UTSKRIFT

Høy kvalitet, lave kostnader, stort volum: Hils på PIXMA G650- og G550 MegaTank-skriverne

Ta et dypdykk i de nye PIXMA MegaTank-skriverne, og finn ut hvorfor de er perfekte for bedriftseiere og perfekte på hjemmekontoret.
En Canon PIXMA G550-skriver omgitt av fargerike 4 x 6-trykte fotografier.

Uansett om du driver en fotokiosk, et portrettstudio eller et grafisk designbyrå, er høy bildekvalitet og lave utskriftskostnader viktig for bedriften. De nyeste Canon PIXMA MegaTank-skriverne, PIXMA G650 og PIXMA G550, gir detaljerte utskrifter som varer livet ut. Pengene du kan spare takket være den imponerende blekkapasiteten, blir like attraktive som utskriftene selv. Finn ut hvor mye penger du bruker på utskrifter med kalkulatoren vår.

Begge skriverne drar nytte av et helt nytt seksfargers ChromaLife100-blekksett som er utformet for å vare: Varer i opptil 100 år i et fotoalbum der bildene skrives ut på Canon Plus Glossy II PP-201-papir. Enten du skriver ut for kunder eller for bruk i personlige fotoalbum, kan du være sikker på at du får høy kvalitet som varer livet ut.

PIXMA G650- og PIXMA G550-blekksettet har et trinnvis skifte av fargekvalitet og inneholder dedikerte røde og grå fargestoffer som gir utskriftene mer liv. Innføringen av rødt blekk gir et utvidet fargespekter som låser opp rikere toner, mens det grå blekket forsterker farger i mørke områder for bedre kontrast og gir en mer livaktig følelse. En annen fordel med en egen grå blekkassett er at fargene gjengis med større stabilitet, noe som gir jevne resultater på tvers av ulike typer fotopapir, noe som betyr sterkere utskrifter for bedriften.

Skriv ut opptil 3800 bilder i 4 x 6-tommers format fra en kassett

En Canon PIXMA G650 med et kamera oppå, omgitt av fotoutskrifter.

Ekstra rødt og grått blekk utvider fargespekteret og gir rikere og mer dynamiske fotoutskrifter enn det som er mulig med et blekksett med fire farger.

PIXMA G650 og PIXMA G550 har påfyllbare blekkassetter med høy kapasitet og en mye mer praktisk og kostnadseffektiv måte å skrive ut på enn å måtte bestille og bytte blekkpatroner som bare brukes én gang. I tillegg er både PIXMA G650- og PIXMA G550-fotoskriverne svært effektive og gir et svært stort utskriftsvolum – opptil 38001 4 x 6-tommers fotografier fra ett sett med blekkflasker.

Det kunne ikke vært enklere å etterfylle kassettene. Flaskene og blekkassettlokkene er fargekodet, og hver inngang er formet slik at bare den riktige blekkflasken får plass, slik at du får feilfri påfylling. Du trenger ikke å klemme flaskene, og de slutter automatisk å fylle blekk når beholderen er full – selv blekklokkene er utformet for å være enkle å holde. Alt dette gjør at det blir renslig vedlikehold og rene hender.

En hånd som tar opp et bilde av noen tomater som nettopp er skrevet ut av en PIXMA G-skriver.

PIXMA G650 og PIXMA G550 har blekksett med seks farger og gir bilder i høy kvalitet og varige utskrifter takket være ChromaLife100.

En hånd som heller en flaske rødt blekk i en PIXMA G-skriver med andre flasker ved siden av.

PIXMA G650- og PIXMA G550-skriverne er utformet for enkelt vedlikehold, inkludert stressfritt blekkpåfyll og enkel erstatning av blekkvedlikeholdskassetten.

For å redusere nedetiden gir PIXMA G650 og PIXMA G550-fotoskriverne forbedret nøyaktighet for papirmating og en høy kapasitet på opptil 100 A4-ark. De leveres også med skrivehoder2 som kan skiftes av brukeren, og blekkvedlikeholdskassetter. Hver modell har også en fullpunkts LCD-skjerm, slik at du kan overvåke vedlikeholdskassetten, justere utskriftsinnstillingene og identifisere eventuelle utskriftsfeil, noe som gir sømløs utskrift, hver gang.

PIXMA G650 og PIXMA G550 er utformet for å være like enkle å bruke som de er å vedlikeholde. De har trådløs utskrift fra en rekke enheter og er kompatible med Canon PRINT-appen, Mopria Print Service® og Apple AirPrint®. De kan til og med benyttes med Amazon Alexa-kompatible smarthøyttalere, noe som betyr at du kan skrive ut ved kun å bruke stemmen.

En multifunksjonsskriver

En PIXMA G650-skriver som fotokopierer et bilde.

PIXMA G650 leveres med innebygd fotokopierings- og skannefunksjon som dekker alle behovene på hjemmekontoret.

En PIXMA G-skriver som skriver ut et bilde fra en smarttelefon.

PIXMA G650 og PIXMA G550 kan aktiveres trådløst med utskriftsinstruksjoner og slås automatisk av når oppgavene er fullført.

Begge modellene har samme høykvalitets utskriftsfunksjoner med høyt volum, men PIXMA G650 har i tillegg en fotokopifunksjon og en skanner på 600 x 1200 dpi, noe som gjør den til den perfekte multifunksjonsskriveren som er enkel å integrere på arbeidsplassen eller på et hjemmekontor. PIXMA G650- og PIXMA G550-modellene har også en automatisk av/på-funksjon. Med strømsparingsfunksjonen kan du sende utskriftsjobber fra en bærbar datamaskin, telefon eller et Wi-Fi-kompatibelt kamera mens du arbeider et annet sted, slik at de venter på deg når du kommer tilbake. PIXMA Cloud Link-kompatibilitet betyr at du også kan skrive ut bilder og dokumenter fra sosiale medier og nettsteder for bildedeling.

PIXMA G650 og PIXMA G550 har like høy effektivitet med vanlig A4-papir som med 6 x 4-tommers fotoutskrifter, og de kan skrive ut 8000 A4-ark med ett sett med fargeblekkflasker. Du kan også bruke dem til å skrive ut flygeblad og plakater på opptil 1200 mm på A4-ark via en gratis nedlasting av Canons PosterArtist Lite-programvare for Microsoft Windows.

Med den allsidige PIXMA G650 og PIXMA G550 kan små bedriftseiere tilby et bredt spekter av utskriftstjenester til kunder til rimelige priser. De er perfekte for fotoboksoperatører og ID-leverandører eller markedsføringsaktører som trenger å produsere store mengder plakater, brosjyrer og annet reklamemateriell. Hvis du er på utkikk etter en skriver med høy kapasitet, brukervennlighet og rimelige utskrifter, uten at det går ut over bildekvaliteten, vil du ikke gå glipp av de nyeste tilleggene til Canon MegaTank-serien.

Skrevet av Marcus Hawkins

 1. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 29103-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
 2. Tilgjengelighet avhenger av region.

Relaterte produkter

 • PIXMA 650

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA G650

  PIXMA G650 er den første multifunksjonsskriveren i PIXMA G-serien med seks påfyllbare dye-baserte blekkassetter, og den kombinerer utskrifter i uovertruffen fotolabkvalitet med muligheten til å produsere store volumer til en svært lav pris.
 • PIXMA G550

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA G550

  Enkeltfunksjonsskriver med seks påfyllbare dye-baserte blekkassetter for bildeutskrift av høy kvalitet, med mulighet til å produsere store volumer til en svært lav pris.
 • Blekkskrivere

  Plus Glossy II PP-201

  Canons Photo Paper Plus Glossy II er det perfekte fotopapiret for resultater med overlegen kvalitet og glanset overflate. Det gir optimale resultater for digitale bilder og nye utskrifter av gamle bilder.

Relaterte artikler

 • UTSKRIFTSTIPS

  MegaTank-skrivere og deres fordeler

  Oppdag seks grunner til at du trenger en MegaTank-skriver.

 • UTSKRIFT

  De beste skriverne for designere

  Skrivere er viktige verktøy for designere – vi hjelper deg med å velge riktig modell for dine behov.

 • UTSKRIFT

  Finn ut hva som er det rette for deg: blekk eller laser?

  Oppdag forskjellene mellom Canons blekk- og laserskrivere, og finn ut hvilken som passer best til dine behov.

 • UTSKRIFT

  Slik bruker du en trådløs skriver

  Smarte måter du kan få mest mulig ut av den trådløse skriveren din på.