UTSKRIFT

Slipp kreativiteten løs med Canons utskriftsapper og programvare

Canon tilbyr en rekke utskriftsløsninger – for utklippsbøker, administrasjon av utskrifter, promotering av bedriften din og mye mer. Finn ut hva som passer best for det neste prosjektet ditt.
En bærbar datamaskin på et skrivebord med Canon Easy-PhotoPrint-programvaren på skjermen, Canon-papir til venstre og en Canon-skriver til høyre.

Utskrift kan hjelpe deg med å oppnå utrolig mye – fra å uttrykke kreativiteten din på nye og spennende måter til å takle etterslepet med administrative oppgaver. Canon tilbyr en rekke utskriftsapper og -programvare som hjelper deg med å få mest mulig utbytte av Canon-skriveren din, enten det er for viktige jobbdokumenter, kunst og papirkunst eller for å blåse liv i de dyrebare bildene dine.

Men det er ikke alle apper som passer til alle formål, eller som er kompatible med alle skrivere. Hvordan vet du hvilken du skal bruke? For å hjelpe deg med å finne ut hvilket Canon-program som dekker behovene dine, har vi satt sammen denne praktiske veiledningen for å ta deg gjennom en rekke utskriftsoppgaver og appene og programvaren du trenger for å gjøre dem raskere, enklere og mer kreative.

Perfekte bildeutskrifter: Canon PRINT

Et nettbrett med Canon PRINT-appen åpen på toppen av en Canon-skriver som skriver ut et bilde. Andre bilder ligger strødd ved siden av skriveren på skrivebordet.

Canon PRINT-appen er ikke bare for trådløs utskrift – den kan også brukes til kopiering og skanning. Skanninger kan sendes direkte til smarttelefonen og brukes eller deles derfra.

Kompatible skrivere: Canon PIXMA- og MAXIFY-modeller

Kompatible enheter: iOS og Android

Den beste måten å vise et utrolig bilde på, er med en like vakker utskrift. På samme måte kan en dårlig utskrift ødelegge alt det harde arbeidet og all kreativiteten du har lagt ned i bildene dine, så det er viktig å gjøre det riktig når du gjør om bildesamlingen din til en fysisk portefølje. Når du skriver ut bilder fra smarttelefonen, er Canon PRINT-appen det perfekte verktøyet for å gjøre digitale bilder om til vakre kunstverk. Du kan til og med bruke appen til å sjekke skriverens status og blekknivåer, så utskriftene dine blir perfekte hver gang.

Vær kreativ: Canon Creative Park

En hånd som holder en smarttelefon med Creative Park-appen åpen, ved siden av et utvalg av papirer og maler for håndverk.

Canon Creative Park er perfekt for alle som liker å lage ting selv. Skal du lage dekorasjoner til en bursdagsfest eller dine egne julekort, eller trenger du bare noe å gjøre sammen med familien på en regnværsdag? I denne appen kan du velge mellom massevis av designer.

Kompatible skrivere: Støttede Canon Inkjet-modeller

Kompatible enheter: iOS og Android

Når det gjelder håndverk er det bare fantasien som setter grenser, men det hjelper å ha en rekke ressurser du kan hente ideer fra, og å skrive ut maler eller designer. Canon Creative Park-appen er en hub for alle som elsker papirkunst, enten alene eller sammen med familien. Den er enkel å navigere og søke i, og den har mer enn 4000 gratis maler og designer for alt fra kort til origamimodeller. Du kan redigere og tilpasse designer og skrive dem ut umiddelbart fra Canon-skriveren din.

Fremhev bedriften din: Canon PosterArtist

En plakat for en bedrift kalt Maria's Cakes henger på en vegg, med firmalogoen i midten og bilder av kaker rundt den.

Uansett hva bedriften din driver med, vil du at den skal skille seg ut fra konkurrentene. Med Canon PosterArtist får du tilgang til hundrevis av profesjonelt utformede maler som du kan redigere med dine egne ord og bilder.

Kompatible skrivere: Canon MegaTank-, MAXIFY- og PIXMA-modeller

Kompatible enheter: macOS- og Windows-datamaskiner

Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen kan hjelpe deg med å få kontroll over mindre administrative oppgaver for å promotere bedriften eller deg selv, men du bør bruke Canon PosterArtist. Med dette nettprogrammet får du tilgang til tusenvis av arkivbilder og designideer som kan hjelpe deg med å skille deg ut.

Skriv ut plakater, bannere og brosjyrer for å fange oppmerksomheten til nye kunder, eller skilt for å vise frem de nyeste tilbudene dine. Bruk de intuitive redigeringsverktøyene til å tilpasse malene og lage designer som gjenspeiler bedriften og personligheten din. Du kan til og med generere QR-koder, noe som gjør det enkelt for potensielle kunder å finne ut mer om tjenestene dine.

Bildemontasjer, utklippsbøker og kalendere: Canon Easy-PhotoPrint Editor

En kvinne som holder en side fra en kalender foran en Canon-skriver. Ved siden av henne er Canon Easy-PhotoPrint Editor åpen på en bærbar datamaskin.

Canon Easy-PhotoPrint Editor-programvaren er utviklet med tanke på hele familien. Bruk kalendervalget til å utforme din egen kalender, så du kan vise familiebilder hele året eller gi den i gave til noen du er glad i.

Kompatible skrivere: Støttede Canon PIXMA- og storformat-modeller

Kompatible enheter: iOS og Android, macOS- og Windows-datamaskiner

Samle alle minner med de du er glad i på ett sted, ved å bruke Canon Easy-PhotoPrint Editor til å lage en bildemontasje eller en utklippsbok på smartenheter og datamaskiner.

Bruk redigeringsprogrammet for oppsett og de mange malene i Easy-PhotoPrint Editor til å lage bildemontasjer som kan skrives ut, eller skriv ut klistremerker som skal rett i utklippsboken eller på baksiden av telefondekslet. Du kan også bruke appen til å lage kalendere med favorittbildene dine.

Det er en grunn til at «Easy» er en del av denne appens navn – Easy-PhotoPrint Editor er enkel og brukervennlig, slik at du kan fokusere på å designe og skrive ut de dyrebare minnene dine.

Slipp administrative oppgaver: Canon Easy-PhotoPrint Editor

Skjermbilde fra Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen som viser alternativer for maler, inkludert visittkort, ID-bilder, utklippsbøker og bildemontasjer.

I Canon Easy-PhotoPrint Editor finner du en rekke alternativer som hjelper deg med å gjennomføre prosjektene dine, fra visittkort og ID-bilder til utklippsbøker og bildemontasjer.

En kvinne som bruker Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen på telefonen mens hun sitter i sofaen ved siden av et smilende spedbarn.

Du kan velge bilder og dokumenter rett fra enheten, skylagring eller kontoer i sosiale medier, og deretter enkelt redigere, tilpasse og skrive dem ut.

Hvis listen med gjøremål ser litt rotete ut, har Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen massevis av maler som hjelper deg med å spare tid og krefter ved å gjøre det raskere å administrere utskriftene. Hvis du nettopp har startet opp en ny bedrift, kan du promotere den ved å bruke malen for visittkort eller bruke malen for ID med bilde til å lage navneskilt til de ansatte. Skal du organisere medier? Du kan også bruke malene for CD-etiketter i Easy-PhotoPrint Editor til å organisere de fysiske mediene dine.

Forenklet arbeidsflyt: Canon Easy-Layout Editor

Skjermbilde av Canon Easy-Layout Editor, med en boks til venstre der du kan slippe filer og alternativer som Collect and print, Free Layout og Tiling/Poster til høyre.

Med Canon Easy-Layout Editor kan du raskt og enkelt samle ulike typer dokumenter på ett sted for å kombinere filer som PDF-er og bilder på samme side.

Skjermbilde av Canon Easy-Layout Editor, med bilde av en hund delt inn i fire i alternativet Tiling/Poster.

Canon Easy-Layout Editor har også et praktisk Tiling/Poster-alternativ for å dele bilder inn i flere ark og skrive det ut som ett stort bilde.

Kompatible skrivere: Canon Inkjet-modeller

Kompatible enheter: Windows-datamaskiner

Enten du lager støtteark til den store presentasjonen på jobb eller bare trenger å organisere den fysiske dokumentasjonen på riktig måte, kan du bruke Canon Easy-Layout Editor-programvaren for Windows-datamaskiner til å organisere PDF-filer, Word-dokumenter, bilder og nettsider raskt og enkelt, slik at du ikke trenger å skrive ut fra flere apper.

Easy-Layout Editor hjelper deg med å sortere og organisere en rekke fil- og dokumenttyper, slik at du sparer papir og tid ved å ha alt som er viktig på samme sted.

Ha det gøy med miniatyrbilder: Canon SELPHY Photo Layout

En telefon som viser Canon SELPHY Photo Layout-appen på et skrivebord ved siden av en bærbar Canon SELPHY Square QX10-skriver og et telefonkjede med perler.

Canon SELPHY Photo Layout-appen er rask, intuitiv og brukervennlig. Den passer perfekt til Canon SELPHY-skrivere som for eksempel SELPHY Square QX10. Skriv ut bilder som er tatt med smarttelefonen, rett fra appen for å optimalisere bildet mens du er på farten og få perfekt balanserte utskrifter.

Et skjermbilde i Canon SELPHY Photo Layout-appen, med bilde av en hund til høyre og ulike alternativer for etterbehandling av utskrifter til venstre.

Appen har en rekke etterbehandlinger og ytterlag for å tilpasse bildene og oppnå stilen du foretrekker.

Kompatible skrivere: Canon SELPHY CP1500, SELPHY CP1300 og SELPHY Square QX10

Kompatible enheter: iOS og Android

Hvis du bruker en av Canons SELPHY-skrivere, er Canon SELPHY Photo Layout-appen for iOS og Android perfekt til å redigere og ha det moro med bildene dine. Appen har mange maler å velge mellom, slik at du kan plassere og skrive ut ett bilde eller flere bilder samtidig – det finnes til og med et loddrett bokmerkeoppsett, slik at du kan lage dine egne bokmerker1.

I appen kan du også tilpasse bildene dine med tekst, kanter og stempler for å gjøre dem helt unike. Du kan velge etterbehandling på utskriftene for å tilpasse utseendet og stilen til det endelige produktet, og skrive ut klistremerker for utklippsbøker eller tilpasse teknologien din.

I SELPHY Photo Layout-appen kan du også legge til QR-koder1 knyttet til en nettside, et nettalbum eller videoer. Dette er perfekt når du skal gi bilder i gave til venner og familie, fordi du kan overraske dem med massevis av de beste minnene deres. Som forventet er SELPHY Photo Layout-appen intuitiv å bruke, samtidig som den gir en rask og sømløs måte å skrive ut rett fra smarttelefonen til en SELPHY-skriver på.

Legg til et personlig preg: Canon Mini Print

Hender som holder en smarttelefon og en Canon Zoemini 2-skriver, mens de bruker Canon Mini Print-appen til å lage en fotomontasje.

Med Canon Mini Print-appen kan du dra full nytte av bærbarheten til Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2. Rediger bilder raskt mens du er på farten, enten du tok dem med smarttelefonen eller Canon Zoemini S2, og skriv ut til venner og familiemedlemmer rett fra appen.

Kompatible skrivere: Canon Zoemini-modeller

Kompatible enheter: iOS og Android

Hvis du har en av Canon Zoemini-modellene, ønsker du sikkert å tilpasse de øyeblikkelige bildene dine. Med Canon Mini Print-appen kan du uttrykke kreativiteten din ved å legge til sesongbaserte klistremerker, rammer, filtre og tekst på bilder av familie, venner og eventyr. Dette er ideelt når du vil avslutte arbeidet før du skriver ut klistremerkebilder. De som elsker å lage utklippsbøker, kan bruke Canon Mini Print-appen til å uttrykke personligheten sin og gi liv til bilder med tegninger og notater.

Mini Print-appen kobles sømløst til kamerarullen og kan også kobles til kontoene dine i sosiale medier og i nettskyen for å redigere, tilpasse og skrive ut bilder fra smarttelefoner og kameraer. Appen kan også brukes til å ta bilder med sanntids- og AR-effekter – for å ta selfier som er like unike som du er.


Skrevet av Peter Wolinski og Claire Gillo


macOS er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner.

 1. Funksjonen er ikke tilgjengelig for alle skrivere. Se tabellen over funksjonskompatibilitet.

Related Products

Relaterte artikler

 • UTSKRIFT

  De beste Canon-skriverne for bilder

  Enten du vil vise bildene i en ramme, i en utklippsbok eller på et klistremerke, finner du den beste skriveren for dine kreative behov.

 • UTSKRIFTER OG PAPIRKUNST

  Forklaring av papirtyper

  Finn ut mer om de ulike typene Canon-papir med denne praktiske kjøpsveiledningen.

 • UTSKRIFT

  De beste skriverne for håndarbeid

  Canon har den perfekte skriveren for deg, enten det gjelder familieprosjekter eller profesjonelle dokumenter.

 • KREATIV UTSKRIFT

  Skriv ut lister, planer og mål

  Vær kreativ med en Canon PIXMA-skriver, og hold deg organisert og oppmerksom året rundt.