Sensor Clean & Check

Rens og sjekk av sensor

En enkel tjeneste for å spare tid og stress

Sensoren er hjertet av kameraet, og den er en av de viktigste faktorene i bildekvaliteten. Sensoren kan tiltrekke seg støv og skitt når du skifter objektiver, slik at det er viktig å sørge for at den er ren og fungerer perfekt.

Sensorer er svært følsomme, og å rense dem trygt og effektivt krever betydelig erfaring og ekspertise. Men hvis du holder sensoren i tipp topp stand, kan det spare deg timevis med bilderetusjering for å fjerne flekker som er forårsaket av støv. Denne jobben utføres i henhold til de høyeste profesjonelle standardene, av fullt opplærte Canon-spesialister, mot en rimelig engangssum.

Alt du trenger å vite

Tjenesten for rens og kontroll av sensoren inkluderer rengjøring av bildesensor, speil (hvis aktuelt), fokusskjerm (hvis aktuelt), eksterne LCD-overflater og kamerahuset.

Sensor clean and check

Viktig informasjon

Vær oppmerksom på at det på grunn av støvinnholdet på sensorene ikke er noen garanti for denne tjenesten. Du bør kontrollere at lokket på huset er montert når kameraet sendes for rengjøring, og kontrollere bildekvaliteten så snart det returneres.

Hvis det oppdages en feil med produktet under den ønskede vedlikeholdstjenesten, vil Canons service- og reparasjonssenter kontakte deg enten for å be om en kopi av kjøpskvitteringen for å validere Canon-garantien (hvis den ikke allerede er levert), eller hvis produktet ikke lenger dekkes av Canons garanti, for å diskutere avgiftsbelagte reparasjonsalternativer (dvs. reparasjon til fast pris, reparasjonsgrense eller beregning av tid og kostnader).

Important information

Prisveiledning

Denne tjenesten er tilgjengelig hos Canons service- og reparasjonssentre.

Servicepris

Kameratype Pris
EOS-fullformatsensor 995 SEK
EOS APS-C-sensor 750 SEK
EOS R 995 SEK
EOS M 750 SEK

Alle prisene er inkludert mva. og returfrakt. Prisene er ekskludert frakt for innsending.

Prisene kan endres uten forvarsel.

CPS-medlemmer kan benytte seg av raske leveringstider som passer deres medlemsnivå.

Disse tjenestene er tilgjengelige fra Canon Professional-servicesentre. Klikk på FINN UT MER for å få informasjon om service- og reparasjonsprosessen vår. Klikk her for å bestille service eller reparasjon.

Du er kanskje også interessert i

Canon Professional Services

Medlemmer får tilgang til prioritert CPS-støtte, både lokalt og på store arrangementer, en prioritert tilgang til reparasjonstjeneste og, avhengig av medlemskapsnivået ditt, dekket utlån av reserveutstyr pluss returfrakt og rabatter på vedlikehold. De får også eksklusive medlemstilbud.

Bli med

Lær mer

Canon Professional Services