Hero

PIXMA-skriverens programvare

Canon tilbyr kundene våre et utvalg av tilleggsprogramvare som kan forbedre utskriftsopplevelsen med PIXMA-skriveren. På denne siden finner du informasjon om hvert programvareelement og koblinger til å laste ned programvaren.
Vær oppmerksom på at all programvaren på listen nedenfor er tilleggsutstyr som kan installeres og, om nødvendig, avinstalleres uten at det påvirker den grunnleggende utskriftsfunksjonaliteten til PIXMA-skriveren.

Gjeldende programvare

Bruk koblingene nedenfor for å få tilgang til beskrivelser av den gjeldende serien med tilgjengelig Canon-programvare –

My Image Garden

My Image Garden

My Image Garden er et praktisk program som gjør det enkelt å organisere og skrive ut bilder. Det er valgfritt å installere My Image Garden, men det anbefales for å få mest mulig ut av PIXMA-skriveren.

Bildene blir automatisk organisert i en kalender basert på datoen de ble tatt. Eventuelt kan du også konfigurere ansiktsgjenkjenning, som gjør at My Image Garden automatisk finner alle bildene på PC-en og organiserer dem etter personene på bildet. Du kan bruke My Image Garden til å enkelt lage og skrive ut bildemontasjer, kort og kalendere ved hjelp av de medfølgende malene.

Full HD Movie Print er en funksjon i My Image Garden som gjør det mulig gjøre filmer om til stillbilder. Spill av HD-filmer, og velg rammer du vil skrive ut som et bilde, slå sammen flere bilder til ett eller spre en rekke klipp for å fortelle en historie.
Med funksjonen Direct Disc Print kan du skrive ut direkte på skrivbare plater. Du kan bruke de medfølgende malene til å designe din egen etikett basert på favorittbildene dine og legge til tekst. Du kan også legge til spesielle filtre på bildene, for eksempel fiskeøye, uklar forgrunn og myk fokus.

Du kan laste ned den nyeste versjonen av My Image Garden ved å velge produktet ditt i siden for PIXMA-serien. En nyttig brukerhåndbok for My Image Garden er også tilgjengelig for nedlasting.
My Image Garden følger med i den første programvarekonfigurasjonen for PIXMA-skriveren.

Tilbake til toppen

Hurtigmeny

Quick Menu er et programvareverktøy som gjør det enkelt å starte programmene og håndbøkene som følger med skriveren, i tillegg til å gi rask tilgang til nettbasert produktinformasjon. Det er valgfritt å installere Quick Menu, men det anbefales for å få mest mulig ut av PIXMA-skriveren.

Med My Image Garden installert kan du i tillegg glede deg over lysbildefremvisning av bilder via Image Display som ligger på skrivebordet.

Vær oppmerksom på at Quick Menu nå har erstattet Solution Menu EX.

Du kan laste ned den nyeste versjonen av Quick Menu ved å velge produktet ditt i siden for PIXMA-serien. En nyttig brukerhåndbok for Quick Menu er også tilgjengelig for nedlasting.
Quick Menu er inkludert i den første programvarekonfigurasjonen for PIXMA-skriveren.

Tilbake til toppen

Quick Menu
MyPrinter

My Printer

My Printer er et programvareverktøy som kan brukes til å få tilgang til og kunne endre skriverinnstillinger, for eksempel papirkilde, på en enkel måte. Det er valgfritt å installere My Printer, men det anbefales for å få mest mulig ut av PIXMA-skriveren.

Det kan også finne ut om det er noen problemer med å installere driveren, i tillegg til å reparere eventuelle problemer som er funnet.
Du kan også få tilgang til feilsøkingsinformasjon som kan hjelpe deg med å løse problemer, for eksempel at blekket smøres utover.

Du kan laste ned den nyeste versjonen av My Printer ved å velge produktet ditt på siden for PIXMA-serien. My Printer er inkludert i den første programvarekonfigurasjonen for PIXMA-skriveren.

Tilbake til toppen

Easy-WebPrint EX

Easy-Web Print EX er en plugin for Windows Internet Explorer som gjør det enkelt å velge viktige deler av en webside før du fester dem til ett enkelt dokument for utskrift. Det inneholder en forhåndsvisningsfunksjon, en festefunksjon og en funksjon for redigering av oppsett.

Du kan laste ned den nyeste versjonen av Easy-WebPrint EX ved å velge produktet ditt i siden for PIXMA-serien. Easy-Web Print EX er inkludert i den første programvarekonfigurasjonen for PIXMA-skriveren.

Tilbake til toppen

Easy-WebPrint EX
Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro er en plugin for Adobe Photoshop og Digital Photo Professional. Med Easy-Photo Print Pro kan du enkelt skrive ut bilder i forskjellige stiler, inkludert bilder uten kantlinje, helsides bilder, indeks, ensfarget og Adobe RGB-modus.

Du kan laste ned den nyeste versjonen av Easy-PhotoPrint Pro ved å velge produktet ditt i siden for PIXMA-serien.

Tilbake til toppen

Canon IJ Network Tool

Du kan bruke Canon IJ Network Tool til å installere, vise eller konfigurere nettverksinnstillingene til skriveren som er koblet til via et nettverk.

Du kan laste ned den nyeste versjonen av Canon IJ Network Tool ved å velge produktet ditt i siden for PIXMA-serien.

Tilbake til toppen

Canon IJ Network Tool
Creative Park

Creative Park

Creative Park er en nettbasert tjeneste som er åpen for alle, der du kan lage dine egne, personlige gratulasjonskort, kalendere og en rekke andre foto- og papirprosjekter.

Vis Creative Park nå!

Tilbake til toppen

Print Studio Pro

Print Studio Pro er en plugin spesielt utviklet for profesjonelle PIXMA-skrivere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til siden for Print Studio Pro.

Tilbake til toppen

Print Studio Pro

Gammel programvare

Bruk koblingene nedenfor for å få tilgang til beskrivelser av gammel programvare som Canon nå har erstattet –

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint EX

Vær oppmerksom på at Easy-Photo Print EX har blitt erstattet av My Image Garden.

Canon-programvaren Easy-Photo Print EX gir deg mulighet til å skrive ut flotte bilder på en enkel, rask og morsom måte.
Easy-Photo Print EX gir rikelig med kreative muligheter for PIXMA-eiere, inkludert muligheten til å produsere fotografier uten kantlinjer, album, kalendere og til og med fotoklistremerker.

Alle funksjonene fra Easy-Photo Print EX er tilgjengelige i My Image Garden, som du kan laste ned ved å velge produktet ditt fra siden for PIXMA-serien.

Tilbake til toppen

MP Navigator EX

Vær oppmerksom på at Navigator EX har blitt erstattet av My Image Garden.

Med dette programmet kan du skanne, lagre og skrive ut fotografier og dokumenter. Du kan også redigere bilder eller legge ved bilder i e-post.

Du kan bruke MP Navigator EX til å skanne flere dokumenter om gangen, eller du kan skanne bilder som er større enn platen. Du kan også lagre skannede bilder, legge ved bildene i e-post eller redigere/skrive dem ut.

Alle funksjonene fra MP Navigator EX er nå tilgjengelige i My Image Garden, som kan lastes ned ved å velge ditt produkt fra siden for PIXMA-serien.

Tilbake til toppen

MP Navigator EX
CD-LabelPrint

CD-LabelPrint

Vær oppmerksom på at CD-LabelPrint har blitt erstattet av My Image Garden.

Ved hjelp av CD-LabelPrint kan du enkelt lage personlige etiketter for CD-er eller DVD-er med dine egne bilder og din egen tekst.

Du kan laste ned den nyeste versjonen av My Image Garden ved å velge produktet ditt i siden for PIXMA-serien.

Tilbake til toppen

Solution Menu EX

Vær oppmerksom på at Solution Menu EX har blitt erstattet av Quick Menu.

Solution Menu EX gir rask tilgang til brukerhåndbøkene til PIXMA-produktet og til programvare for utskrift av bilder.

Alle funksjonene fra Solution Menu EX er nå tilgjengelige i Quick Menu, som kan lastes ned ved å velge ditt produkt fra siden for PIXMA-serien.

Tilbake til toppen

Solution Menu EX