Objektiver for EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Denne adapteren er utviklet til Canon EOS R-systemet og gjør det mulig å bruke EF- og EF-S-objektiver med EOS R-kameraet.

 • Bruk eksisterende EF- og EF-S-fatningsobjektiver med Canon EOS R-kameraer

  Med Canon-fatningsadapteren EF-EOS R kan du bruke EF- og EF-S-fatningsobjektiver på Canon EOS R-kameraer, slik at du får samme ytelse og funksjonalitet som med EOS-speilreflekskameraer.

 • Lett og brukervennlig

  Denne nyttige adapteren veier ca. 110 g og passer perfekt i utstyrsvesken din, noe som betyr at den er tilgjengelig når du trenger den. Rett ganske enkelt inn indeksmerkene på både objektivet og adapteren, og vri objektivet med klokken til du hører et klikk og fester det til kameraet som normalt.

 • Utformet for profesjonell bruk

  Canon-fatningsadapteren EF-EOS R er værbestandig mot støv og fuktighet og har en metallobjektivfatning både på baksiden og forsiden. Den utvendige overflaten på adapteren passer både til kameraet og objektivet.

Du er kanskje også interessert i

 • EOS R-adaptere

  En serie med EF-EOS R-fatningsadaptere som gjør det mulig å bruke EF- og EF-S-objektiver med Canon EOS R-kameraer og legge til ny funksjonalitet i eksisterende optikk.

 • Objektivvelger

  Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

 • EF-EOS R-fatningsadapter for kontrollring

  EF-EOS R-fatningsadapteren for kontrollring har en objektivkontrollring som kan brukes til å justere blenderåpningen, lukkerhastigheten, ISO-innstillingen eller eksponeringskompensasjonen, uten at du trenger å ta EOS R-kameraet fra øyet.

 • EF-EOS R-fatningsadapter for drop-in-filter

  EF-EOS R-fatningsadapteren for drop-in-filter gjør at du kan bruke drop-in-filtre til å justere eksponeringen og skape effekter.

 • EOS R-systemet

  R-systemet er utformet for den rastløse skaperen. Det er et sømløst system som samarbeider intuitivt med deg for å oppnå din unike visjon.