UTSKRIFTSTIPS

De mange fordelene med en MegaTank-skriver

Med Canons MegaTank-skrivere kan du skrive ut raskere og enklere, med bedre kvalitet og store kostnadsbesparelser. Her er alt du trenger å vite for å velge en modell som passer perfekt til behovene dine.
A small office with a Canon MAXIFY GX5040 printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

Med svært lave driftskostnader og brukervennlige funksjoner er Canons MegaTank-skrivere perfekte for travle hjem, kontorer og studenter. De bruker innebygde, påfyllbare blekktanker med enorm kapasitet, sammenlignet med tradisjonelle kassetter. Skriverne kan skrive ut tusenvis av sider fra ett sett med blekkflasker, og sørger for at du kan skrive ut i flere måneder eller år fremover. Dette betyr også mindre plastavfall, siden du ikke trenger å bestille nytt blekk så ofte.

Du kan velge mellom en rekke tilgjengelige MegaTank-skrivene for å få en skriver som passer til behovene dine og budsjettet ditt. Når det gjelder bruk hjemme, enten du er en student, en eier av en liten bedrift eller en forelder som sjonglerer behovene for lekser, er modellene i PIXMA G-serien svært effektive, og hvis utskriftshastighet er viktig for deg, kan du spare mye tid med de raskeste MegaTank-modellene, PIXMA G3560 og PIXMA G2560. Både PIXMA G3560 og den nettskyklare PIXMA G3520 leveres med innebygd Wi-Fi, slik at du kan skrive ut eksternt fra smartenheter.

PIXMA G2520, PIXMA G2560, PIXMA G3520, PIXMA G3560 og MAXIFY GX6050 er flerfunksjonelle 3-i-1-skrivere som du kan bruke til utskrift, kopiering og skanning, mens MAXIFY GX7050 også har faksfunksjoner. Hvis du heller vil dra nytte av de langsiktige kostnadsbesparelsene en MegaTank-skriver kan tilby, er den strømlinjeformede PIXMA G1520 og den nye, funksjonskrike Canon MAXIFY GX5050 frittstående skrivere uten skanne- og kopieringsfunksjon.

Her er seks grunner til at en MegaTank-skriver vil passe for deg, enten du er på utkikk etter en brukervennlig og allsidig skriver for familien, en pålitelig enhet som hjelper deg med å levere studieoppgaver i tide, eller en kostnadseffektiv utskriftsløsning med høy kapasitet for bedriften din.

1. Utskrifter av høy kvalitet til en lav pris

Canon PIXMA G3520-skriveren sett ovenfra med hobbypapir liggende rundt den på bordet.

Canon MegaTank-serien kan gjenskape selv de minste detaljer i utrolig skarpe utskrifter med fyldige farger.

En PIXMA G650-skriver sett ovenfra, med fotopapir, utskrevne bilder og et Canon-kamera.

Med seks pigmentbaserte blekkfarger leverer MegaTank-skriverne PIXMA G550 og PIXMA G650 plettfri bildekvalitet, spesielt på glanset og luster papir, med tilstrekkelig kapasitet for 3800 6 x 4-tommers bildeutskrifter, 3700 sider fra den sorte flasken eller 80001 sider fra et fullt sett med blekkflasker.

MegaTank-serien av enkle skrivere (PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520 og G1520) kan alle levere opptil 76001,2 sider fra bare én sort blekkflaske i økonomimodus, eller opptil 77001 sider fra et fullt sett med flasker. Disse MegaTank-skriverne har også en bakre papirmatingskapasitet på 100 ark, slik at du kan fokusere mer på arbeidet og mindre på å fylle ark i skriveren.

På hjemmekontoret vil en Canon PIXMA G5050-, G6050- eller G7050-skriver gi deg en kapasitet på opptil 83003 sider i økonomimodus fra det sorte blekket, mens automatisk tosidig utskrift og fremre og bakre papirmating av totalt 350 ark er perfekt for svært produktive miljøer. G7050 har i tillegg en 35-arks automatisk dokumentmater og frittstående faksfunksjoner.

Canon MAXIFY GX-serien med MegaTank-skrivere passer perfekt for travle kontormiljøer med mange brukere. Modellene inkluderer MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050, som leverer sort-hvitt- og fargedokumenter av høy kvalitet med en gjennomsnittlig besparelse på 85 % i totale eierkostnader sammenlignet med de 10 beste laser- og blekkskriverne4.

For de som ønsker å øke produktiviteten og redusere kostnadene ytterligere, er GM2050 og GM4050 sort-hvitt-3-i-1-blekkskrivere med en kapasitet på 18 000 sider fra tre sorte blekkassetter5.

De store kostnadsbesparelsene og den økte produksjonen som du får fra Canons MegaTank-skrivere, går ikke ut over utskriftskvaliteten. Når det gjelder utskrift av dokumenter, leverer de fleste PIXMA MegaTank-skriverne fyldige farger fra de pigmentbaserte fargeblekkene, og det pigmentbaserte sorte blekket gir utrolig skarpe dokumentutskrifter. Selv svært liten tekst og hvite tegn på fargebakgrunn vil komme tydelig frem. MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050 bruker til sammenligning pigmentblekk i alle tre farger i tillegg til sort. Dette gir svært holdbare forretningsdokumenter av høy kvalitet som er bestandige mot vann, friksjon og merker.

For enestående fargeutskrifter har PIXMA G550 og PIXMA G650 seks pigmentbaserte blekk. De leverer optimal kvalitet med et utvidet tonespekter og fargespekter.

2. Blekktanker som er enkle å fylle på

En kvinne henger opp fotoutskrifter på en oppslagstavle. En Canon PIXMA G3520-skriver står på skrivebordet nedenfor.

Canon MegaTank-skrivere bruker påfyllbare blekktanker med kapasitet for utskrift av flere tusen sider, slik at du kan fokusere på andre ting.

Påfyllbare blekkflasker for Canon MegaTank-skrivere.

Du trenger ikke bekymre deg for blekksøl – flaskene stopper påfyllingen automatisk når tanken er full.

Det er enkelt å fylle på blekktankene i MegaTank-skriverne – hvem som helst kan gjøre dette hjemme eller på kontoret. De integrerte blekktankene er synlige foran på skriverne, så det er enkelt å følge med på blekknivåene. Når de trenger påfyll, kan du enkelt løfte de fargekodede lokkene og føre inn blekkflaskene for å fylle på med blekk.

Du trenger ikke å klemme på blekkflaskene fra Canon, så påfyllsprosessen er ren og rask. MegaTank-skrivere har også blekktankåpninger med unik utforming. Disse åpningene passer til tuten på de nye blekkflaskene som en nøkkel, og eliminerer risikoen for å fylle feil blekk i feil tank. De spesialutformede flaskene stopper også påfyllingen automatisk når tankene er fulle.

3. Raske utskriftshastigheter

MAXIFY GX5050-skriveren på en ryddig og organisert kontorpult med kontorutstyr, en skjerm, et tastatur og en telefon.

Når du trenger hastighet, men jobber på et lite kontor med begrenset plass, har MAXIFY GX5050 de samme forretningsorienterte fordelene og høye utskriftshastighetene som MAXIFY GX6050 og GX7050, men uten skanner og automatisk dokumentmater, noe som gjør at den er svært kompakt og elegant.

En Canon PIXMA G3520-skriver får påfyll med blekk.

Med Canon MegaTank-skriverne har du enkelt oversikt over blekknivåene foran på skriveren.

Canon PIXMA G3560 og PIXMA G2560 har begge en utskriftshastighet på 10,86 bpm (bilder per minutt) for dokumenter i sort/hvitt, og 6,06 bpm for fargeutskrifter. De er et utmerket alternativ når du må forholde deg til korte tidsfrister. Hvis jobbene er enda mer presserende, leverer 4-i-1-skriveren PIXMA G7050 opptil 136 bilder/min for sorte blekkutskrifter og 6,86 bilder/min for fargeutskrifter. Den har også en 35-arks automatisk dokumentmater som gjør det enkelt å kopiere og skanne dokumenter på flere sider.

MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050 tar utskriftshastigheter til nye høyder – de kan skrive ut 246 bilder/min i sort-hvitt og 15,56 bilder/min i farger. Sistnevnte har også funksjoner for samtidig tosidig skanning og full faksing for rask og enkel skanning, kopiering og faksing av tosidige dokumenter. Hvis du bare vil ha utskriftsfunksjonalitet, leverer den plassbesparende MAXIFY GX5050-skriveren samme hastighet og kvalitet som de andre to GX-modellene, men uten den innebygde skanneren og den automatiske dokumentmateren.

PIXMA G3520, PIXMA G2520 og PIXMA G1520 har en utskriftshastighet på 9,16 bpm for sorte blekkutskrifter og 56 bpm for fargeutskrifter, og gir rask dokumentutskrift i hverdagen.

Alle MegaTank-skrivere er utviklet for minimal nedetid. De leveres med en vedlikeholdskassett som er enkel å skifte ut, noe som gjør det mindre sannsynlig at du må sende skriveren på service. Du kan følge med på bruken av vedlikeholdskassetten via skriverdriveren på en stasjonær eller bærbar PC, i Canon PRINT-appen (PIXMA G3520 og PIXMA G3560) eller på skjermen på skriveren (alle modeller bortsett fra PIXMA G1520). Skriveren varsler deg hvis det oppstår et vedlikeholdsproblem, så det er enkelt å rette opp feil.

4. Problemfri trådløs utskriftsteknologi

En Canon PIXMA G3520-skriver på et skrivebord ved siden av en smarttelefon.

Med skrivere i MegaTank-serien, for eksempel Canon PIXMA G3520 og PIXMA G3560, kan du skrive ut trådløst fra en smarttelefon eller et nettbrett, noe som er enkelt og effektivt når du har en tidsfrist.

Både Canon PIXMA G3520 og PIXMA G3560, samt en rekke andre modeller i MegaTank-serien, har innebygd Wi-Fi. Det er enkelt å koble til og skrive ut fra en datamaskin eller mobilenhet med et knappetrykk. PIXMA G5050, G6050, G7050, GM4050 og GM2050, så vel som MAXIFY GX6050, GX7050 og GX5050 har også Ethernet for nettverksmiljøer som trenger en rask, stabil og sikker tilkobling.

Hvis du jobber hjemmefra og trenger å dele dokumenter med kolleger på kontoret, eller hvis du trenger en papirutskrift av læremidler for et nettkurs, kan du få tilgang til en Wi-Fi-aktivert MegaTank-skriver via Internett fra en datamaskin eller smartenhet, og skrive ut direkte fra populære nettskytjenester som Google Drive, Google Classroom, Dropbox, Evernote og mange flere.

Med Canon PRINT-appen er det svært enkelt å kontrollere alle utskrifts- og vedlikeholdsbehov fra en smarttelefon. Andre Canon-apper gir deg en rekke muligheter til å være kreativ hjemme. Creative Park-appen7 har alt fra papirkunst og personlige kortdesign til festdekorasjoner og 3D-modeller, mens Easy-PhotoPrint Editor-appen gjør det mulig å forvandle favorittbildene dine til stilige utskrifter eller unike gaver med maler for kalendere, kort, plakater og mye mer.

Vil du ikke laste ned en app? MegaTank-skrivere, med unntak av GM2050 og GM4050, er kompatible med Apple AirPrint og Mopria for Android. Brukere som er på samme nettverk som skriveren sin, kan dermed enkelt koble til og skrive ut via den innebygde utskriftsprotokollen på en smartenhet.

5. Støtte for en rekke medier

En kvinne bruker et nettbrett til å skrive ut trådløst på en MegaTank-skriver.

Canon MegaTank-skrivere fungerer på en rekke papirtyper, inkludert selvklebende fotopapir og påstrykbart overføringspapir, og mange kan også skrive ut bannere som er mer enn én meter lange.

MegaTank-skrivere kan levere dokumenter av høy kvalitet og vakre, kantløse fotoutskrifter8 i opptil A4-format hele dagen lang, men de har også mye annet å by på. Serien støtter et bredt utvalg av medieformater og -typer, noe som gjør at skriverne er ideelle for bedriftsadministrasjon og mye mer, for eksempel utskrift av visittkort med matt og dobbeltsidig matt papir. PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520, G1520, G550 og G650, i tillegg til MAXIFY GX6050, GX7050 og GX5050 kan til og med skrive ut kampanjebannere på 1,2 meter. Når det gjelder utskrift hjemme, kan MegaTank-skriverne gjøre leksene til en fornøyelse og underholde familien i timevis.

6. Brukervennlig utforming

MAXIFY GX7050 og MAXIFY GX6050 på en arbeidsflate ved siden av en stor bunke med papir og skriverblekk.

MegaTank-skrivere som MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050 er utviklet for å være så brukervennlige som mulig – fra et kompakt og plassbesparende design til brukervennlige funksjoner.

De fleste av Canons MegaTank-skrivere9 har en LCD-skjerm med to linjer, noe som gir mer informasjon om skriverinnstillingene. Skjermen gjør det enkelt å sjekke skriverstatusen og trådløsinnstillingene, samt å justere utskriftsalternativene direkte på skriveren. Du kan også sjekke alle vedlikeholdsbehov, for eksempel rengjøring av skrivehode. Skjermen gir også tydelige instruksjoner eller koder som refererer til bruksanvisningen, slik at det er enkelt å feilsøke og rette opp feil. MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050 har også større berøringsskjermer for forbedret brukervennlighet og administrasjon.

MegaTank-skrivere har en funksjon for automatisk avslåing som sparer strøm når de ikke er i bruk, samt et alternativ for automatisk oppstart som gjør at du kan skrive ut uten å trykke på av/på-knappen først. Dette gjør dem enda mer praktiske, spesielt hvis du må skrive ut dokumenter eksternt til en Wi-Fi- og nettskyaktivert modell.


Skrevet av Marcus Hawkins og Matthew Richards

 1. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkflasker etter det innledende oppsettet.
 2. Økonomimodusen reduserer forbruket av sort blekk ved å redusere tettheten, slik at 26 % flere sider enn i standardmodusen kan skrives ut.
 3. Økonomimodusen reduserer forbruket av sort blekk ved å redusere tettheten, slik at 38 % flere sider enn i standardmodusen kan skrives ut.
 4. *Beregnet gjennomsnittlig besparelse ved utskrift av 1000 sider per måned over 5 år basert på den opprinnelige kjøpskostnaden for maskinvare pluss kostnadene for blekk eller toner. Sammenligningen av de totale brukskostnadene er basert på de 10 mestselgende fargelaserskriverne og de 10 mestselgende blekkskriverne i henhold til IDC EMEA Hardcopy Tracker (data fra første kvartal av 2020 til tredje kvartal av 2020). Du finner mer informasjon på Canons nettsted.
 5. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 19752-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkflasker etter det innledende oppsettet. Sidekapasiteten varierer betydelig avhengig av innholdet som skrives ut, og andre faktorer.
 6. Utskriftshastigheten på A4-dokument er målt basert på gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standarden.
 7. Du finner støttede modeller på https://ugp01.c-ij.com/ij/webmanual/WebPortal/PTA/pta_app_models.html?lng=en&type=non&app=cp. Hvis skriveren din ikke støttes, kan du se Creative Park-nettstedet.
 8. Unntatt for Canon PIXMA GM2050 og GM4050.
 9. Canon PIXMA G1520- og GM2050-skrivere har ikke LCD-skjerm.

Relaterte produkter

 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX6050

  Få dokumenter i forretningskvalitet hver dag med en gjennomsnittlig besparelse på 90 % i totale eierkostnader sammenlignet med de ti beste laser- og blekkskriverne med disse påfyllbare MegaTank-skriverne for store volumer.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX7050

  Få dokumenter i forretningskvalitet hver dag med en gjennomsnittlig besparelse på 90 % i totale eierkostnader sammenlignet med de ti beste laser- og blekkskriverne med disse påfyllbare MegaTank-skriverne for store volumer.
 • MAXIFY GX

  MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX5050

  Få dokumenter i forretningskvalitet hver dag med denne kompakte, påfyllbare MegaTank-skriveren for store volumer.
 • PIXMA G3560 – bilde forfra

  MegaTank-skrivere

  PIXMA G3560

  Koble til og spar penger med svært produktiv, pålitelig og rimelig utskrift
 • Canon PIXMA G2560 – bilde forfra

  MegaTank-skrivere

  PIXMA G2560

  Denne superraske, praktiske og kompakte skriveren med høy kapasitet leverer sylskarpe dokumenter og klare bilder dag ut og dag inn.
 • MegaTank-skrivere

  PIXMA G7050

  Skriv ut opptil 18 000 sider og få jevn produksjon med en 35-arks automatisk dokumentmater for høy kvalitet med lave driftskostnader.
 • MegaTank-skrivere

  PIXMA G6050

  Skriver med blekktank som kan fylles på, sørger for høy ytelse, kvalitet og funksjonalitet til en lav pris per side.
 • MegaTank-skrivere

  PIXMA G5050

  Øk brukstiden og reduser kostnadene med en blekkskriver som er enkel å fylle på
 • Relaterte artikler

 • UTSKRIFT

  Canon PosterArtist

  Lag profesjonelle plakatdesign raskt, enkelt og kostnadsfritt.

 • UTSKRIFTSTIPS

  Vanlige spørsmål om skrivere, blekk og papir

  Canon-eksperten Suhaib Hussain svarer på vanlige spørsmål om skriverteknikk, blekk og papir.

 • UTSKRIFTSTIPS

  Hvilken skriver passer for deg?

  Fra familier og studenter til fjernarbeidere – finn den beste Canon-skriveren for dine behov.

 • UTSKRIFT

  Finn ut hva som er det rette for deg: blekk eller laser?

  Oppdag forskjellene mellom Canons blekk- og laserskrivere, og finn ut hvilken som passer best til dine behov.