Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Et kompakt 100–400 mm zoomobjektiv med høy ytelse som er perfekt for de som fotograferer sport, raske bevegelser og dyreliv. En 4-trinns bildestabilisator og optikk av høy kvalitet gir overlegent skarpe bilder.

Fordeler

  • Allsidig, bærbart superteleobjektiv med zoom
  • Førsteklasses bildekvalitet i hele rammen
  • Unngå kameraristing med en 4-trinns bildestabilisator
  • Tilpass zoomkontrollen etter ulike situasjoner
  • Rask, nesten lydløs fokusering
  • Ta gode bilder, selv i krevende værforhold

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Allsidig superteleytelse


EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM er perfekt for fotografer som vil reise med lett oppakning og bare ta med seg ett teleobjektiv. Et flott valg til fotografering av sport og dyreliv – med zoomrekkevidden på 100–400 mm kommer du tett innpå motiver som er langt unna, og du kan reagere raskt på situasjoner som endrer seg. Når EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM brukes på kameraer med sensorer i APS-C-format, gir det deg bildevinkler tilsvarende 160–640 mm på et fullformatskamera.

Hold bildene skarpe i alle lysforhold


Med EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM får du skarpe bilder med høy kontrast takket være fluoritt- og Super UD-objektivelementer (Ultra-low Dispersion) som eliminerer artefakter og forvrengning. En bildestabilisator med tre innstillinger forhindrer uskarphet på grunn av kameraristing og gjør det mulig med håndholdt fotografering med lukkerhastigheter opptil fire trinn lavere enn normalt.

Gjenskinn elimineres


Du kan fint ta bilder i motlys – Canons ASC-teknologi (Air Sphere Coating) i flere lag beskytter mot gjenskinn, skygger og redusert kontrast. ASC reduserer refleksjoner med et belegg i flere lag, blant annet et lag med luftpartikler i nanostørrelse på objektivoverflaten som saktner hastigheten til lyset mer gradvis når det kommer inn i objektivet. Dette forhindrer de interne refleksjonene som reduserer bildekvaliteten.

Ergonomisk håndtering


Forskjellige fotografer jobber på forskjellige måter. Bruk justeringsringen for zoombevegelser til å angi hvor mye motstand du skal kjenne når du zoomer med objektivet: En lett bevegelse er best når du skal jobbe raskt med situasjoner i rask endring. Eller kanskje du vil stramme inn eller låse zoomfunksjonen når du ikke vil at brennvidden skal endre seg utilsiktet.

Rask fokusering når du trenger det


Rask USM-autofokus låser presist og nesten lydløst på motivet. Fulltids manuell overstyring av fokus lar deg gjøre presise justeringer uten å flytte kameraet vekk fra øyet. EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM fokuserer ned til 0,98 m, slik at du kan reagere på motiver som kommer uventet nært.

Beskyttet mot vær og vind


Ta bilder i krevende værforhold. Som et objektiv i L-serien har EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM vær- og støvbestandige forseglinger som gir ekstra beskyttelse, slik at du kan fortsette å fotografere også når forholdene blir dårligere. Et fluorittbelegg på forsiden av objektivet støter bort smuss og gjør objektivet enkelt å rense.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Telefotoobjektiver

Utstyrt med økt brennvidde, slik at du kommer tettere på motivet uten å forstyrre det.