Hero

Tjenester for objektiver

Våre nivåer

Flerpunktskontroll for objektivene er tilgjengelig i to nivåer.

Objektivservice – standard

Inneholder:

Rengjøring av ekstern objektivoptikk og eksternt objektivhus.

Kontroll av objektivtilbehør og -fjerning, kamera-/objektivkommunikasjon, ekstern objektivsylinder, funksjon av bildestabilisering (hvis aktuelt), bruk av fokus- og zoomringer (hvis aktuelt), bruk av stativ (hvis aktuelt), blenderåpningsfunksjon, eksterne skruer, eksponering og oppløsning ved hjelp av en bildekontroll.

Kontroll av fastvareversjon. Oppdatering av fastvare hvis det er aktuelt og du blir bedt om det.

lens_services_tiers_standard

Objektivservice – premium

Inkluderer alt i standard-service pluss:

• AF-justering til standardverdi ved hjelp av et Canon-verktøyhus eller en fokustilpasning som bruker ditt eget kamerahus.

*Denne tjenesten gjelder ikke for RF- eller TS-E-objektiver.

premier_premier_1

Viktig informasjon

• Når det er nødvendig med «Objektivservice – premium» og du ønsker å velge «AF-justering til standardverdi ved hjelp av et Canon-verktøyhus», må du informere Canons service- og reparasjonssenter, når du sender produktet, om hvilket Canon-verktøyhus (modellnavn) du vil bruke.

• Hvis en feil identifiseres med produktet under den ønskede vedlikeholdstjenesten, vil Canons service- og reparasjonssenter kontakte deg enten for å be om en kopi av kjøpskvitteringen for å validere Canon-garantien (hvis den ikke allerede er levert), eller hvis produktet ikke lenger dekkes av Canon-garantien, for å diskutere avgiftsbelagte reparasjonsalternativer (f.eks. reparasjon til fast pris, reparasjonsgrense eller beregning av tid og kostnader).

• Det er ingen reparasjonsgaranti på etterfølgende feil som ikke er identifisert under vedlikeholdstjenesten.

important_information

Prisveiledning

Servicepris*

Objektivtype Objektivservice – standard Objektivservice – premium**
Prime (ikke-L-serien) EF, EF-S, RF 800 SEK 1000 SEK
Zoom (ikke-L-serien) EF, EF-S, RF 1000 SEK 1200 SEK
Prime DO & (L-serien) EF, RF 1200 SEK 1450 SEK
Zoom DO & (L-serien) EF, RF 1450 SEK 1675 SEK
Tilt og shift (TS-E) 1450 SEK Ikke aktuelt

*Alle priser er inkludert mva. Prisene er ekskludert frakt for innsending og retur. Prisene kan endres uten forvarsel. CPS-medlemmer får gratis returfrakt og kan dra nytte av de raske leveringstidene som passer til medlemskapsnivået deres.

**Denne tjenesten gjelder ikke for RF- eller TS-E-objektiver.

 

Fraktpris

Frakttype Pris
Standardvinkel* 50 SEK

*Returfrakt – prisene inkluderer mva. Prisene kan endres uten forvarsel. Det kan hende flere fraktalternativer er tilgjengelig. Kontakt oss for å undersøke (hvis det er aktuelt).

Disse tjenestene er tilgjengelige fra Canons service- og reparasjonssentre – for forespørsler kan du sende en e-post til cps.support@canon.se. Lokale CPS-autoriserte servicepartnere kan tilby tilsvarende eller lignende tjenester.
Klikk for å følge reparasjonsprosessen og finn ditt nærmeste Canon-servicesenter.