ARTIKKEL

Canon EOS-1D X Mark III: På nett

Canon EOS-1D X Mark III

Kom deg raskt og enkelt på nett, enten du bruker nettverket på en idrettsstadion, eller sender inn en sak med smarttelefonen din fra andre siden av verden. Canon EOS-1D X Mark III gjør det enklere enn noensinne å sende bildene dine dit de skal, før konkurrentene.

Trådløst nettverk

Canon EOS-1D X Mark III har innebygd Wi-Fi, noe som er ideelt for kommunikasjon med smartenheter og datamaskiner, enten du er i et studio eller ute i felten.

Smarttelefoner og nettbrett som kjører Camera Connect-appen og Digital Photo Professional Express-appen, kan brukes til å bla gjennom, redigere, retusjere og overføre bilder når du er på farten. De kan også fungere som en sofistikert fjernkontroll for kameraet, slik at du kan komponere bilder på enhetskjermen, endre kamerainnstillinger, ta stillbilder og ta opp video. PC-er og Mac-er som kjører EOS Utility, kan også utføre disse oppgavene.

Når du trenger en sterkere trådløs tilkobling, kan den trådløse WFT-E9-adapteren (tilleggsutstyr) gi deg ekstra rekkevidde og mer pålitelighet på steder med mye digital trafikk, for eksempel fotballstadioner. Den støtter MIMO 802.11ac-standarden som bruker bånd på både 5 GHz- og 2,4 GHz-bånd for å kommunisere over avstander på opptil 150 meter, og gjør det også mulig å koble til sikre SFTP-servere.

*Krever en smartenhet som er utstyrt med Bluetooth versjon 4.0 (eller nyere). Krever også en smartenhet som kjører operativsystemet iOS 11.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere)

Statusskjerm for FTP-overføring

Denne skjermen, etterspurt av nyhets- og sportsfotografer ved sending av bilder via FTP, viser hvor lang tid det tar å sende bildene. Dermed er det enklere for fotografer å avgjøre om de skal fullføre overføringen der de er, eller lete etter en raskere tilkobling et annet sted.

Ethernet-tilkoblinger

Store sportsbegivenheter over hele verden har kablede ethernet-tilkoblinger tilgjengelige for fotografer rundt banen, slik at de kan overføre bilder til nyhetsbyråer mens de fotograferer. Derfor har vi gitt Canon EOS-1D X Mark III en lynrask gigabit ethernet-kontakt som overfører data dobbelt så raskt som 1D X Mark II.

Tilkoblingsinnstillingene er nå gruppert sammen i sin egen menyfane. Nå er det mulig å lagre opptil 20 forhåndsinnstillinger for tilkobling som kan hentes fram på et øyeblikk. Nettverkstilgang og informasjon om ftp-servere blir lagret separat, slik at det blir raskere å forberede seg på et nytt sted. Byråer kan til og med distribuere tilkoblingsinnstillingen til fotografene sine elektronisk, og denne kan lastes inn i kameraet via et minnekort.

Ethernet-tilkobling støtter nå sikre SFTP-protokoller som hindrer at bildene fanges opp av andre.

Canon EOS-1D X Mark III


< Tilbake til oversikten for Canon EOS-1D X Mark III

Beslektede artikler