Objektiver for EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM

Med RF 85mm F1.2L USM får du det beste innen kreative muligheter, slik at du kan ta vakre, smigrende portretter med enestående skarphet og suveren ytelse i lite lys.

Et flott objektiv til ...

 • Portretter

  Ved hjelp av grunn fokus og enestående skarphet kan du fange inn nye detaljer og dimensjoner i portrettbilder takket være enestående optisk teknologi, avansert objektivbelegg og RF-fatningsteknologi.

 • Gatefotografering

  Behold kontrollen og en diskré fremtoning på gaten takket være rask fokusering med en USM-motor med høy ytelse som sikrer at objektivet låses på motivet, slik at du aldri går glipp av et eneste øyeblikk.

 • Lite lys

  Fortsett å ta bilder lenge etter at solen går ned takket være en rask og bred maksimal blenderåpning på f/1.2 som fanger opp alle detaljer med fantastisk skarphet i hele bildet.

Canon Camera

Den perfekte brennvidden for portretter

RF 85mm F1.2L USM er ideelt til telefoto med kort brennvidde og tar flotte portretter. Det gir deg elegante og detaljerte resultater med et behagelig perspektiv og skaper ingen forvrengning.

Rask og klar med overlegen optisk presisjon

En rask blenderåpning på f/1.2 gjør at objektivet yter fantastisk i lite lys. Du får utrolig skarpe bilder og kreative uttrykk med en behagelig og unik bokeh, uten å kompromisse på bildekvalitet.

Canon Camera
Canon Camera

Avanserte objektivelementer og belegg

Objektivet har BR-optikk (brytning av blått spektrum) som hemmer fargeavvik, mens et asfærisk objektivelement eliminerer sfæriske avvik som skyldes stor maksimal blenderåpning.

L-seriens kvalitet med forsegling mot været

Utformingen setter en ny standard for L-seriens kvalitet med forsegling mot vær og vind og et fluorbelegg på front- og bakelementene som beskytter objektivet mot vann, støv og skrammer.

Canon Camera

Rask USM-motor og objektivkontrollring

Den raske hastigheten til RF-fatningen gjør at RF 85mm F1.2L USM låser seg raskt på et motiv, mens objektivkontrollringen gir deg ekstra kontroll over innstillingene.

Tilgjengelig i 2. halvår av 2019

RF 85mm F1.2L USM DS – Et unikt objektiv med høy ytelse og en kombinasjon av vakker ufokusert bakgrunnsbokeh og en svært stor blenderåpning som gir enestående bilder.

Canon Camera

Spesifikasjoner

 • F1.2 maksimal blenderåpning

  For god ytelse i lite lys og grunn dybdeskarphet

 • BR-optikk

  For optimal kontroll over aberrasjon

 • Asfæriske linser og UD-glass

  For eksepsjonelt skarpe bilder

 • USM-motor

  For jevn, rask og nesten lydløs drift

 • ASC (Air Sphere Coating)

  For å unngå refleks og skygger

 • Objektivkontrollring

  For ekstra kontroll over ISO, blenderåpning og lukker

RF 85mm F1.2 L USM

Innholdet i esken

 • RF 85mm F1.2L USM-objektiv

 • Solblender ET-89

 • Objektivdeksel E-82II

 • Støvhette RF

 • Myk veske LP1424

Hender som holder et Canon EOS R-kamera med et Canon RF 24–105 mm F4–7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

I profesjonelle hender

Finn ut hvordan RF 85mm F1.2L USM yter i en rekke fotograferingssituasjoner i hendene til Canon-profesjonelle.

 • Kreative portrettbilder med Canon RF 85mm

  Proff-fotograf Rosie Hardy avslører historien bak sine første portrettbilder med Canon EOS R og RF 85mm F1.2L USM-objektivet.

 • Brudeportretter med RF 85mm F1.2L USM-objektiv

  Bryllupsfotograf og Canon Ambassador Félicia Sisco snakker om å ta brudeportretter i magasinstil med RF 85mm F1.2L USM-objektivet.

Canon Camera

Objektivtilbehør

Oppnå bedre perspektiver med objektivtilbehør fra Canon. Vårt utvalg av objektivdeksler og vesker sikrer at objektivene oppbevares sikkert og beskyttet mellom bruk. Vi har solblendere og objektivfiltre som er spesielt utformet for å beskytte og hjelpe objektivet under varierende arbeidsforhold, for eksempel beskyttelse mot lysstråler eller for å få bedre nærbilder av den naturlige verden.

Canon RF 85mm F1.2L USM
Omtale

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fange inn sport, dyreliv og arrangementer på avstand uten å forstyrre motivet. Utforsk Canons telefotoobjektiver, og se hvor kreativiteten din tar deg.
Finn ut mer

Relaterte produkter