ARTIKKEL

imageRUNNER ADVANCE DX – fremtiden din i dag

Teknologi er kjernen i bedriftens evne til å holde seg fleksibel og tilpasse seg eksterne endringer. Organisasjonen din trenger teknologi som gjør det mulig å nå organisasjonens mål etter hvert som den utvikler seg, og en pålitelig partner som kan støtte deg gjennom denne reisen. Hos Canon fortsetter vi å hjelpe kundene våre med å planlegge for fremtiden, og vi gir dem verktøyene de trenger for å forberede seg på morgendagens arbeidsplass.

imageRUNNER ADVANCE DX – sikker tilkobling, digital transformasjon

Finn ut hvordan imageRUNNER ADVANCE DX-porteføljen muliggjør avansert nettskytilkobling og støtter produktivitet, effektivitet og sikkerhet i hybride miljøer samtidig som bedriften tar neste steg på den digitale transformasjonsreisen.

Øk produktiviteten

imageRUNNER ADVANCE DX-porteføljen tilbyr avansert tosidig skanning og utskrift med høy hastighet som støtter dine medarbeidere uansett hvor de befinner seg.

AdobeStock
Handleiding voor werkplekbeveiliging

Sikkert miljø

Det kan være utfordrende å sikre informasjon. McAfee Embedded Control og avanserte sikkerhetsfunksjoner gir 360° beskyttelse for enheten, dokumentet og nettverket.

Alltid tilkoblet

Integrasjon mellom maskinvare og nettskyprogramvaren uniFLOW Online gir rask og effektiv registrering, arkivering og samarbeid, noe som bidrar til å støtte et hybrid arbeidsmiljø.

Cloud Workspace Collaboration
Sustainable goals

Bærekraftige mål

Vi utvikler maskinvaren for å minimere avfall, energiforbruk og papirbruk for å forbedre bærekraften, og for bidra til å oppnå en global reduksjon i CO2-utslipp.

TJENESTER

Tjenester for digital omstilling

Ta den digitale omstillingen til nye høyder ved å kombinere Managed Print Services og løsninger for samarbeid på arbeidsplassen i én enkelt pakke.

et bilde som representerer digital transformasjon

Relaterte produkter og løsninger

 • imageRUNNER ADVANCE DX Hub

  Styrk arbeidsstyrken din og fremskynd den digitale transformasjonen ved å utvikle bedriftens arbeidsflyt og produktivitet, med smart teknologi.

 • uniFLOW Online

  En avansert løsning for sikker utskrift og skanning som gjør det mulig for organisasjoner å administrere hele utskriftsmiljøet i skyen.

 • Samarbeid i nettskyen

  Hjelp bedriften din med å oppnå rask digital transformasjon og økt effektivitet når det gjelder behandling.

 • imageRUNNER ADVANCE EQ80

  Alle produkter fra EQ80-serien er bygget ved å bruke minst 80 % av eksisterende deler. Dermed reduseres CO2-utslippet forbundet med produksjon med opptil 80 %.

 • Finn ut mer

 • Øk produktiviteten i bedriften med Canon

  Som eksperter på teknologi på arbeidsplassen har vi brukt tid på å utvikle en portefølje som prioriterer produktivitet, og de nyeste enhetene våre gjør dette til en realitet for delte arbeidsplasser.

 • Teknologi som støtter en hybrid arbeidshverdag

  Sørg for at bedriften din er utstyrt med riktig teknologi som støtter deres strategi for langsiktig digital transformasjon.

 • Forvandle utskrift for å hjelpe deg på den digitale reisen

  Forvandle utskrift for å dekke behovet på den hybride arbeidsplassen.

 • Fokuser på de små tingene: hvorfor hvert minutt teller når det gjelder produktivitet

  Finn ut hvilke funksjoner du må se etter på enheten når du bygger en produktiv og moderne arbeidsplass.

 • KONTAKT OSS

  Diskuter hvordan du kan sette fart på businessen