Canon EF 400mm f/5.6L USM

EF 400mm f/5.6L USM

Supertelefotoobjektivet EF 400 mm f/5,6 L USM gir utmerket optisk ytelse og rask autofokus med bærbar, lett utforming. En populær kombinasjon for naturfotografer.

Fordeler

  • L-seriens konstruksjon og optikk
  • Stor brennvidde, kompakt størrelse
  • Ett UD-element og ett super-UD-linseelement
  • Rask, stillegående autofokus USM
  • Super Spectra-belegg
  • 77 mm filterstørrelse
  • Innebygd solblender

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 400mm f/5.6L USM

Kompakt og lett supertelefoto


Dette objektivet med høy ytelse objektiv ble utviklet med bærbarhet og enkel håndtering i tankene. EF 400mm f/5,6L USM har et UD-element (Ultra Dispersive) og et super-UD-element med egenskaper som ligner fluoritt. Denne kombinasjonen gir i skarpe bilder fra hjørne til hjørne. Objektivet har også et innebygd deksel og avtakbart stativfeste.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 400mm f/5.6L USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Super_Tele_lenses_bird

Vil du vite mer

Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt

Book et møte med en Canon ekspert

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.