EOS Services

EOS-service

Ikke sakk akterut

Du vil at utstyret skal være i optimal stand for å oppnå best mulig bildekvalitet. Men det krever arbeid å holde det slik – arbeid som best utføres av faglærte spesialister som bokstavelig talt kjenner utstyret innvendig som utvendig.

I sikre hender

EOS-servicene våre tilbyr en omfattende oppsett- og kontrollprosess med full funksjonssjekk og bildeanalyse, som sikrer at kameraene og objektivene opprettholdes innenfor produsentens spesifikasjoner. Test av ytelse/toleranse utføres også for å sikre optimal bildekvalitet og funksjonalitet.

Som forventet utføres alt ved Canons service- og reparasjonssentre, av fullt opplærte spesialister.

In safe hands

Våre nivåer

Flerpunktskontroll for EOS-kameraet er tilgjengelig i 2 nivåer

EOS-service – standard

Rengjøring av bildesensoren, speil (hvis aktuelt), fokusskjerm (hvis aktuelt), eksterne LCD-overflater og kamerahus.

Kontroll av bevegelige deler (knapper, brytere, låser), betjening av tilbehørssko, intern blits, innsetting og fjerning av minnekort, tilkobling av objektiv og fjerning av kamera-/objektivkommunikasjon, bruk av terminaler og kontakter, interne feilmeldinger, tiltrekking av eksterne skruer, videofunksjoner. Eksponering og lukkerhastighet kontrolleres også ved hjelp av en bildekontroll.

Verifisering av antall kameralukkertider og fastvareversjon. Oppdatering av fastvare hvis det er aktuelt og du blir bedt om det.

EOS Service – Standard

EOS-service – premium

Inkluderer alt i standard-service pluss:

• Pikseltilordning for varme eller døde piksler
• AF-justering til standardverdi med et Canon-verktøyobjektiv

EOS Service – Premier

Viktig informasjon

Hvis det oppdages en feil med produktet under den ønskede vedlikeholdstjenesten, vil Canons service- og reparasjonssenter kontakte deg enten for å be om en kopi av kjøpskvitteringen for å validere Canon-garantien (hvis den ikke allerede er levert), eller hvis produktet ikke lenger dekkes av Canons garanti, for å diskutere avgiftsbelagte reparasjonsalternativer (dvs. reparasjon til fast pris, reparasjonsgrense eller beregning av tid og kostnader).

Det er ingen reparasjonsgaranti på etterfølgende feil som ikke er identifisert under vedlikeholdstjenesten.

Important information

Prisveiledning

Kamera-serien EOS-service – standard EOS-service – premium
EOS ###D, EOS ####D 640 kr 800 kr
EOS ##D, EOS 7D, EOS 7D Mark II 800 kr 1160 kr
EOS #D 1160 kr 1540 kr
EOS R-system 1160 kr Ikke tilgjengelig
EOS M Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig

*Priser er ekskl. mva. og frakt for innsending og retur. Priser kan endres uten varsel. CPS-medlemmer får gratis returfrakt og kan dra nytte av de raske leveringstidene som passer til medlemskapsnivået deres.

Disse tjenestene er tilgjengelige fra Canons service- og reparasjonssentre – for forespørsler kan du sende en e-post til cps.support@canon.se. Lokale CPS-autoriserte servicepartnere kan tilby tilsvarende eller lignende tjenester.
Klikk for å følge reparasjonsprosessen og finn ditt nærmeste Canon-servicesenter.

Du er kanskje også interessert i

Canon Professional Services

Medlemmer får tilgang til prioritert CPS-støtte, både lokalt og på store arrangementer, en prioritert tilgang til reparasjonstjeneste og, avhengig av medlemskapsnivået ditt, dekket utlån av reserveutstyr pluss returfrakt og rabatter på vedlikehold. De får også eksklusive medlemstilbud.

Bli med

Lær mer

Canon Professional Services