Hero

PIXMA-skriverens programvare

Canon tilbyr kundene våre et utvalg av tilleggsprogramvare som kan forbedre utskriftsopplevelsen med PIXMA-skriveren. På denne siden finner du informasjon om hvert programvareelement og koblinger til å laste ned programvaren.
Vær oppmerksom på at all programvaren på listen nedenfor er tilleggsutstyr som kan installeres og, om nødvendig, avinstalleres uten at det påvirker den grunnleggende utskriftsfunksjonaliteten til PIXMA-skriveren.

Gjeldende programvare

Bruk koblingene nedenfor for å få tilgang til den gjeldende serien med tilgjengelig Canon-programvare.

MP Navigator EX

Med denne applikasjonen kan du skanne, lagre og skrive ut fotografier og dokumenter. Du kan også redigere bilder eller legge ved bilder i e-post.

Du kan bruke MP Navigator EX til å skanne flere dokumenter om gangen, eller du kan skanne bilder som er større enn platen. Du kan også lagre skannede bilder, legge ved bildene i e-post eller redigere/skrive dem ut.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

MP Navigator EX
My Image Garden

My Image Garden

My Image Garden er en praktisk applikasjon som gjør det enkelt å organisere og skrive ut bilder. Det er valgfritt å installere My Image Garden, men det anbefales for å få mest mulig ut av PIXMA-skriveren.

Bildene blir automatisk organisert i en kalender basert på datoen de ble tatt. Eventuelt kan du også konfigurere ansiktsgjenkjenning, som gjør at My Image Garden automatisk finner alle bildene på PC-en og organiserer dem etter personene på bildet. Du kan bruke My Image Garden til å enkelt lage og skrive ut bildemontasjer, kort og kalendere ved hjelp av de medfølgende malene. Du kan også skrive ut direkte på kompatible plater ved hjelp av Direct Disc Print-funksjonen.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Quick Menu

Quick Menu er et programvareverktøy som følger med i den første programvarekonfigurasjonen for skriveren, som gjør det enkelt å starte programmene og manualene som følger med skriveren, i tillegg til å gi tilgang til nettbasert produktinformasjon. Det er valgfritt å installere Quick Menu, men det er anbefalt for å få mest mulig ut av skriveren.

Med My Image Garden installert kan du i tillegg glede deg over lysbildefremvisning av bilder via Image Display som ligger på skrivebordet.

Merk: Quick Menu har nå erstattet Solution Menu EX.

En nyttig brukerhåndbok for Quick Menu er også tilgjengelig for nedlasting.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Quick Menu
Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX

Easy-Web Print EX er en plugin for Windows Internet Explorer som gjør det enkelt å velge viktige deler av en webside før du fester dem til ett enkelt dokument for utskrift. Det inneholder en forhåndsvisningsfunksjon, en festefunksjon og en funksjon for redigering av oppsett.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

My Printer

My Printer er et programvareverktøy som kan brukes til å få tilgang til og kunne endre skriverinnstillinger, for eksempel papirkilde, på en enkel måte. Det er valgfritt å installere My Printer, men det er anbefalt for å få mest mulig ut av skriveren.

My Printer kan finne ut om det er noen problemer med installasjonen av driveren, i tillegg til å løse eventuelle problemer som er funnet.

Du kan også få tilgang til feilsøkingsinformasjon som kan hjelpe deg med å løse problemer, for eksempel at blekket smøres utover.

My Printer er inkludert i den første programvarekonfigurasjonen for skriveren din.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

MyPrinter
Canon IJ Network Tool

Easy-PhotoPrint Editor

Easy-PhotoPrint Editor er programvare for å skrive ut bilder som er lagret på datamaskiner eller i nettskyen.

Med denne programvaren kan du redigere og skrive ut ulike arbeider, for eksempel kort eller kalendere.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

IJ-skanneprogram

Dette er et program som gjør det enkelt å skanne bilder og dokumenter. Du sparer tid ved å bruke enkel skanning med ett klikk.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Canon IJ Network Tool
Print Studio Pro

Print Studio Pro

Print Studio Pro er en plugin-programvare som er utformet spesielt for profesjonelle PIXMA-skrivere. Den gjør det mulig å justere bestemte innstillinger slik at du enkelt kan oppnå topp kvalitet på fotoutskrifter.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

PosterArtist Lite

Programmet er en versjon av PosterArtist med begrenset funksjonalitet. Følgende funksjoner er ikke tilgjengelige i PosterArtist Lite:

• Automatisk utforming
  • Veiledning, rutenett og linjal
  • Oppretting av QR-koder
  • Variable Print
  • Delvis funksjon av Retouch Image
  • Sikkerhetsinnstillinger for illustrasjoner (innstillinger for begrensninger av bruk og redigering)
  • Ambient Light Correction
  • Utformingskontroll
  • Design Assist
  • Quick Exchange
  • Lagring og oppdatering av illustrasjoner
PosterArtist Lite inneholder også færre illustrasjoner enn PosterArtist.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Canon IJ Network Tool
Canon IJ Network Tool

PosterArtist

PosterArtist har over 200 forhåndsutformede maler, over 1000 royaltyfrie bilder og utklipp, over 150 bakgrunner, over 150 rammer, et utvalg av tekstgrafikk og mye mer som gjør at du kan lage profesjonelle plakater raskt og enkelt.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Canon IJ Network Tool

Med denne programvaren kan du installere, vise eller konfigurere nettverksinnstillingene til skriveren som er koblet til via et nettverk.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Canon IJ Network Tool
Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro er en plugin for Adobe Photoshop og Digital Photo Professional. Med Easy-Photo Print Pro kan du enkelt skrive ut bilder i forskjellige stiler, inkludert bilder uten kantlinje, helsides bilder, indeks, ensfarget og Adobe RGB-modus.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Creative Park

Creative Park er en nettbasert tjeneste som er åpen for alle, der du kan lage dine egne, personlige gratulasjonskort, kalendere og en rekke andre foto- og papirprosjekter.

Prøv Creative Park nå

Tilbake til toppen

Creative Park

Gammel programvare

Bruk koblingene nedenfor for å få tilgang til beskrivelser av gammel programvare som Canon nå har erstattet.

Easy PhotoPrint EX

Merk: Easy-PhotoPrint EX har blitt erstattet av My Image Garden. Alle funksjonene til Easy-PhotoPrint EX er tilgjengelige i My Image Garden.

Canon-programvaren Easy-Photo Print EX gir deg mulighet til å skrive ut flotte bilder på en enkel, rask og morsom måte.

Easy-Photo Print EX gir rikelig med kreative muligheter for PIXMA-eiere, inkludert muligheten til å produsere fotografier uten kantlinjer, album, kalendere og til og med fotoklistremerker.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Easy PhotoPrint EX
CD-LabelPrint

CD-LabelPrint

Vær oppmerksom på at CD-LabelPrint har blitt erstattet av My Image Garden.

Ved hjelp av CD-LabelPrint kan du enkelt lage personlige etiketter for CD-er eller DVD-er med dine egne bilder og din egen tekst.

Du kan laste ned den nyeste versjonen av My Image Garden ved å velge produktet ditt i siden for PIXMA-serien.

Tilbake til toppen

Solution Menu EX

Merk: Solution Menu EX har blitt erstattet av Quick Menu. Alle funksjonene til Solution Menu EX er nå tilgjengelige i Quick Menu.

Solution Menu EX gir rask tilgang til manualer til PIXMA-produktet og til programvare for utskrift av bilder.

SE ETTER TILGJENGELIGE NEDLASTINGER

Tilbake til toppen

Solution Menu EX