Canon_Girl_Hero
Blank-Rect Image

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Dette raske teleobjektivet i L-serien med avansert optisk konstruksjon er midt i blinken for kreative portrettbilder og gir deg den perfekte pakken.

Kjøp nå

Ta portrettbilder med enestående detaljer

Dette raske portrettobjektivet gir klare, skarpe bilder fulle av kontrast og farge med sylskarpe detaljer. Det er perfekt for sensorer med høy oppløsning. Air Sphere Coating (ASC) bidrar til å dempe gjenskinn og skygger, mens en stor blenderåpning på f/1,4 gir liten dybdeskarphet.

Se fullstendige spesifikasjoner

Canon_Side_Without_Cap

Stor og klar blenderåpning gir fokusert ytelse under alle lysforhold

En rask blenderåpning på f/1,4 gir presis fokusering og raskere lukkerhastighet, selv i lite lys. Den grunne dybdeskarphet som oppnås med den store maksimale blenderåpningen, skaper en god bokeh som gir bedre portrettbilder.

Large, bright aperture

Jevn og presis 4-trinns bildestabilisering

Krevende lysforhold kan være ødeleggende for et bilde. Bildestabiliseringen med 4 trinn bidrar til å forhindre kameraristing og gir fotografer og filmskapere som jobber under vanskelige forhold, en ekstra fordel når de trenger det aller mest.

Dancing_in_the_rain

Responsiv, svært rask og presis autofokus for eksepsjonell fokusering

Takket være den nyeste AF-teknologien reagerer objektivet raskt og nøyaktig, slik at fokuseringen blir nærmest lydløs. Klare fokuseringsmarkeringer og fullstendig AF-kompatibilitet med alle EOS-systemer gjør at dette objektivet er den perfekte følgesvenn for fotografer og filmskapere.

Dance_Couple

Solid konstruksjon, utrolig værmotstand, total kompatibilitet

En solid konstruksjon med støtdempende objektivrør sørger for høy ytelse under alle forhold. Fluorbelegg på de fremre og bakre objektivelementene bidrar til å beskytte mot støv og fukt, mens nøyaktig avstandsmerker gir mulighet for E-TTL-beregninger når du bruker blits.

Angled_Shot

Der kunsterisk utfoldelse og teknologi møtes

Et kamera er helt avhengig av objektivet som brukes. Alle objektivene i L-serien er utviklet for gi den aller beste kvaliteten. Fullstendig AF-kompatibilitet med Dual Pixel CMOS AF-sensorer betyr at dette objektivet gir utmerkede resultater både for stillbilder og film.

Girl_Dark_BlueRed_Room

Spesifikasjoner

85 mm

Brennvidde

f/1.4

Største blenderåpning

4 stopp

Bildestabilisator

Ring-USM

Autofokus

88,6 x 105,4

Maks. diameter x lengde (mm)

950

Vekt (g)

Se fullstendige spesifikasjoner

Slant_Without_Cap

Finn ut hva Canons historiefortellere ser i objektivet

EF 85mm f/1.4L IS USM er svært allsidig og et perfekt objektiv for en rekke bruksområder. Dette objektivet kan brukes til alt fra flatterende, superskarpe portretter til raske bevegelser. Det er ikke rart at Canon-fotografene pakker alltid har med seg dette objektivet i vesken.

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM
Omtale

Wide Angle Lens

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.

Finn ut mer

Awards

Tilbehør

Relaterte produkter