PIXMA-BLEKK

SEPARATE PIXMA-BLEKKASSETTER

Canons separate PIXMA-blekkassetter gir utmerkede utskrifter med klare, nøyaktige farger og hjelper deg med å få mest mulig ut av bildene dine.

Hvorfor separate blekkassetter?

Canons serie med separate PIXMA-blekkassetter er utviklet for å være bedre. De minimerer avfallsmengden og opprettholder effektiviteten, noe som gir opptil 35 %1 flere utskrifter enn falske kassetter. Originalt Canon-blekk er 100 % pålitelig, og det er derfor enkelt og stressfritt å skrive ut. Blekkassettene blir ikke ødelagte, lekker ikke og slutter heller ikke å fungere – med andre ord sikrer de at skriveren er beskyttet mot innvendig skade.

Canon Camera

Fantastisk utskriftskvalitet

Når du vil ha best mulig fotokvalitet, er Canons separate blekkassetter det foretrukne valget. De får frem hver eneste detalj i bildene dine, noe som gir utskrifter av fotolabkvalitet fulle av klare farger, fargetoner og tekstur, og fullstendig uten rare linjer eller striper hver eneste gang.

Effektivitet og konsekvente resultater

Originale Canon PIXMA-blekkassetter gir konsekvent kvalitet hver gang. Systemet med separate blekkassetter bruker separate kassetter for komponentfarger, slik at hvis det blir tomt for en farge, trenger du kun å skifte ut én kassett. Siden du bare trenger å skifte ut separate blekkassetter, kan dette blekksystemet til og med redusere utskriftskostnadene dine!

PIXMA_TS8250

Blekk etter modellserie

Trenger du hjelp til å finne blekk?

Finn riktig blekk, toner eller papir til din Canon-skriver.

Du er kanskje også interessert i …

  1. Basert på en 2018 Keypoint Intelligence – Buyers Lab-studie som sammenligner Canon-kassetter med kassetter fra tredjeparter – på oppdrag fra Canon. Du finner mer informasjon på https://www.canon-europe.com/printers/genuine-consumables/. Prosentandelen av utskrifter kan variere avhengig av størrelsene standard/XL/XXL.