UTSKRIFTSTIPS

Fem grunner til at PIXMA TR150 er ideell for utskrift på farten

Jobber du utenfor hjemmet eller kontoret? En skriver som du kan bruke hvor som helst, gir deg et profesjonelt fortrinn – og kan skaffe deg flere kunder.
To bygningsarbeidere skriver ut dokumenter på en Canon PIXMA TR150. En oransje vernehjelm ligger på bordet ved siden av dem.

Det er viktig å benytte seg av alle muligheter når du jobber på farten. Når du skal dra i land en avtale, er det lurt å kunne gi en potensiell kunde et tilbud eller en kontrakt på papir i stedet for et løfte om en e-post.

Muligheten til å skrive ut på stedet kan være nyttig i en rekke situasjoner. Personlige trenere og fysioterapeuter kan dele ut lister og diagrammer med treningsøkter for å sikre at klientene deres gjør riktige øvelser når de er alene. Privatlærere kan sørge for at elevene deres er på rett kjøl med læreplaner, «jukselapper» og notater.

Den kompakte og bærbare PIXMA TR150-skriveren og PIXMA TR150-skriveren med batteri er et godt valg for alle som ønsker å skrive ut når de er borte fra hjemmet eller kontoret. Her er fem grunner til at den kan hjelpe deg med å drive virksomheten din mer effektivt.

1. Enkel å ta med seg

En mann kjører bilen sin med en PIXMA TR150 i passasjersetet ved siden av.

Muligheten til å skrive ut på farten gjør Canon PIXMA TR150 ideell for alle som jobber utenfor hjemmet eller kontoret.

En mann iført refleksjakke bærer en PIXMA TR150 under armen.

Canon PIXMA TR150 er liten og lett nok til at du kan bære den med deg.

PIXMA TR150 er ideell hvis du trenger en liten skriver som får plass på et allerede trangt skrivebord, samt hvis du jobber fra eksterne kontorer eller besøker kunder og bedriftseiendommer med strømkilder. Du kan bære den med deg i en veske, låse den i en skuff eller bruke en kompatibel tyverisikring. Hvis du regelmessig jobber utendørs, eller hvis du har kontor i bilen eller på en kafé i nærheten, har PIXMA TR150 med batteri et brukervennlig batteri som kan skrive ut opptil 330 sider når det er fulladet1.

Når du har koblet batteriet til hovedenheten, tar det to timer og 20 minutter å lade det opp med strømadapteren. Batteriet kan også lades via en mobil batteripakke eller et strømuttak i bilen ved hjelp av den medfølgende USB-C-kabelen. Så lenge du holder et øye med batterilampen, vil du alltid ha mulighet til å skrive ut.

2. Enkel tilkobling

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
En kvinne på hjemmekontoret sitt skriver ut på en Canon PIXMA TR150 fra en smarttelefon.

Funksjoner for trådløs utskrift gjør det mulig å skrive ut fra kamerarullen på en smarttelefon. Du kan til og med bruke Wireless Direct for å skrive ut uten Wi-Fi router.

Både PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri har trådløs tilkobling og er kompatible med AirPrint (iOS), Mopria (Android) og Windows Mobile for appfri utskrift rett fra operativsystemet på smartenheten din. Begge skriverne kan også kontrolleres fra smarttelefonen din via den kostnadsfrie Canon PRINT-appen. Denne appen gjør det mulig å skrive ut dokumenter og bilder som er lagret på enheten, eller i nettskybaserte lagringstjenester som Google Drive, Dropbox, OneDrive og Google Classroom, via PIXMA Cloud Link. Canon PRINT-appen gjør det også mulig å skanne dokumenter ved hjelp av kameraet på en smarttelefon. Velg funksjonen Smartphone Copy (Smarttelefonkopi) for å kopiere raskt og enkelt, og skriv ut, lagre eller send e-post direkte fra smarttelefonen.

Begge skriverne støtter 2,4 GHz og 5 GHz2 Wi-Fi-bånd, slik at du kan skifte til mindre trafikkerte Wi-Fi-nettverk og få en mer pålitelig tilkobling. Hvis du befinner deg i ingenmannsland uten en ruter eller Wi-Fi-signal, kan du bruke Wireless Direct for å skrive ut trådløst rett fra en telefon, et nettbrett eller en bærbar PC. Dette betyr at du kan roame fritt hvor enn du er, og fortsatt produsere utskriftene du trenger for å få ting gjort og gjøre kundene (og sjefen) fornøyde.

3. Støtte for spesialpapir

En mann med bærbar PC på en kafé skriver ut dokumenter på en Canon PIXMA TR150-skriver.

Canon PIXMA TR150 er kanskje liten, men den har plass til opptil 50 ark med vanlig papir og kan håndtere en rekke ulike papirtyper.

PIXMA TR150 har en kapasitet på 50 ark med vanlig papir, så du trenger ikke å fylle på den så ofte i løpet av arbeidsdagen. Dette er svært nyttig hvis du må skrive ut en bunke med spørreskjemaer, prøver til et helt klasserom eller en haug med lange kontrakter.

Begge skriverne er også kompatible med konvolutter og spesialpapir, inkludert Canon High Resolution Paper, Matte Photo Paper, Double-sided Matte Paper og Magnetic Photo Paper. Denne allsidigheten betyr at du kan velge et papir som oppfyller dine behov, og skrive ut adresser direkte på konvolutter slik at all kommunikasjon ser profesjonell ut. Du kan til og med skrive ut kjøleskapsmagneter med logo og telefonnummer som du kan gi til kundene dine. Hvis du er lærer, kan du lage personlige gullstjerner til de flinkeste elevene.

4. Egendefinerte maler

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
En mann med bærbar PC skriver ut dokumenter på en Canon PIXMA TR150-skriver.

Hvis du ofte skriver ut de samme skjemaene, er det mulig å lagre opptil fem maler på PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri.

Må du regelmessig skrive ut de samme dokumentene? PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri kan lagre opptil fem maler som er klare til utskrift på et øyeblikk, slik at du slipper å bruke tid på å finne dokumenter på en bærbar PC, en smarttelefon eller et nettbrett. Skjemaer, kontrakter, spørreskjemaer og brosjyrer kan lagres på skriveren via en Windows-driver3, slik at de er klare til utskrift via skriverens 1,44-tommers OLED-skjerm.

5. Skarpe, holdbare utskrifter

En mann bak et skrivebord holder opp et nettbrett som viser en reisebrosjyre. En fargerik utskrift stikker ut fra Canon PIXMA TR150-skriveren ved siden av ham på skrivebordet.

Få klare utskrifter av suveren kvalitet, selv på de mørkere områdene. Hybridblekk med dedikert pigmentsort blekk gir skarp tekst, mens de pigmentbaserte fargene gir livlige utskrifter.

De to skriverne bruker et hybridblekksystem som kombinerer et svart pigmentblekk med en fargestoffbasert patron med fire blekk. Dette betyr at du får skarp tekst på viktige dokumenter, samtidig som fotografier og diagrammer ser fyldige og levende ut. Canons ChromaLife100-teknologi sørger for at utskrevne fotografier varer livet ut4.

For å gjøre det enkelt tar skriverne to patroner, én for det svarte pigmentblekket og én for fargeblekkene. Du kan enkelt sjekke blekknivået på skjermen for å sikre at du ikke går tom for blekk mens du utfører en viktig jobb og er milevis fra nærmeste butikk.

PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri er kompakte, stillegående og brukervennlige, og sørger for at du er diskret og profesjonell til enhver tid. Ta med deg TR150 hvor enn jobben tar deg.

Av Angela Nicholson

 1. Skrevet ut via USB-tilkobling uten Wi-Fi-tilkobling.
 2. Støtte for 5 GHz er kanskje ikke tilgjengelig i området ditt.
 3. Malene må lastes inn på skriveren via Canon-skriverdriveren på en Windows-PC.
 4. Basert på akselerert testing utført av Canon, ved lagring i mørket under kontrollerte temperatur-, fuktighets- og gassforhold, der det simuleres lagring i album med plastlommer. Canon kan ikke garantere for levetiden til utskriftene. Resultatene kan variere avhengig av bildet som er skrevet ut, tørketid, utstillings-/lagringsforhold samt miljøfaktorer.

Relaterte produkter

Relaterte artikler

 • UTSKRIFT

  De beste skriverne for designere

  Skrivere er viktige verktøy for designere – vi hjelper deg med å velge riktig modell for dine behov.

 • UTSKRIFT

  Slik bruker du en trådløs skriver

  Smarte måter du kan få mest mulig ut av den trådløse skriveren din på.

 • UTSKRIFT

  Den rette Canon-utskriftsappen for deg

  Vær kreativ og organisert med Canons utskriftsapper – det finnes en som passer til ethvert prosjekt.

 • UTSKRIFT

  De beste skriverne for hjemmekontor

  Jobb effektivt hjemmefra med Canon PIXMA- og MAXIFY-skriverne.