksfunksjoner
 • Dual Pixel CMOS AF for nøyaktig og pålitelig fokusering*
 • Utskiftbare EF-objektiver
 • Canon Log Gamma
 • Kompakt, modulbasert, lett
 • Profesjonell lyd
 • Sømløs integrering av arbeidsflyt
 • CPS videosupport

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EOS C100

Super35 mm CMOS-sensor på 8,3 megapiksler med full HD


Super35 mm CMOS-sensoren på 8,3 megapiksler er designet og produsert av Canon spesielt for videoopptak og leverer 3-kanalers RGB-behandling for opptak i full HD. Kameraet gir førsteklasses bilder med høy oppløsning og høy følsomhet, lite støy, reduserte artefakter fra rullende lukker og flott, grunn dybdeskarphet.

Høy følsomhet, lite støy


Forbedret følsomhet og mulighet for opptak med lite støy ved opptil ISO 80000, slik at kameraet kan brukes under nesten alle opptaksforhold.

24 Mbps MPEG-4 AVCHD til SD-kort


Ta opp MPEG-4 AVCHD/H.264F-filer ved 24 Mbps (4:2:0) på to SD/SDHC/SDXC-minnekort, med mulighet for kontinuerlig og samtidig opptak. Utgangene inkluderer HDMI med låsefunksjon, AV og USB.

Canon Log Gamma


Innebygd Canon Log Gamma gir nøytral bildekvalitet med 12 trinns justeringsmulighet (800 % dynamisk område) med basisinnstilling ISO 850. Alternativet for stort dynamisk område gir opptak med samme omfattende justeringsmulighet er, men krever ikke gradering.

Utskiftbare EF-objektiver


Utvid de kreative mulighetene med et stort utvalg av utskiftbare objektiver. EF-fatningen er kompatibelt med Canon 4K EF Cinema-objektiver og over 60 EF-objektiver inkludert makro og Fish Eye. 3 manuelle innebygde ND-filtre gir større opptaksfleksibilitet.

Kompakt, modulbasert, lett


Svært kompakte og lette EOS C100 er perfekt for bruk på trange steder. En grunnleggende opptaksenhet veier bare 1020 g (uten objektiv), mens avtagbart grep, håndtak og kontrollpanel med flere vinkler gir maksimal brukervennlighet. Det robuste, sprutsikre kamerahuset har komponenter i magnesiumlegering for ekstra stivhet og varighet.

Automatiske opptaksfunksjoner


For enklere betjening av én person finnes det automatiske funksjoner som autofokus for enkeltbilde, Push Auto Iris og hvitbalanse. Full manuell kontroll er tilgjengelig ved behov med en kraftig Focus Assist-funksjon for enklere manuell fokusering og skarpe, detaljrike bilder.

Profesjonell lyd


Profesjonelle alternativer for lydopptak inkluderer LPCM eller Dolby AC3. Håndtaket øverst har to XLR-innganger og stereomikrofon.

Sømløs integrering av arbeidsflyt


Omfattende NLE-støtte muliggjør enkel integrering i eksisterende arbeidsflyter for etterarbeid.

CPS support


EOS C100 kvalifiserer for gratis støtte fra Canon Professional Services (CPS) med eksklusiv tilgang til en rekke fordeler: CPS-støtte ved store arrangementer, prioritert reparasjon (der dette er tilgjengelig) og lokal CPS-støtte i utvalgte europeiske land.

Dual Pixel CMOS AF via serviceoppdatering


EOS C100 kan oppdateres til å bruke Canons unike Dual Pixel CMOS AF, som tilbyr utrolig brukervennlighet og kreativ kontroll over fokus. Det er enkelt å spore motiver kontinuerlig i midten av rammen, noe som holder dem i skarp fokus. En AF-låsefunksjon gir ekstra kontroll. Enkeltbilde-fokusering med forbedret nøyaktighet og hastighet gjør det like enkelt å fokusere på motiver utenfor sentrum.


* Krever en tjenesteoppdatering mot betaling på et Canon-servicesenter.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EOS C100, funksjonene og hva den kan gjøre.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspirasjon, opplæring, produktinformasjon og nyhetsoppdateringer gir maksimal dekning for profesjonelle Canon-fotografer og -videoskapere samt avanserte entusiaster over hele verden.

Viktig oppdatering