Cinema EOS Maintenance Packages

Cinema EOS-vedlikeholdstjeneste

Vår vedlikeholdspakke

Cinema EOS-vedlikeholdstjenesten tilbyr omfattende service for EOS-produktet ditt hos alle Canons service- og reparasjonssentre

Cinema EOS-vedlikeholdstjenesten vår tilbyr en rekke verdifulle fordeler, inkludert sensorrengjøring, rengjøring av internt viftefilter, fullstendige funksjonalitetssjekker og erstatning av deler som er spesielt utsatt for slitasje*.

Canons erfarne Cinema EOS-kamerateknikere sørger for at produktet ditt fungerer optimalt, slik at du får den tryggheten du trenger.

*Cinema EOS-tjenesten – deler som er spesielt utsatt for slitasje, for eksempel glassfatningen foran, fatningsgjenger, fatningsplater og portdeksler, kontrolleres og erstattes etter teknikerens eget skjønn.

Cinema EOS Service – Basic

Viktig informasjon

Hvis det oppdages en feil med produktet under den ønskede vedlikeholdstjenesten, vil Canons service- og reparasjonssenter kontakte deg enten for å be om en kopi av kjøpskvitteringen for å validere Canon-garantien (hvis den ikke allerede er levert), eller hvis produktet ikke lenger dekkes av Canons garanti, for å diskutere avgiftsbelagte reparasjonsalternativer (dvs. reparasjon til fast pris, reparasjonsgrense eller beregning av tid og kostnader).

Det er ingen reparasjonsgaranti på etterfølgende feil som ikke er identifisert under vedlikeholdstjenesten.

Important information

Prisveiledning

Pris Modell
EOS C100/C100 Mark II EOS C200 EOS C300/C500 EOS C300 Mark II EOS C300 Mark III / EOS C500 Mark II EOS C700 Series
3 158,00 SEK 3 553,00 SEK 3 553,00 SEK 3 553,00 SEK 4 474,00 SEK 4 474,00 SEK

 

Alle prisene er inkludert mva. og returfrakt. Prisene er ekskludert frakt for innsending.

Prisene kan endres uten forvarsel.

CPS-medlemmer kan benytte seg av raske leveringstider som passer deres medlemsnivå.

Disse tjenestene er tilgjengelige fra Canon Professional-servicesentre. Klikk på FINN UT MER for å få informasjon om service- og reparasjonsprosessen vår. Klikk her for å bestille service eller reparasjon.

Du er kanskje også interessert i

Canon Professional Services

Medlemmer får tilgang til prioritert CPS-støtte, både lokalt og på store arrangementer, en prioritert tilgang til reparasjonstjeneste og, avhengig av medlemskapsnivået ditt, dekket utlån av reserveutstyr pluss returfrakt og rabatter på vedlikehold. De får også eksklusive medlemstilbud.

Bli med

Lær mer

Canon Professional Services