PIXMA, kvalitet og hastighet

PIXMA-serien er utviklet for å oppnå høyeste utskriftskvalitet. Kombinasjonen av enestående utskriftsteknologi og Canon-blekk og -papir sikrer enestående resultater med fotolabkvalitet.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE-teknologi

Opplev bilder med utmerkede detaljer

FINE er Canons unike skrivehodeteknologi i hjertet av enhver PIXMA-skriver. Den gir rask utskrift av bilder med utmerkede detaljer. Den svært presise plasseringen av blekket oppnås ved hjelp av et stort antall tett samlede, mikroskopiske blekkdyser som er produsert med en fotolitografiprosess.

Hybrid Blekksystem

Tydelig tekst og levende farger i bildene

For overlegen fargegjengivelse i grafikk og skarp tekst i dokumenter bruker mange PIXMA-skrivere bruker dye-farge og pigmentbasert sort blekk. Dye-blekk brukes for fotoutskrifter med eksepsjonell kvalitet og klare farger, mens sort pigmentblekk produserer skarpe, klare utskrifter av små bokstaver og skarpe linjer.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

Fotoblekk

Skriv ut flotte bilder som varer lenge i hjemmet

Ta vare på minnene resten av livet. Denne kombinasjonen av Canons originale blekk og fotopapir får mest mulig ut av de fremragende utskriftsmulighetene fra skrivehodeteknologien FINE, noe som gir livligere og vakrere bilder med farger som er mer bestandige mot falming.

ChromaLife100+-blekk gir forbedret fargegjengivelse og dypere sorte farger, slik at du får mer levende bilder. Utskriftene kan vare i over 200 år i fotoalbum, ca. 40 år i rammer bak glass (bestandig mot lys) og 10 år uten glass (bestandighet mot gass).