Artikkel

Tre måter de nye enhetene våre forbereder deg for morgendagens arbeidsplasser

Article 7 headline

Var 2020 et år i endringens tegn? Det var utvilsomt et år med begivenheter som endret en hel verden. Vi vil imidlertid hevde at endring i og for seg ikke er noe spesielt for 2020, vi endrer oss faktisk kontinuerlig. 2020 satte fart på mange av de voksende trendene vi har sett på arbeidsplassen. Mens arbeid hjemmefra og mobilt arbeid er blitt stadig mer populært de siste årene, ble det nå en nødvendighet å kunne arbeide eksternt under nedstengninger som endret kontoret fra å være den selvsagte arbeidsplassen til å bli bare ett av flere alternativer. Dette har hatt en fundamental innvirkning på hvordan vi bruker kontoret, og hvilke krav vi stiller til kontorteknologien. Den nye erfaringen har også tvunget mange bedrifter til å fremskynde sine eksisterende digitaliseringsplaner for å gi de ansatte de verktøyene de trenger for å holde kontakten og arbeide effektivt fra hvor som helst.

Selv om det over hele verden nå er færre av oss som arbeider på sentralt plasserte kontorer, vil slike kontorer fortsatt være en viktig del av fremtiden. Men for å dekke behovene i dagens arbeidsliv må kontorutstyrsenhetene tilpasses. Derfor har vi i Canon utviklet porteføljen vår på en slik måte at det blir enklere for deg å takle stadige endringer og utfordringer. De nyeste lanseringene, imageRUNNER ADVANCE DX C5800- og imagePRESS C170-serien, er utformet for å gi deg verktøyene du trenger for å trives i et landskap i endring.

Koble sammen teamene uansett hvor de befinner seg

Den mest åpenbare trenden i 2020 var eksternt, distribuert eller "utilknyttet" arbeid, der de ansatte ikke lenger trenger å være knyttet til en fysisk plassering. Trenden var der allerede før pandemien, men de globale nedstengningene satte fart i utviklingen og sementerte i større grad den nye måten å arbeide på. Dette har viktige implikasjoner for utskriftsprosesser – kundenes krav til skriveren på hovedkontoret endrer seg.

I og med dagens hybride arbeidsformer trenger enhetene nye egenskaper som lar dem fungere som hub for både utskriftsarbeidsflyter og digitale arbeidsflyter. Canons portefølje er utviklet med tanke på effektive hybride arbeidsformer. De smarte enhetene våre har den nyeste teknologien for dokumentskanning og -behandling samt innebygd, avansert nettskytilkobling til vanlig nettskylagring og arbeidsflytprogrammer. Dette betyr at medarbeiderne enkelt kan gjøre om utskriftsdokumenter til digital informasjon som kan lagres i for eksempel OneDrive eller Dropbox eller knyttes direkte til bedriftens arbeidsflyt, for eksempel SAPs Concur. Denne forbedrede konnektiviteten sørger for at informasjon gjøres tilgjengelig for kolleger uansett hvor de befinner seg, slik at man kan arbeide effektiv fra hvor som helst.

Omdefinerer morgendagens arbeidsområde med Canon

Øker produktiviteten under besøk på kontoret

Når de mange ansatte som stort sett arbeider eksternt, tar seg en tur på kontoret, er det sannsynlig at de ønsker å utføre spesialoppgaver de ikke kan gjøre hjemmefra. Én av disse er å skrive ut dokumenter eller digitalisere fysiske dokumenter som er levert til hovedkontoret, spesielt når det er snakk om store volumer. Hva de ansatte trenger, er pålitelige, produktive enheter som kan hjelpe dem med å utføre disse oppgavene så effektivt som mulig. Derfor har vi videreutviklet vår toppmoderne imageRUNNER ADVANCE DNA og lansert imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien. Det er den raskeste hittil, som med en utskriftshastighet på 70 sider per minutt kombinert med skanning av 270 bilder per minutt sikrer høy produktivitet.

Når det gjelder markedsføringsmateriale, vet vi at mange av kundene våre outsourcer produksjonen. Dette kan imidlertid føre til unødvendige forsinkelser. Med imagePRESS C170 kan du hoppe over vanskelighetene ved å involvere en tredjepart og lage kunderettet materiale – fra bannere til brosjyrer – internt, selv når det er behov for avanserte etterbehandlingsfunksjoner. Dette betyr at de ansatte kan utnytte tiden på kontoret på best mulig måte ved å produsere det de trenger, der og da.

Engasjer kundene med kreativ kommunikasjon

Denne muligheten er også viktig når det gjelder å oppfylle nye behov i landskapet av kundeopplevelser. Med så mange forstyrrelser i våre tradisjonelle arbeidsvaner og med færre muligheter til å kommunisere personlig med kundene trenger bedriftene mer effektive måter å holde kundene engasjert på. Men realiteten er at kreativt kommunikasjonsmateriale også må balanseres mot stramme budsjetter, spesielt i kjølvannet av pandemien.

Vi vet at trykt materiale har en høyere prislapp, spesielt når det gjelder outsourcing av produksjonen. Derfor er imagePRESS C170-serien utformet for å dekke daglige kontorbehov, men også for å la deg eksperimentere med å produsere mer kreativt, kunderettet materiale av høy kvalitet internt. Ikke bare gjør dette at du kan utforske nye måter å nå frem til kundene på, men at du også unngår kostnadene ved å bruke en outsourcingpartner.

imagePRESS C170-serien håndterer populære formater, inkludert A4 og A3, konvolutter, medier på opptil 350 g/m² og en lang rekke profesjonelle etterbehandlingsalternativer. Det å velge en enhet som kan skrive ut forskjellige formater med bedre etterbehandling og overlegen farge, kan utgjøre en viktig konkurransefordel.

Leverer transformasjon, kvalitet og hastighet

Mot en bakgrunn av kontinuerlig endring arbeider vi alltid for å utvikle nye produkter som kan dekke stadig nye behov. Med imageRUNNER ADVANCE DX C5800- og imagePRESS C170-serien har vi laget to smarte enheter som virkelig viser vår ekspertise innen sømløs integrering av dokumentarbeidsflyter og smart utskrifts- og skanneteknologi, skreddersydd etter dine behov.

Enhetene våre fortsetter å fungere som katalysatorer i digitaliseringen, og imageRUNNER ADVANCE DX C5800 er uten sidestykke når det gjelder pålitelig, rask og enkel digitalisering av dokumenter. imagePRESS C170 er den perfekte løsningen for bedrifter som ønsker å produsere kreative utskrifter av høy kvalitet og kundekommunikasjon på en rekke medier internt.

Finn ut mer om hvordan våre nyeste enheter støtter din digitale forvandling.

Er du interessert i å utnytte de profesjonelle utskriftsfunksjonene? Finn ut mer om hvordan imagePRESS C170 kan hjelpe deg med å lage utskrifter av høy kvalitet internt.

Beslektede produkter og løsninger

Finn ut mer

 • ARTIKKEL

  Teknologi for en mer produktiv arbeidsplass

  Hvordan kan teknologi gjøre arbeidsplassen mer produktiv?

  20 Jan 2021

 • Artikkel

  Levere høy kvalitet uten kompromisser

  Hjelpe deg med å imponere kundene uten at det koster for mye.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKEL

  Den digitale transformasjonen av den hybride arbeidsplassen med utskrift

  Forvandle utskrift for å dekke behovet på den hybride arbeidsplassen.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKEL

  Gjør utskriftsmedier til ditt hemmelige våpen for suksess

  Utskriftmedier av høy kvalitet er ditt hemmelige våpen for å engasjere kundene dine i den nye hverdagen.

  20 Jan 2021

 • Er du ikke sikker på hvilke løsninger virksomheten din trenger?