LØSNINGER

Hybrid arbeid og mobilitet

Vellykket hybrid arbeid betyr at det er like enkelt å samarbeide og gjennomføre arbeidet produktivt og sikkert, uansett hvor det skjer. Slik kan Canon hjelpe deg.
Last ned guiden
En tegneserielignende illustrasjon av tre voksne personer hentet fra forsiden av Hybrid In Action

Oversikt

Canons løsninger for hybrid arbeid

Fra enkel skanning og utskrift til komplekse arbeidsflyter – sørg for at de ansatte kan samarbeide produktivt og sikkert fra hvilken som helst enhet. Enten de er på kontoret, hjemme eller på farten, har teamet ditt verktøyene de trenger for å lykkes.
En tegneserieillustrasjon av en mann som ser på smarttelefonen sin utendørs

Hybrid Business Guide

Hybridarbeid i aksjon

Å tilpasse seg til hybridarbeid er ikke enkelt. Men hvis det gjøres på riktig måte, kan hybridarbeid skape en vinn-vinn-situasjon som gir et bedre sluttresultat, samt mer fleksibilitet og frihet for de ansatte.

Lær hvordan du forbereder organisasjonen din til å møte utfordringene ved hybrid arbeid, med alt fra kundekontrakter til ansettelser og reskontro.

Trender for hybrid arbeid

 • PwC

  87 %

  av ansatte sier at kontoret er viktig for å samarbeide med teammedlemmer

 • Capgemini

  60 %

  av organisasjoner opplevde produktivitetsøkninger i 3. kvartal 2020 på grunn av eksternt arbeid

 • Gartner

  82 %

  av bedrifter hevder at de vil la ansatte jobbe delvis hjemmefra i fremtiden

Fremtidens arbeidsplass

Lær om arbeidsmiljøet, atferden og forventningene som vil forme fremtidens arbeidsplass for bedrifter, hjemmekontorer, kontorfellesskap og mobilt arbeid i vår infografikk om trender for hybrid arbeid.

Fordeler

FORDELER VED HYBRID ARBEID MED CANON

For din organisasjon:
Et bilde av en ung kvinne på en kafé som jobber på en bærbar PC
 • Forbedre samarbeid og mobilitet

  Skriv ut, lagre, få tilgang til, hent, del og administrer dokumenter fra hvor som helst med enheter, løsninger og tjenester koblet til nettskyen

 • Forbedre opplevelsen til de ansatte

  En hybrid tilnærming til utskrift og skanning gir brukerne tilgang uavhengig av om de er kontoret, hjemme eller på farten. Overvåk og reduser feil med forbedret prosesskontroll og synlighet

 • Sikre deg en strategi som er klar for nettskyen

  Få fart på overgangen til en fleksibel arbeidsmodell ved å ta i bruk et økosystem som vil gjøre de ansatte i stand til å utføre aktivitetene sine fra hvor som helst, noe som sikrer smidighet og produktivitet.

 • Sett fart på digitalisering og produktivitet

  Få fart på den digitale transformasjonen med en effektiv og fremtidsrettet utskrifts- og skanneinfrastruktur med forbedret integrering av digitale og papirbaserte arbeidsflyter.

 • Økt informasjonssikkerhet

  Teknologier og tjenester bidrar til å bevare data- og informasjonssikkerhet, oppfylle lovpålagte krav og opprettholde forretningskontinuitet, uansett hvor du jobber fra

 • Fordeler

  FORDELER VED HYBRID ARBEID MED CANON

  For deg som er:
  En kvinne kledd i rødt som står utenfor en bygning, holder telefonen sin og smiler.
 • Bedriftseier

  Sørg for at organisasjonen din er forberedt ved å gi dine ansatte verktøyene de trenger for å jobbe trygt og effektivt fra hvor som helst.

 • IT-ansatt

  Få fart på implementeringen og frigjør IT-teamet ditt med nøkkelferdig løsninger. Forenkle og automatiser forretningsprosesser for å øke effektiviteten og sikre sikkerhet og samsvar.

 • Sluttbruker

  Du kan enkelt samhandle med enheter og digital informasjon via nettskyen, slik at du kan jobbe effektivt og produktivt hjemmefra, på et satellittkontor, på kontoret eller på farten.

 • IT-innkjøp

  Stol på en pålitelig partner som kan tilby et omfattende økosystem med maskinvare, programvare og komplette tjenester for å dekke dine unike behov.

 • Tidlig bruker av teknologi

  Gå videre på reisen mot digital transformasjon, og sett fart på overgangen til hybridarbeid med et skyaktivert økosystem som sikrer fleksibilitet og produktivitet fra hvor som helst, og som enkelt kan integreres med ny teknologi.

 • Løsninger

  Digitale transformasjonstjenester

  Ta den digitale transformasjonen til nye høyder ved å kombinere våre administrerte utskriftstjenester og løsninger for samarbeid på arbeidsplassen i én enkelt pakke

  Finn ut hvordan du kan hjelpe dine ansatte med å jobbe effektivt fra hvor som helst

  Utforsk de vanlige utfordringene til organisasjoner som omstiller seg til og administrerer et hybrid arbeidsmiljø, samt løsningene de bruker.

  Artikkel

  Administrasjon av informasjonssikkerhet på en hybrid arbeidsplass

  Finn ut hvordan du takler vanlige sikkerhetsutfordringer som oppstår når du administrerer et hybrid arbeidsmiljø, for eksempel hvordan du kan utvide beskyttelsen du har integrert på kontoret, til andre arbeidssteder.

  Et bilde av blå tall som representerer sikkerhet
  Et bilde av folk som arbeider på bærbare PC-er på et kontor

  Artikkel

  Opprettholde og øke produktiviteten på en hybrid arbeidsplass

  Finn svar på vanlige spørsmål om håndtering av produktivitetsutfordringer i hybride arbeidsmiljøer, inkludert hvordan man sikrer at team som bruker papirbaserte arbeidsflyter, fortsatt kan arbeide effektivt utenfor kontoret.

  Artikkel

  Fem råd for vellykket håndtering av hybrid arbeid

  Få verdifulle råd om hvordan du tilpasser organisasjonen for effektivt hybridarbeid, helt fra starten. Dette inkluderer alt fra å planlegge arbeidsflytene på nytt til å gjennomgå svakheter i sikkerheten.

  Et bilde av en kvinne som jobber på et nettbrett ute på en balkong
  Et bilde av en mann som ser på en bærbar skanner utendørs

  Hybrid Business Guide

  Hybrid arbeid med Canon

  Jobb fra hvor som helst ved hjelp av Canons økosystem for digital transformasjon. Les vår guide og finn ut hvordan du kan holde teamet tilkoblet, slik at de har tilgang til til alle forretningsdokumenter og arbeidsflyter til enhver tid.

  Hvorfor skal du velge Canon for hybrid arbeid og mobilitet?

  En mann og en kvinne som smiler og ser på et nettbrett.
  • Hele porteføljen

   Det brede omfanget vi har i vårt produkt- og tjenesteøkosystem betyr at vi kan finne den riktige kombinasjonen av løsninger som passer til dine unike og endrende forretningsbehov mens du omstiller deg til et hybrid arbeidsmiljø.

  • Pålitelig partner

   Som en etablert og betrodd teknologiinnovatør har vi erfaringen og ekspertisen som trengs til å støtte vellykket hybridarbeid.

  • Omfattende support

   Vi har eksperthjelp som ikke bare bidrar til å finne den riktige løsningen for deg, men som også veileder deg gjennom utvikling og oppgraderinger, og tilbyr support med alt annet du skulle trenge.

  • Mer bærekraftig

   Vi bidrar til at du kan nå dine interne bærekraftmål med ambisiøst, kontinuerlig arbeid for å forbedre energi- og ressurseffektiviteten til produktene våre og redusere CO2-utslippene i levetiden deres

  Relaterte produkter og løsninger

  Utforsk spesifikke Canon-løsninger som hjelper deg på reisen mot en hybrid arbeidsplass

 • Løsning

  Cloud Workspace Collaboration – Process Automation

  Den perfekte skytjenesten for samarbeid og dokumentbehandling for bedrifter med en hybrid arbeidsmodell og en distribuert arbeidsstyrke.

 • Løsning

  uniFLOW Online

  Én enkelt skybasert plattform som kobler sammen alle arbeidssteder, slik at du kan administrere maskinparken din sentralt, uansett hvor enhetene befinner seg.

 • MFP

  imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien

  Utviklet for krevende kontormiljøer, innebygd mobil- og nettskytilkobling og digitaliserte arbeidsflyter, slik at brukerne kan få tilgang til og redigere dokumenter eksternt og på farten.

 • MFP

  imageRUNNER C3226i

  Et rimelig A3-alternativ med flotte tilkoblingsfunksjoner for mindre bedrifter og samarbeidshuber som trenger en effektiv hverdagsenhet på kontoret.

 • MFP

  i-SENSYS X 1238iF

  En kompakt, skrivebordsvennlig enhet med uniFLOW Online-tilkobling som er enkel å installere, aktivere, bruke og vedlikeholde, slik at de ansatte kan arbeide selvstendig hjemme uten støtte fra IT.

 • MFP

  i-SENSYS X C1530p

  Utviklet for å støtte mindre arbeidsgrupper med høy etterspørsel, enten for én enkelt avdeling, for eksempel et backoffice eller et satellittkontorteam. Den har robuste sikkerhetsfunksjoner, utskrift og kostnadsstyring.

 • Skanner

  imageFORMULA ScanFront 400

  En kraftig nettverksskanner med høy hastighet og forbedrede sikkerhetsfunksjoner som er perfekt for digitalisering av dokumenter i et travelt, foretak med mange avdelinger.

 • Skanner

  imageFORMULA DR-S130

  En skrivebordsskanner med fleksibel nettverkstilkobling som kan håndtere en rekke dokumenter, fra pass til ID-kort – perfekt for de som arbeider med flere dokumentformater hjemmefra.

 • Skanner

  imageFORMULA P-215II

  Denne kompakte, lette og bærbare skanneren er perfekt for ansatte på farten. Den gjør det mulig for brukeren å digitalisere dokumenter hvor som helst, når som helst og man kan laste dem opp til nettskyen via en egen mobilapp.

 • Finn ut mer

 • Gjør deg klar for det uventede: Forretningsverktøyene du trenger for å holde deg tilpasningsdyktig

  Investering i nettsky, automatisering og digital transformasjon er viktigere enn noensinne.

 • Ta nettskyen i bruk på morgendagens arbeidsplass

  Effektivt og sikkert samarbeid ved hjelp av nettskyplattformer

 • Guide: Hvordan levere en sikker digital arbeidsplass

  Løsningene og tjenestene våre kan hjelpe deg med å sikre alle dokumenter og sensitive data uten at det påvirker ansattes mulighet til å få tilgang til informasjonen de trenger.

 • Skyen er den nye hverdagen

  Finn ut hvordan nettskyen kan hjelpe bedrifter med å overvinne utfordringene den nye hverdagen bringer med seg.

 • Kontakt oss hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon