UTSKRIFT

Smarte måter å bruke den trådløse skriveren på

Med en trådløs skriver og apper fra Canon kan du skrive ut hva du vil, fra hvor du vil – med en Wi-Fi-tilkobling – og holde oversikt over arbeid, studier og oppgaver i hjemmet fra smarttelefonen. Oppdag de mange mulighetene.
En person som bruker Easy-PhotoPrint Editor-appen på et nettbrett for å skrive ut et familiebilde trådløst på en Canon PIXMA-skriver på et skrivebord.

Alle kontorer og klasserom trenger en skriver. Og nå som tidene endrer seg, og stadig flere velger å jobbe og studere eksternt, trenger også alle hjem en skriver.

Noe av det beste med å jobbe hjemmefra, er at du kan jobbe i det rommet du vil. Hvis du har en trådløs og skyaktivert skriver, trenger du ikke å sitte ved siden av skriveren – du kan skrive ut fra hvor som helst. Hvis du vil jobbe fra sofaen om morgenen og senere gå ut i hagen for å nyte ettermiddagssolen, kan du gjøre nettopp det. Send dokumentene til utskrift når du er klar, og hent dem når du trenger dem.

En bruker som holder en smarttelefon som viser et skjermbilde av tilkobling til en skriver i Canon PIXMA G3570-serien via Wi-Fi.

Canons trådløse skrivere er brukervennlige og enkle å konfigurere. Med Wi-Fi-tilkobling og apper som Canon PRINT-appen kan du kontrollere skriverfunksjonene fra en smarttelefon eller et nettbrett. Mer om dette senere. Det er enkelt å konfigurere skriveren ved hjelp av smarttelefonappen eller Canons elektroniske støtteveiledning. Bare finn skriverens modellnummer, og følg den trinnvise veiledningen.

Trådløs utskrift for smarte hjem

En person som følger med på en utskrift som skrives ut på en Canon PIXMA-skriver på et bord.

PIXMA TR4650-serien er kompakt, men svært allsidig og et utmerket valg for trådløs utskrift hjemme. Det finnes kostnadsbesparende alternativer med høy kapasitet for kassettene med sort og tre farger, og skriveren er enkel å bruke for utskrift, skanning, kopiering og faksing.

En Canon MegaTank-skriver som står på et hvitt skrivebord, mellom en bærbar PC, en plante og noe kontormateriell.

MAXIFY GX6050 er en MegaTank-skriver med blekkassetter med høy kapasitet som gir svært lave totale eierkostnader, sammenlignet med vanlige laser- og blekkskrivere, på små kontorer og på hjemmekontoret. Takket være individuelt kodede blekkflasker du ikke trenger å klemme på, er etterfylling av blekk en rask, enkel og sølefri prosess.

Wi-Fi spiller en viktig rolle i livene våre. Enkeltpersoner, par og familier bruker ofte en rekke ulike stasjonære PC-er, bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner hver dag. Legg til en Canon-skriver i Wi-Fi-hjemmenettverket, så kan du skrive ut trådløst fra alle disse enhetene og mye mer, fra hvor som helst i hjemmet. I tillegg kan du med Canon-apper skrive ut eller skanne eksternt fra et annet sted, der du har en Wi-Fi-tilkobling, for eksempel skrive ut dokumenter eller bilder på hjemmeskriveren mens du er på toget eller på kafé.

I tillegg til å være nyttig når du skal lage brev og etiketter i den daglige driften, kan en skriver hjelpe deg med å bli mer produktiv og effektiv. Når du leser en utskrift, er det mye mindre sannsynlig at du blir distrahert av varsler på skjermen eller innkommende e-postmeldinger. Det er også verdt å huske at øynene trenger jevnlige pauser fra skjermen.

Den Wi-Fi-aktiverte PIXMA G3570-serien (se video ovenfor) er ideell for et travelt, smart hjem, med en kombinasjon av utskrift, skanning og kopiering med blekkassetter med høy kapasitet som leverer opptil 6000 dokumenter i sort-hvitt og 7700 dokumenter i farger.1 Med Canons MegaTank-system er etterfylling enkelt takket være enkle, sølefri og rimelige blekkassetter. PIXMA G4570 har en automatisk dokumentmater for problemfri skanning og kopiering av flere sider.

Et viktig verktøy for skoleelever og studenter

En tenåring som sitter med bena i kryss på en seng og leser pensum. En Canon PIXMA-skriver står på bordet ved siden av sengen.

En trådløs skriver er et uvurderlig verktøy for skoleelever og studenter når de skal skrive ut oppgaver eller gå gjennom arbeidet sitt. PIXMA Cloud Link støtter også Google Classroom, som gjør det enklere for elevene å holde kontakten med lærerne når de studerer hjemme.

Det er ikke bare i jobbsammenheng at det kan være lurt å ha en trådløs skriver i hjemmet. PIXMA Cloud Link har også støtte for Google Classroom, slik at den er nyttig for skoleelever og studenter. Google Classroom er utviklet for å bidra til kommunikasjon mellom lærere og elever. Når elevene bruker PIXMA Cloud Link med Google Classroom, kan de skrive ut lister over fagene de tar, og oppgaver direkte fra skriverskjermen eller fra smartenheten via Canon PRINT-appen. En ekstra fordel for lærerne er at de enkelt kan skrive ut klasselister for å se elevene i en gitt klasse.

Canon-apper tar deg videre

En person som tar tak i en utskrift som skrives ut på en Canon PIXMA-skriver. På bordet ved siden av skriveren ligger det flere andre utskrifter.

Canon PRINT-appen er den perfekte følgesvenn for både familier og kontorarbeidere. Du kan skanne, skrive ut, kopiere og til og med koble til nettskyen.

En person som holder et nettbrett, med et bilde av venner på skjermen. I bakgrunnen skriver en Canon PIXMA-skriver ut det samme bildet.

Med Canons apper, inkludert Easy-PhotoPrint Editor og den nettbaserte PosterArtist-programvaren, er det enkelt å skrive ut og slippe løs kreativiteten din.

Canon tilbyr et bredt utvalg av gratis apper og programvare for å forbedre den trådløse utskriftsopplevelsen, slik at du får det ypperste innen enkelhet, allsidighet, effektivitet og kreativitet. Med Canon PRINT-appen kan du skrive ut, kopiere og skanne trådløst fra smartenheter, samt endre utskriftsinnstillinger, kontrollere blekknivåer og kjøre vedlikeholdsrutiner.

Som vi allerede har sett, er det med Canons apper enkelt å skrive ut direkte fra telefonen til en trådløs skriver. Når du jobber hjemmefra eller utenfor kontoret, kan du bruke Canon PRINT-appen med PIXMA Cloud Link til å koble trådløst til en skriver på kontoret, slik at du kan dele dokumenter med andre ansatte. Du kan også skanne dokumenter eksternt ved hjelp av smarttelefonens kamera og skrive dem ut på kontoret, eller du kan skanne dokumenter på kontoret ved hjelp av skriveren og sende dem til en smarttelefon. Dette går begge veier.

Med Easy-PhotoPrint Editor-appen får du muligheten til å gjøre de digitale bildene dine om til stilige utskrifter og unike gaver, med maler for kalendere, kort, plakater med mer.

Det finnes også en nettbasert PosterArtist-tjeneste der du kan lage dine egne plakater, bannere og flygeblader. MAXIFY GX3050 og MAXIFY GX4050 MegaTank-skriverne er spesielt gode til dette. Disse skriverne har en flat arkskuff bak som gjør det mulig å skrive ut bannere på opptil 1,2 m og papp på opptil 0,7 mm i tykkelse.

På Windows-datamaskiner er Easy-Layout Editor en nyttig ekspansjonsmodul for skriverdrivere som gir deg en forhåndsvisning på skjermen, slik at du kan plassere og skrive ut flere bilder. Med Canon-skrivere som er kompatible med Chromebook, Apple AirPrint og Mopria® for Android, kan du enkelt koble til og skrive ut trådløst via den innebygde utskriftsprotokollen på en smarttelefon eller et nettbrett. Du trenger altså ikke å laste ned en egen app.

En Canon PIXMA-skriver på et bord som skriver ut en solsikkemal, mens en far og datter lager samme solsikke i bakgrunnen.

Når du bruker trådløs utskrift, trenger du ikke å sitte ved siden av skriveren, du trenger ikke å ha en egen plass til skriveren på kontoret og du kan jobbe – og leke deg – der du vil.

Til syvende og sist er Canons Wi-Fi-aktiverte skrivere og apper utviklet for å fungere sømløst sammen. Alt er utviklet for å være enkelt og intuitivt å bruke – fra de fysiske kontrollpanelene på skriverne til funksjonene og grensesnittene i appene. Samtidig får du friheten til å utføre alle typer skanne- og utskriftsoppgaver så raskt og enkelt som mulig. Med Canon i ryggen blir trådløs utskrift ikke enklere.


Skrevet av Angela Nicholson og Matthew Richards

  1. Sidekapasiteten er oppgitt som en estimert verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med utskifting av blekkassett etter det innledende oppsettet.

Related Products

Relaterte artikler