CREATE RESPONSIBLY

Innholdsskapere har muligheten til å inspirere og endre oppfatninger. Med millioner av timers innhold som skapes og deles daglig, har skaperne en stor påvirkning på vår verden. Canon ønsker at denne påvirkningen skal være bra og riktig, og vil hjelpe skapere med å reflektere over hvordan de kan skape innhold på en ansvarlig måte.
01 Hero intro NO TEXT HUB.jpg

CREATE RESPONSIBLY

HVA ER HENSIKTEN MED FORMÅLET?

Gjennom å ha et formål innser du at ditt innhold når lenger enn bare deg selv. Det hjelper til å beholde fokus i jakten på likes og visninger. Gjennom et formål definerer du dine verdier og overbevisninger, som sørger for at du forblir tro mot deg selv i den kreative prosessen. Det er en ledetråd.

Med et formål viser du ansvarlighet ovenfor ditt publikum. Slik at du skaper innhold med de beste intensjonene og alltid tenker over hvilken innvirkning du har.

Med initiativet skap ansvarlig, vil vi inspirere skaperne til å finne og definere sitt eget formål. Ingen skapere er like, så la deg inspirere, men sørg for å være tro mot deg selv.
Create-reponsibly-mountain_1920x1080.jpg

SKAP ANSVARLIGE PROSJEKTER

Gjennom året vil skapere utforske ulike måter å bruke sitt innhold til en positiv påvirkning - i sin søken etter et formål. Se på prosjektene nedenfor og forsøk å finne ditt eget formål.

Beyond the crop Asa.jpg

BEYOND THE CROP

Lær hva som skjer utenfor bilderammen Fire skapere ble utfordret til å simulere en feriereise og oppleve hva troverdighet betyr for dem. Få et nytt perspektiv på innholdet i feeden din og la deg inspirere av innsikten skaperne fikk når de diktet opp sitt innhold.
FINN UT MER

Skap ansvarsfullt innhold med Canon EOS R-system

Ta ditt innhold til neste nivå med Canons EOS R-system og RF-objektiver. Nå med opp til 7700 kr i cashback. Kampanjen pågår til 31. juli 2023.

 • cashback-product-eos-r5

  7700 kr i cashback

  CANON EOS R5

 • R6-Mark_square.jpg

  2800 kr i cashback

  CANON EOS R6 Mark II

 • 3300 kr i cashback

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • 3900 kr i cashback

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

HVORFOR ER DET VIKTIG Å SKAPE ANSVARSFULLT

Se vår Canon-ambassadør dele sine tanker om å skape ansvarsfullt.
Canon-icc-Interview-006.mp4

CANON EOS R-SYSTEM

Ta ditt innhold til neste nivå

Canons EOS R-system med RF-objektiver hjelper deg å fremheve innholdet ditt. Hold fokus med den ultimate fotograferings- opplevelsen for både video- og stillbildefotografering.

EOS-R5-r-system-pack.jpg