FASTVAREOPPDATERING

Den nyeste fastvaren for PowerShot G7 X Mark III

Finn ut hvordan den nyeste fastvaren tilfører nye funksjoner for videoopptak og en rekke forbedringer for videoer og vlogger.
LAST NED FASTVAREN

En ny videomodus og forbedret brukervennlighet

Som følge av nyttige tilbakemeldinger fra våre engasjerte kunder som allerede bruker PowerShot G7 X Mark III til å lage videoinnhold for sosiale medier, er en ny modus for videobloggopptak nå tilgjengelig via en fastvareoppdatering.


Opptaksmodus for videoblogg er en helautomatisk videoinnstilling for kameraet. Hvis du holder G7 X Mark III på en armlengdes avstand, reagerer det naturlig og jevnt på bevegelsene dine, slik at historien din kommer tydelig frem med riktig fokus på deg og omgivelsene dine.


Ansikts-AF i denne modusen fokuserer raskt og nøyaktig på ansiktet ditt, og når et nytt subjekt kommer inn i bildet, justeres autofokusen raskt og responsivt. Eksponeringen justeres også raskt, jevnt og naturlig. Reisevloggere vil synes dette er spesielt nyttig når de snakker til kameraet, og deretter skal ramme inn landskapet rundt. Skarp eksponering av ansiktet og omgivelsene justeres raskt for å beholde skarpheten og naturlige, levende farger.

Sebravisning

Sebravisning er en nyttig funksjon som du vanligvis finner på profesjonelle videokameraer. Det er et grafisk overlegg som viser eksponeringsvariasjoner. Dette brukes vanligvis til å varsle om potensiell overeksponering i et motiv, slik at du kan justere eksponeringen og opprettholde god kvalitet på opptakene.

Videomarkør

Hvis du trenger hjelp med å ramme inn videoer for ulike plattformer i sosiale medier, kan du slå på videomarkøren for å se en rekke rammer som tilsvarer 16:9, 5:4 eller til og med 2.39:1.

Forbedret opptaksindikator

I tillegg til en rød prikk og en «rec»-indikator kan du nå velge en forbedret opptaksindikator når du filmer med PowerShot G7 X Mark III. En tydelig rød ramme vises på skjermen for å hjelpe deg med opptaket. Denne røde rammen vises naturligvis ikke på det endelige opptaket.

Vatervisning i modus for ansiktssporing

Nå kan du vise det elektroniske vateret på skjermen mens du filmer med ansiktssporing slått på, slik at mer nyttig informasjon er tilgjengelig under opptaket.

Denne fastvareoppdateringen er tilgjengelig nå.

I tillegg til den eksepsjonelle bildekvaliteten og bildestabiliseringen som er tilgjengelig på PowerShot G7 X Mark III, kan du benytte deg av de flotte nye videofunksjonene som følger med denne fastvareoppdateringen.

JEG SYNTES AT KVALITETSFORSKJELLEN VAR HELT UTROLIG DA JEG RIGGET OPP KAMERAET FOR NETTUNDERVISNINGEN MIN

Relaterte artikler

 • Kjendisbaker Matt Adlard tar et bilde av en sjokoladedessert med Canon EOS M50 Mark II.

  FOTOGRAFERING AV MAT

  En oppskrift for suksess: Vi introduserer Canon EOS M50 Mark II

  Matt Adlard, selvlært baker og sosial mediestjerne, får en smakebit av EOS M50 Mark II.

 • En kvinne holder et kamera på et stativ på en armlengdes avstand, rettet mot seg selv, med en husrekke med flerfargede bygninger på elvebredden ute av fokus bak henne.

  VLOGGING

  Slik blir du en vlogger

  Kom i gang med å produsere kvalitetsvlogger med våre vloggetips for nybegynnere.

 • En kvinne skriver ut et bilde på en Canon SELPHY Square QX10. Plassert stående på skrivebordet foran henne er en stemningstavle med klesinspirasjon.

  KREATIV UTSKRIFT

  Skriv ut en spontan stemningstavle

  Ta de kreative prosjektene dine til neste nivå, og lær hvordan du lager en stemningstavle.

 • YouTube-stjernen og vloggeren Mike Gray trykker på opptaksknappen på Canon PowerShot G7 X Mark III-kameraets berøringsskjerm.

  VLOGGING

  Kreativ vlogging med PowerShot G7 X Mark III

  YouTube-stjernen MikeVisuals viser hvordan han lager fengslende vlogger med det kompakte Canon PowerShot G7 X Mark III og deler de beste vloggetipsene sine.