FINE cartridges

PIXMA-BLEKK

PIXMA FINE-KASSETTER

PIXMA FINE-blekkassetter er en praktisk og nærmest problemfri alt-i-ett løsning som gir utskrifter og dokumenter av høy kvalitet – produsert med maksimal effektivitet.

Hvorfor FINE-blekkassetter?

En Canon PIXMA FINE-blekkassett inneholder hele fargespekteret som trengs for å produsere utskrifter og dokumenter av imponerende kvalitet. Blekk og skriverhode er kombinert i én praktisk enhet som kan skiftes ut på noen sekunder. FINE-kassettsystemet gir deg også raske utskriftshastigheter, for de gangene hvert sekund teller.

Canon Camera

Enkel montering, enkel utskifting

Canons FINE-blekksystem er utformet med tanke på brukeren. Med bare én eller to enheter å skifte ut, avhengig av skriveren, betyr det at du kan bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på å skrive ut. Selve blekkassetten låses på plass med ett enkelt klikk, noe som bekreftes med et pip eller et klikk fra skriveren. Klar til bruk!

Overlegen kvalitet og lang levetid for alle oppgaver

FINE-blekksystemet har både pigment- og dye-basert blekk som bruker ChromaLife 100-teknologien vår. Dette betyr at utskrifter som bruker dette blekket, er garantert å vare i opptil 100 år. FINE-systemet er også svært allsidig for flere typer utskrift. Ikke bare er det perfekt for foto-produksjonstrykk, men også for gratulasjonskort, t-skjorteoverføringer og kunst- og håndverksprosjekter.

Canon Camera

Blekk etter modellserie

Trenger du hjelp til å finne blekk?

Finn riktig blekk, toner eller papir til din Canon-skriver.