UTSKRIFTSTIPS

Seks grunner til at du trenger en MegaTank-skriver

Er det på tide å oppgradere til en MegaTank-skriver? Oppdag fordelene med Canon-serien.
Canon Camera
MegaTank-skriverne i Canons PIXMA G-serie bruker innebygde, påfyllbare blekktanker som har flasker med enorm kapasitet, sammenlignet med tradisjonelle kassetter. Skriverne kan skrive ut tusenvis av sider fra ett sett med blekkflasker, og sørger for at du kan skrive ut i flere måneder eller år fremover. De er mer kostnadseffektive enn tradisjonelle skrivere og svært brukervennlige, noe som gjør dem perfekte for travle hjem, kontorer og studenter.

Du kan velge mellom en rekke tilgjengelige MegaTank-skrivene for å få en skriver som passer til behovene dine og budsjettet ditt. Alle skriverne er svært effektive, men hvis utskriftshastighet er viktig for deg, kan du spare mye tid med de raskeste MegaTank-modellene, PIXMA G3560 og PIXMA G2560. Både PIXMA G3560 og den nettskyklare PIXMA G3520 leveres med innebygd Wi-Fi, slik at du kan skrive ut eksternt fra smartenheter.

PIXMA G2520, PIXMA G2560, PIXMA G3520 og PIXMA G3560 er flerfunksjonelle 3-i-1-skrivere som du kan bruke til utskrift, kopiering og skanning. Hvis du heller vil dra nytte av de langsiktige kostnadsbesparelsene en MegaTank-skriver kan tilby, er den strømlinjeformede PIXMA G1520 en frittstående skriver uten skanne- og kopieringsfunksjon.

Her er seks grunner til at en MegaTank-skriver vil passe for deg, enten du er på utkikk etter en brukervennlig og allsidig skriver for familien, en pålitelig enhet som hjelper deg med å levere studieoppgaver i tide, eller en kostnadseffektiv utskriftsløsning med høy kapasitet for bedriften din.
Canon PIXMA G3520-skriveren sett ovenfra med hobbypapir liggende rundt den på bordet.

Canon MegaTank-serien kan gjenskape selv de minste detaljer i utrolig skarpe utskrifter med fyldige farger.

1. Utskrifter av høy kvalitet til en lav pris

MegaTank-serien av enkle skrivere (PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520, G1520) kan alle levere opptil 76001,2 sider fra bare én svart blekkflaske i økonomimodus, eller opptil 77001 sider fra fargesettet. Disse MegaTank-skriverne har også en bakre papirmatingskapasitet på 100 ark, slik at du kan fokusere mer på arbeidet og mindre på å fylle ark i skriveren.

Hvis du regelmessig må skrive ut store volumer, vil en Canon PIXMA G5050-, G6050- eller G7050-skriver gi deg kapasitet på opptil 83003 sider i økonomimodus fra det svarte blekket, samt automatisk tosidig utskrift og fremre og bakre papirmating av totalt 350 ark.

De store kostnadsbesparelsene og den økte produksjonen som du får fra Canons MegaTank-skrivere, går ikke ut over utskriftskvaliteten. MegaTank-skrivere gir fyldige farger fra de dye-baserte fargeblekkene, og det pigmentbaserte svarte blekket gir utrolig skarpe dokumentutskrifter. Selv svært liten tekst og hvite tegn på fargebakgrunn vil komme tydelig frem.
En kvinne henger opp fotoutskrifter på en oppslagstavle. En Canon PIXMA G3520-skriver står på skrivebordet nedenfor.

Canon MegaTank-skrivere bruker påfyllbare blekktanker med kapasitet for utskrift av flere tusen sider, slik at du kan fokusere på andre ting.

2. Blekktanker som er enkle å fylle på

Det er enkelt å fylle på blekktankene i MegaTank-skriverne – hvem som helst kan gjøre dette hjemme eller på kontoret. De integrerte blekktankene er synlige foran på skriverne, så det er enkelt å følge med på blekknivåene. Når de trenger påfyll, kan du enkelt løfte de fargekodede lokkene og føre inn blekkflaskene for å fylle på med blekk.

Du trenger ikke å klemme på blekkflaskene fra Canon, så påfyllsprosessen er ren og rask. MegaTank-skrivere har også blekktankåpninger med unik utforming. Disse åpningene passer til tuten på de nye blekkflaskene som en nøkkel, og eliminerer risikoen for å fylle feil blekk i feil tank. De spesialutformede flaskene stopper også påfyllingen automatisk når tankene er fulle.
Påfyllbare blekkflasker for Canon MegaTank-skrivere.

Du trenger ikke bekymre deg for blekksøl – flaskene stopper påfyllingen automatisk når tanken er full.

En Canon PIXMA G3520-skriver får påfyll med blekk.

Du kan enkelt følge med på blekknivåene siden blekktankene er synlige foran på skriveren.

3. Raske utskriftshastigheter

Canon PIXMA G3560 og PIXMA G2560 har begge en utskriftshastighet på 10,84 bpm (bilder per minutt) for dokumenter i sort/hvitt, og 6,04 bpm for fargeutskrifter. De er et utmerket alternativ når du må forholde deg til korte tidsfrister.

Hvis jobbene er enda mer presserende, gir 4-i-1-skriveren PIXMA G7050 opptil 134 bpm for sorte blekkutskrifter og 6,84 bpm for fargeutskrifter. Den har også en 35-arks automatisk dokumentmater som gjør det enkelt å kopiere og skanne dokumenter på flere sider.

PIXMA G3520, PIXMA G2520 og PIXMA G1520 har en utskriftshastighet på 9,14 bpm for sorte blekkutskrifter og 54 bpm for fargeutskrifter, og gir rask dokumentutskrift i hverdagen.

De enkle MegaTank-skriverne er også utformet for å redusere nedetid. De leveres med en vedlikeholdskassett som er enkel å skifte ut, noe som gjør det mindre sannsynlig at du må sende skriveren på service. Du kan følge med på bruken av vedlikeholdskassetten via skriverdriveren på en stasjonær eller bærbar PC, i Canon PRINT-appen (PIXMA G3520 og PIXMA G3560) eller på skjermen på skriveren (alle modeller bortsett fra PIXMA G1520). Skriveren varsler deg hvis det oppstår et vedlikeholdsproblem, så det er enkelt å rette opp feil.
En Canon PIXMA G3520-skriver på et skrivebord ved siden av en smarttelefon.

Med skrivere i MegaTank-serien, for eksempel Canon PIXMA G3520 og PIXMA G3560, kan du skrive ut trådløst fra en smarttelefon eller et nettbrett, noe som er enkelt og effektivt når du har en tidsfrist.

4. Problemfri trådløs utskriftsteknologi

Både Canon PIXMA G3520 og PIXMA G3560, samt en rekke andre modeller i MegaTank-serien, har innebygd Wi-Fi. Med Wireless Direct-knappen er det enkelt å koble til og skrive ut fra en datamaskin eller mobilenhet med et knappetrykk. PIXMA G5050, G6050, G7050, GM4050 og GM2050 har også Ethernet for nettverksmiljøer som trenger en rask, stabil og sikker tilkobling.

Hvis du jobber hjemmefra og trenger å dele dokumenter med kolleger på kontoret, eller hvis du trenger en papirutskrift av læremidler for et nettkurs, kan du få tilgang til en Wi-Fi-aktivert PIXMA-skriver via Internett fra en datamaskin eller smartenhet, og skrive ut direkte fra populære nettskytjenester som Google Drive, Google Classroom, Dropbox, Evernote og mange flere.

Med Canon PRINT-appen er det svært enkelt å kontrollere alle utskrifts- og vedlikeholdsbehov fra en smarttelefon. Andre Canon-apper gir deg en rekke muligheter til å være kreativ hjemme. Creative Park-appen5 har alt fra papirkunst og personlige kortdesign til festdekorasjoner og 3D-modeller, mens Easy-PhotoPrint Editor-appen gjør det mulig å forvandle favorittbildene dine til stilige utskrifter eller unike gaver med maler for kalendere, kort, plakater og mye mer.

Vil du ikke laste ned en app? MegaTank-skrivere er kompatible med Apple AirPrint og Mopria for Android. Brukere som er på samme nettverk som skriveren sin, kan dermed enkelt koble til og skrive ut via den innebygde utskriftsprotokollen på en smartenhet.
En kvinne bruker et nettbrett til å skrive ut trådløst på en MegaTank-skriver.

Canon MegaTank-skrivere fungerer på en rekke papirtyper, inkludert selvklebende fotopapir og påstrykbart overføringspapir, og mange kan også skrive ut bannere som er mer enn én meter lange.

5. Støtte for en rekke medier

MegaTank-skrivere kan levere dokumenter av høy kvalitet og vakre, kantløse fotoutskrifter6 i opptil A4-format hele dagen lang, men de har også mye annet å by på. Serien støtter et bredt utvalg av medieformater og -typer, noe som gjør skriverne ideelle for bedriftsadministrasjon og mye mer, for eksempel utskrift av arkiveringsklistremerker og visittkort med matt og dobbeltsidig matt papir. PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520 og G1520 kan til og med skrive ut kampanjebannere på 1,2 meter. MegaTank-skrivere kan gjøre leksene til en fornøyelse og underholde familien i timevis med selvklebende fotopapir og magnetisk fotopapir. Du kan skrive ut bilder på en rekke typer glanset og halvglanset fotopapir, og til og med lage påstrykbart overføringspapir.

6. Brukervennlig utforming

De fleste av Canons MegaTank-skrivere7 har en LCD-skjerm med to linjer, noe som gir mer informasjon om skriverinnstillingene. Skjermen gjør det enkelt å sjekke skriverstatusen og trådløsinnstillingene, samt å justere utskriftsalternativene direkte på skriveren. Du kan også sjekke alle vedlikeholdsbehov, for eksempel rengjøring av skrivehode. Skjermen gir også tydelige instruksjoner eller koder som refererer til bruksanvisningen, slik at det er enkelt å feilsøke og rette opp feil.

MegaTank-skrivere har en funksjon for automatisk avslåing som sparer strøm når de ikke er i bruk, samt et alternativ for automatisk oppstart som gjør at du kan skrive ut uten å trykke på av/på-knappen først. Dette gjør dem enda mer praktiske, spesielt hvis du må skrive ut dokumenter eksternt til en Wi-Fi- og nettskyaktivert modell.

Skrevet av Marcus Hawkins
 1. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkflasker etter det innledende oppsettet.
 2. Økonomimodusen reduserer forbruket av sort blekk ved å redusere tettheten, slik at 26 % flere sider enn i standardmodusen kan skrives ut.
 3. Økonomimodusen reduserer forbruket av sort blekk ved å redusere tettheten, slik at 38 % flere sider enn i standardmodusen kan skrives ut.
 4. Utskriftshastigheten på A4-dokument er målt basert på gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standarden.
 5. Du finner støttede modeller på https://ugp01.c-ij.com/ij/webmanual/WebPortal/PTA/pta_app_models.html?lng=en&type=non&app=cp. Hvis skriveren din ikke støttes, kan du se Creative Park-nettstedet.
 6. Unntatt for Canon PIXMA GM2050 og GM4050.
 7. Canon PIXMA G1520- og GM2050-skrivere har ikke LCD-skjerm.

Relaterte artikler

 • PRINTING

  Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

  Discover the new features of the next generation of Canon MegaTank printers.

 • Blekknivåene vises i feltet for innstillinger på en Canon-skriver.

  UTSKRIFTSTIPS

  Vanlige spørsmål om skrivere, blekk og papir

  Canon-eksperten Suhaib Hussain svarer på vanlige spørsmål om skriverteknikk, blekk og papir.

 • Get-Inspired-PIXMA-TR8550

  UTSKRIFT

  Trådløs utskrift

  Sats trådløst på hjemmekontoret, og skriv ut overalt. Det er enkelt å konfigurere.

 • Videreutvikle virksomheten din med MAXIFY GX7050

  UTSKRIFT

  Videreutvikle virksomheten din med MAXIFY GX7050

  Canon MAXIFY GX7050 er ypperlig for bedrifter. Den er svært rask og allsidig og gir resultater av topp kvalitet med svært lave driftskostnader.