MANAGED PRINT SERVICES

Vår tilnærming til MPS

Alle organisasjoner er forskjellige. Derfor bruker vi, som en del av Canons Managed Print Services, tid på å bli kjent med bedriften din og IT-behovene dine for å utvikle en tjeneste som er direkte skreddersydd dine behov.
BE OM INFORMASJON
alt text

Oversikt over MPS-tilnærmingen

Canon Managed Print Services (MPS) og bransjespesifikk ekspertise hjelper bedriften din med å dra nytte av økt sikkerhet, raskere utskriftsprosesser, mer effektiv arbeidsflyt, bærekraft og lavere kostnader på kortest mulig tid ved å kombinere ITIL®- og PRINCE2®-metoder på alle stadier.
alt text
Canon Camera

Oppdag

Vi begynner med en grundig undersøkelse av din nåværende situasjon der vi danner oss et fullstendig bilde av sikkerhet, bærekraft og ineffektivitet i dokument- og informasjonsflytene i organisasjonen din.

Deretter kan vi begynne å lokalisere områder med unødvendig avfall og problemer med utskrifts- og registreringsprosesser som kan utbedres.

Design

Basert på funnene som kommer frem i undersøkelsesfasen, utformer vi en løsning som vil bidra til å forbedre effektiviteten og støtte strategien din for digital omstilling – slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten.

I løpet av denne prosessen utformer vi en optimaliseringspolicy for organisasjonen din, som understøttes av toppmoderne, nettbaserte, sikre og bærekraftige løsninger og tjenester.

A group of professionals in a meeting
Work professionals discussing Fujitsu Managed Print Service Case Study

Omstilling og implementering

Etter at vi har utformet en skreddersydd løsning, bruker vi vår mangeårige erfaring med prosjektledelse til å kontrollere implementeringen og innføringen i organisasjonen din.

Vi bygger videre på vår ekspertise innen endringsledelse og samarbeider med kommunikasjonsteamene dine for å levere en sømløs overgangsopplevelse og enkel brukerinnføring.

Støtte og administrasjon

I kjernen av MPS-tilbudet vårt finner du tjenesten for skriveradministrasjon, der vi måler utskrift og skanning i forhold til avtalte nøkkelmålinger (KPI-er) og tilbyr vedlikehold og støtte for å sikre høy tilgjengelighet og opprettholdelse av tjenestenivåavtaler (SLA-er). I tillegg til dette tilbyr vi effektiv kundestøtte, IT-hjelp og andre digitale tjenester som bidrar til at alt fungerer.

Når du har tatt i bruk Managed Print Services, fortsetter vi å administrere løsningen på lang sikt, for å sikre at alt fungerer som det skal, og at løsningen fortsetter å dekke behovene dine nå og i fremtiden.

people shaking hands
Canon Camera

Statusmøter og forbedringer over tid

Canon Managed Print Services omfatter regelmessige gjennomganger for å sikre at du får fullt utbytte av løsningen, og at den kan optimaliseres over tid i takt med endrede behov i bedriften – ikke bare når det gjelder ytelse, men også viktige parallelle målsetninger som sikkerhet og bærekraft.

Vi definerer en klar kontraktsstyring slik at du kan holde oversikt over når, hvordan og med hvem statusen for MPS-kontrakten skal gjennomgås. Og viktigst av alt, som en del av denne gjennomgangsprosessen, vil vi fremheve nye mulige områder for forretningsutvikling, for eksempel muligheter som følge av digital omstilling, hybridarbeid, nettsky- og mobilteknologi, for å hjelpe deg med å lykkes på lang sikt.

KUNDEEKSEMPLER

"Med Canons MPS-løsning har vi sett en besparelse på 35 % i de totale utskriftskostnadene"

Jon Burnby
Director of IT Services Europe, Fujitsu
Canon Camera

TJENESTER

Managed Print Services

Lag en optimalisert, sikker og bærekraftig enhetsinfrastruktur med Canons tjenester og løsninger for administrert utskrift, levert på den måten som passer deg – via nettskyen, på stedet eller i et hybridmiljø.

TJENESTER

Tjenester for digital omstilling

Ta den digitale omstillingen til nye høyder ved å kombinere Managed Print Services og løsninger for samarbeid på arbeidsplassen i én enkelt pakke.

et bilde som representerer digital transformasjon
Workspace Collaboration Solutions

LØSNINGER

Workspace Collaboration Solutions

Utvikle bedriften din med avanserte løsninger for registrering, automatisering av dokumentarbeidsflyter og nettskytilkobling som samarbeider for å sikre at informasjon flyter gjennom organisasjonen på en sikker måte.

Beslektede produkter/løsninger

Utforsk flere Canon-løsninger som understøtter Canons Managed Print Services

Finn ut mer

Les mer om hvordan løsninger og tjenester fra Canon kan hjelpe deg med å tilpasse deg den nye hybride arbeidsplassen.

 • Forbered deg på det uventede

  Ideen om «normalt» arbeid er i stadig endring. Her forklarer vi hvor du bør investere.

 • Gjør den nye arbeidsplassen mulig

  Les hvordan nettskyen kommer til å sikre at team kan samarbeide på fremtidens hybride arbeidsplass

 • Tilpass deg morgendagens arbeidsplass med nettskyen

  Planlegg for fremtidens arbeidsplass ved å ta i bruk nettskyteknologi som legger til rette for effektivt og sikkert samarbeid.

 • Hva du kan forvente av fremtidens arbeidsplass

  Finn ut hvilke trender som påvirker fremtidens arbeidsplass, og få tips om hvordan du kan forberede deg.

 • TRENGER DU HJELP?

  Vil du vite mer om dette produktet?