UTSKRIFT

De beste hjemmeskriverne for hybridarbeidere

Oppdag den beste Canon-skriveren for hjemmekontoret ditt, som passer både behovene dine og budsjettet ditt.
En kvinne sitter ved et skrivebord og bruker en markeringstusj på en utskrift. Ved siden av henne står en Canon MAXIFY-skriver, og man kan se hagen gjennom det store vinduet foran henne.

Tidene forandrer seg. Flere enn noen gang gjør noe av eller mesteparten av jobben sin hjemmefra, og drar bare inn på kontoret når det er helt nødvendig. Jamie Watson er et godt eksempel på det. Han er strategidirektør i et reklamebyrå i Bristol og jobber opp mot kunder, et forskningsteam og et kreativt konseptteam, og han har gjort om spisestuen sin til hjemmekontor.

«Når jeg har mye å gjøre, er arbeid hjemmefra en god løsning for å slippe unna forstyrrelsene på kontoret», sier Jamie. «Du kan disponere tiden litt bedre og ikke være like nøye med å følge tradisjonelle arbeidstider. Du slipper selvfølgelig selve reisen til jobb også, så du kan få gjort litt mer i løpet av arbeidsdagen. Jeg liker å sykle, så jeg kan ta en sykkeltur uten å måtte tenke på hvor lang tid det tar å komme seg til kontoret, eller omvendt.»

Jamie oppdaget veldig tidlig at han trengte en pålitelig skriver, og kom frem til at Canon PIXMA TR4650-serien var den perfekte skriveren for hjemmekontoret. Men den er ikke det eneste alternativet. Canons omfattende utvalg av PIXMA- og MAXIFY-skrivere inkluderer modeller som PIXMA TS7750i, MAXIFY GX1050 og MAXIFY GX2050, som er perfekte skrivere til hjemmekontor for folk som Jamie, som har vært vant til å skrive ut i et kontormiljø. Canons trådløse skrivere er enkle å konfigurere og brukervennlige. De er også laget for å være raske, effektive og kostnadseffektive, samtidig som de leverer utskriftskvalitet med en profesjonell standard som bedriften kan stole på.

Her forteller Jamie hvordan hjemmeskriveren hans har sørget for at han kan bruke mindre tid foran skjermen, og fordype seg i prosjektene han jobber med hjemme. Samtidig utforsker vi noen andre fordeler med Canon-skrivere til hjemmekontoret.

En mann rekker hånden inn i fronten av en Canon PIXMA-skriver.

Hjemme har du ikke fordelen av støttepersonell, noe du kanskje har på kontoret, så pålitelighet og enkelt vedlikehold er viktigere enn noen gang. 4-i-1-skriveren i Canon PIXMA TR4650-serien har 4-fargers hybridblekk og forenklet montering av kassetter, slik at det blir enda enklere å skifte kassetter.

Hold orden på tankene med utskrift

Jamie sin skriver i PIXMA TR4650-serien gjør at han kan ta en pause fra PC-en for å redusere skjermtiden, og i stedet fokusere på papirdokumentene han trenger i arbeidet sitt. «Jeg foretrekker å lese kundepresentasjoner på papir», sier Jamie. «Jeg konsentrerer meg bedre når jeg slipper å bli forstyrret av det som skjer på skjermen, for eksempel en e-post eller et teamchat-varsel. Det er enklere å fokusere på det du leser, markere det og legge til spørsmål. Jeg føler meg litt mer oppslukt av det jeg gjør, og det jeg leser.

Han legger til: «Når forskningsbyråer sender meg resultatene av spørreundersøkelser med en mengde ulike tabeller og diagrammer, synes jeg det er enklere å ha noen papirark foran meg som jeg kan sammenligne, i stedet for å bla gjennom lysbilder.»

Når du jobber på kontoret, trenger du som regel aldri å bekymre deg for skriverkonfigurasjonen, papir og blekknivåer. Det skal du også slippe hjemme. En påminnelse om å fjerne dokumentet, forbedret papirskuff foran som gjør det enklere å fylle på papir, samt rask og enkel montering av blekkassetter, gjør dette til en brukervennlig og effektiv hjemmeskriver for fagfolk som Jamie.

Abonnementsbaserte blekktjenester er tilgjengelige for utvalgte Canon-skrivere i utvalgte regioner. Canons Auto-Ink Delivery-tjeneste gir deg én mindre administrasjonsoppgave å bekymre deg for, ettersom skriverens blekknivåer overvåkes automatisk, og nye kassetter eller blekkflasker leveres hjem til deg før du trenger dem. Det er gratis å registrere seg for tjenesten, og du kan avbestille når som helst. Med PIXMA Print Plan kan du velge et utskriftsabonnement som er tilpasset deg, der du betaler en fast månedlig pris basert på utskriftsbruken, og får blekket levert når du begynner å gå tom.

En brukers hånd trykker på en knapp på kontrollpanelet til en Canon PIXMA-skriver som står på en kontorpult.

Selv om Canon PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i er budsjettskrivere, er de ekstra allsidige. Det pigmentsorte blekket gir skarpe svart-hvitt-dokumenter som er veldig motstandsdyktige mot flekker, selv ved bruk av markeringstusj, mens de fargestoffbaserte fargeblekkene gir fotoutskrifter med høy kvalitet på glanset fotopapir.

Multifunksjonsskrivere for hybridarbeid

I likhet med Jamie sin skriver i Canon PIXMA TR4650-serien er PIXMA TS7650i en alt-i-ett-budsjettskriver som passer til fotoutskrift og papirkunst og til produksjon av forretningsdokumenter. Den kompakte størrelsen gjør den perfekt på steder det er trangt om plassen, mens neste generasjons skrivehoder sørger for rask utskriftshastighet på rundt 15 utskrifter per minutt for svart/hvitt og 10 utskrifter/min for fargedokumenter. Det er også den første Canon-hjemmeskriveren med markørbestandig svart blekk som tilsvarer de på GX-forretningsmodeller, slik at du kan bruke markeringstusjer uten å risikere at teksten smitter av. Den har til og med en vippbar fargeberøringsskjerm med alternative grensesnitt for jobb-, studie- og livsstilsscenarioer. Utskriftskvaliteten er utmerket, og avanserte funksjoner for wifi-utskrift gjør at du kan skanne direkte til en smarttelefon eller et nettbrett. PIXMA TS7750i har en automatisk dokumentmater for enklere skanning og kopiering av dokumenter på flere sider, noe som er ideelt for hjemmekontoret.

Canon MAXIFY GX1050 er en mer bedriftsfokusert alt-i-ett-skriver som tar sikte på sømløs integrering mellom hjemmet og kontoret. Det tilpassbare grensesnittet på fargeberøringsskjermen gir deg muligheten til å tilordne kompliserte og ofte gjentatte oppgaver som skybasert utskrift og skanning til ett eller to trykk. Takket være MegaTank påfyllbare blekkassetter kan du forvente tusenvis av dokumenter i svart/hvitt og farger fra ett sett med blekkassetter, noe som sparer tid og penger sammenlignet med vanlige kassettbaserte skrivere for hjemmekontor. Alt av blekk er pigmentbasert og smitter ikke av, verken fra farge- eller svart/hvitt-dokumenter. I likhet med PIXMA TS7650i er denne skriveren rask med utskriftshastigheter på ca. 15 utskrifter/min i svart-hvitt og 10 utskrifter/min i farger, og MAXIFY GX2050 har bekvemmeligheten av en automatisk dokumentmater for skanneren i tillegg til faksfunksjonalitet.

En person bruker en smarttelefon til å skrive ut fra en Canon-hjemmeskriver.

Med Canon PRINT-appen kan du betjene wifi-aktiverte Canon-skrivere fra smarttelefonen eller nettbrettet – enten det er snakk om å konfigurere, skrive ut, kopiere og skanne, eller å vedlikeholde, sjekke blekknivåer eller kjøpe ekstra blekk. For Jamie betyr dette at han kan legge bort den bærbare PC-en når han vil. «Selv om du jobber et annet sted», sier han, «er det folk som ringer og sender meldinger hele tiden. Når du tar en pause fra PC-en blir du kvitt alle forstyrrelsene. Jeg skriver ut noe, og deretter leser jeg det nede på kjøkkenet slik at jeg kan fokusere bedre.»

En person som skriver på en trykt slide fra en presentasjon, med en Canon-skriver på skrivebordet ved siden av.

Utskrifter har mange fordeler – du kan spre dem ut og se flere samtidig, slik at du kan sammenligne, kommentere og ta dem med hvor som helst. Jamie starter noen ganger en oppgave på papir, og bruker skriverens skannefunksjoner. Hvis jeg jobber med prosjekter innenfor varemerkestrategi eller skal sette opp et rammeverk for et varemerke, foretrekker jeg å tegne det for hånd», sier han. «Deretter skanner jeg det og sender det til resten av teamet som at utkast, i stedet for å bruke lang tid på å designe det i en programvare for presentasjoner.»

Kombinere penn og papir med digital teknologi

Canon-skrivere med wifi gjør det enkelt å skrive ut, kopiere og skanne fra smarttelefonen eller nettbrettet ved hjelp av Canon PRINT-appen, og dessuten kan du sjekke skriverstatus og blekknivåer uansett hvor du er, på wifi-nettverket.

Jamie synes det er mange fordeler ved å bruke Canon PRINT-appen. «Det var veldig enkelt å konfigurere skriveren, og det var viktig, for jeg følte at det tok meg cirka fem dager å konfigurere alle andre skrivere jeg har hatt. Denne gjorde det helt selv», sier han.

Den har også en nyttig tilkobling til Easy-Layout Editor som gjør det mulig å samle dokumenter, for eksempel PDF-filer og bildefiler, på én side før du skriver dem ut – perfekt for den typen arbeid Jamie gjør.

En kvinne plasserer en haug med dokumenter i dokumentmateren oppå en Canon PIXMA-skriver på skrivebordet ved siden av seg.

Det er ofte lite plass på hjemmekontoret, så PIXMA TS7650i har en innvendig papirkassett som sparer plass, i tillegg til en mater bak med et praktisk, gjennomsiktig deksel for spesialmedier og fotopapir. PIXMA TS7750i (vist her) har en automatisk dokumentmater for enkel skanning og kopiering av flere sider.

Fordelen med Canon-apper for hybridarbeid

Med Canon PRINT-appen kan du skanne og skrive ut til og fra nettskyen.1 Det er en stor fordel for hybridarbeidere som må dele dokumenter med kolleger på kontoret, eller ved arbeid på andre eksterne steder.

PIXMA Cloud Link er perfekt for små bedrifter som deler og lagrer innhold i en delt nettskytjeneste, for eksempel Google Drive™, Dropbox™ eller Evernote®,2 slik at disse filene kan skrives ut fra hvor som helst.

Når teamene deler designene sine, skriver Jamie ut dokumenter og tegninger for å henge dem opp på veggen eller ha dem på utstilling, noe som gjør det enklere for ham å vurdere kreative ideer mens han arbeider.

«Når vi mottar kreative ideer fra konseptteamene våre, som av og til er tegninger av design, har du ofte behov for å bare fortsette med annet arbeid og nærmest ha ideene i bakhodet», sier han. «Derfor liker jeg å skrive dem ut og henge dem opp på veggen eller feste dem på skrivebordet, slik at jeg kan gruble litt mens jeg har dem i bakgrunnen. Det gjør det litt enklere å se tilbake på ideene og ha dem i underbevisstheten.»

En annen forretningsfordel for hybridarbeidere er gratisprogrammet Canon PosterArtist. Det inneholder tusenvis av tilpassbare oppsett som støttes av grafikk av høy kvalitet, til produksjon av flygeblader, bannere og plakater. Hvis du lager markedsføringsmateriell i stort volum, er det en veldig økonomisk følgesvenn til den store blekkapasiteten og de lave driftskostnadene til MAXIFY GX1050 og andre Canon MegaTank-skrivere.

En Canon-skriver ved siden av en stueplante, en telefon og noen utskrifter.

Jamie Watson er en entusiastisk fotograf og liker å ta med seg kameraet ut, og med Canon PIXMA TR4650-skriveren kan han lage utskrifter av høy kvalitet som han kan stille ut hjemme.

En mann ser gjennom et utvalg fotoutskrifter, med en Canon PIXMA-skriver i bakgrunnen, på hjemmekontoret.

Hvis du trenger en allsidig skriver til hverdagslige utskrifter i tillegg til jobb, passer PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i perfekt. De er fullpakket med funksjoner som er lett tilgjengelige via fargeberøringsskjermene, og passer perfekt til mange typer dokumenter, bilder og papirkunstprosjekter.

Allsidig utskrift hjemme

Skriverne i Canon PIXMA- og MAXIFY-seriene er ikke bare ideelle for hybridarbeid, men de er også allsidige nok til hjemmelekser, barnas skoleoppgaver og familiebilder. Canons Easy-PhotoPrint Editor-app gjør det enkelt å lage en rekke originale bildeartikler, for eksempel utskrifter med egendefinert størrelse, kalendere og kvadratiske bildeoppsett – perfekt til personlige prosjekter hjemme og til jobb.

Den ivrige amatørfotografen Jamie bruker PIXMA TR4650-serien til å lage utskrifter for innramming, ettersom det er mulig å skrive ut 4 x 6-tommers kantløse bilder på få sekunder. Det samme gjelder PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i, som også bruker fargestoffbasert fargeblekk for førsteklasses utskriftskvalitet på glanset fotopapir.

En skriver er egentlig helt avgjørende når du jobber hjemmefra. Uansett om du vil finne en kompakt skriver som passer inn på hjemmekontoret, en høyhastighetsskriver som øker produktiviteten, eller en skyklar skriver som sømløst integrerer hjemme- og kontorarbeid, finnes det en Canon-skriver som dekker behovene dine. Finn ut mer om Canons krav til skriverserien for hjemmet og små bedrifter, og prøv Canons nettbaserte skrivervelger for å finne skriveren som passer til behovene dine.


Skrevet av Lorna Dockerill og Matthew Richards

 1. Skanning til nettsky og e-post er bare tilgjengelig når du bruker originalt Canon-blekk.
 2. Google og Google Disk er varemerker for Google LLC, og dette nettstedet er ikke godkjent av eller tilknyttet Google på noen måte. Dropbox er et varemerke for Dropbox, Inc. Evernote er et registrert varemerke for Evernote Corporation og brukes under lisens.

Relaterte produkter

 • PIXMA TR4650 Series

  Blekkskrivere

  PIXMA TR4650-serien

  Skriv ut, kopier, skann og faks – alt er så enkelt med denne kompakte, brukervennlige og allsidige skriveren for hjemmekontoret.
 • Skrivere for små kontorer

  MAXIFY GX1050

  Vær produktiv hjemme med denne raske, kompakte, brukervennlige og økonomiske 3-i-1-skriveren med påfyllbare blekkassetter.
 • Skrivere for små kontorer

  MAXIFY GX2050

  Vær produktiv hjemme med denne raske, kompakte og økonomiske 4-i-1-skriveren med 35-arks automatisk dokumentmater.
 • Relaterte artikler

 • UTSKRIFTSTIPS

  Slik skriver du ut på en sikker måte

  Åtte tips for å sikre sikker utskrift ved hjelp av sikkerhetsfunksjonene på Canon-skrivere.

 • UTSKRIFT

  Slik bruker du en trådløs skriver

  Smarte måter du kan få mest mulig ut av den trådløse skriveren din på.

 • UTSKRIFT

  Den rette Canon-utskriftsappen for deg

  Vær kreativ og organisert med Canons utskriftsapper – det finnes en som passer til ethvert prosjekt.

 • UTSKRIFT

  Finn ut hva som er det rette for deg: blekk eller laser?

  Oppdag forskjellene mellom Canons blekk- og laserskrivere, og finn ut hvilken som passer best til dine behov.