UTSKRIFT

Gjør livet ditt enklere med Canon PIXMA Print Plan

Velg et utskriftsabonnement som dekker behovene dine, betal en månedlig pris basert på bruken din, og få blekk levert hjemme når du begynner å gå tom.
En person som holder et ark, går mot en skranke med leveringsbokser for Canon PIXMA Print Plan, utskrifter og en bærbar PC.

Hvorfor du trenger et blekkabonnement

Livet kan være hektisk. Enten du er student, en del av en travel familie eller driver en liten bedrift, er det alltid mye å gjøre, og det å holde oversikt over alt kan føles som en anstrengelse. Det er i hvert fall sant når det gjelder utskrift. Nå som så mange av oss studerer eller jobber hjemmefra, kan det å holde et øye med blekknivåene, finne ut når du skal bytte og kjøpe nye kassetter i butikken eller på nett kreve både tid, innsats og planlegging for å sikre at du ikke blir stående tom for blekk akkurat når du trenger det som mest.

Hvis du registrerer deg for en Canon-blekkabonnementstjeneste som Canon PIXMA Print Plan, slipper du å bekymre deg for det. Hvis du har en kompatibel Canon PIXMA-skriver, er dette den ideelle løsningen – det er enkelt å justere når som helst, og du går aldri tom for blekk, selv om du skriver ut mange bilder og dokumenter med mange bilder i. Du betaler bare for det du trenger, noe som sparer deg for tid og penger.

Slik registrerer du deg for Canon PIXMA Print Plan

Pixma_Print_Plan_Educational

Her forklarer Produkt Marketing Manager i Canon Europe, Suhaib Hussain, hvordan det fungerer. «Canon PIXMA Print Plan handler om brukervennlighet», sier Suhaib. «Det håndterer hele blekkproblemet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for når du trenger blekkassetter, hvilke kassetter du faktisk trenger, hvor du skal hente dem fra, og hvor mye de koster. Alt er automatisk – du får bare nye kassetter levert på døren, uansett hvor ofte du trenger dem.»

«Du kan ikke alltid planlegge når du trenger blekk», fortsetter Suhaib. «Denne abonnementstjenesten vil sørge for at du ikke går tom når du har noe viktig å skrive ut, enten det er en boliglånssøknad eller barnas lekser. Det gjør det enkelt å kjøpe blekk».

Slik fungerer det

Ta en nærmere titt på Canon PIXMA Print Plan for å finne ut hvordan du betaler en månedspris basert på abonnementet du velger, hvordan du får blekk levert kostnadsfritt før det begynner å bli tomt i skriveren, og hvordan du kan spare 50 % per side1.
  • Registrer deg for et abonnement med gratis registrering og avslutning
  • Administrer abonnementet ditt på nettet ved å gå til Min konto
  • Skriveren bestiller blekk automatisk når den begynner å gå tom
  • Motta skriveren og aktiver tjenesten for å komme i gang

Sidebasert planlegging

En familie som sitter ved et bord og fargelegger og lager ting med en fargerik side som kommer ut fra en Canon-skriver ved siden av en leveringsboks for Canon PIXMA Print Plan.

Med Canon PIXMA Print Plan slipper du alle bekymringer du måtte ha med tanke på hvor mye blekk du bruker. I stedet kan du skrive ut akkurat det du vil, akkurat slik du vil, uten at det går ut over kreativiteten eller kvaliteten.

En viktig faktor i Canon PIXMA Print Plan er at de ulike abonnementsalternativene ikke er avhengige av hvor mye blekk du bruker. I stedet er de basert på hvor mange sider du forventer å skrive ut hver måned. Dette gjør at du unngår bekymringer for blekkostnadene, slik at hvis du vil skrive ut mange bilder eller bilder som krever store mengder blekk per side, er ikke det noe problem. Det betyr at barna kan være så kreative som de vil, med lekseprosjekter og håndverk. Du trenger ikke å bekymre deg for å skrive ut utkast i svart/hvitt eller med lavere kvalitet, siden det er antallet sider du skriver ut som du betaler for, ikke mengden blekk som brukes.

«Det endrer tankegangen om utskrift», forklarer Suhaib. «Du kan skrive ut det du vil, uten å tenke på hvor mye blekk du bruker».

Hvordan virker det? Med en kompatibel PIXMA-skriver koblet til Internett via Wi-Fi kan du kontrollere blekknivåene eksternt mens du skriver ut. Når det begynner å bli lite igjen i kassettene, blir nye automatisk sendt ut til deg, uten at du må betale for noe, og de ankommer før du går tom for blekk. Det er ingen grense for antall kassetter – du mottar dem når du trenger dem, uten å løfte en finger.

Hvilke abonnement passer for deg?

En person som jobber på en bærbar PC på et hjemmekontor med fargerike utskrifter og en leveringsboks for Canon PIXMA Print Plan på skrivebordet ved siden av.

Det første utvalget av skrivere som dekkes av Canon PIXMA Print Plan, er ideelt for hjem og hjemmekontor, og Canon ønsker også å utvide kompatibiliteten til flere modeller. Se etter skrivere med etiketten Compatible with PIXMA Print Plan.

Ingen liker å bruke mer enn de trenger – og hvis du er en ivrig hjemmekokk som skriver ut en håndfull nye oppskrifter i måneden, trenger du sannsynligvis et mindre abonnement enn noen som driver en liten bedrift hjemmefra og skriver ut flere dokumenter om dagen. Uansett hvilken ende av skalaen du er på, kan Canon PIXMA Print Plan gjøre at du sparer opptil 50 % på blekkutgifter sammenlignet med vanlig kassettbruk1, samtidig som du kan føle deg trygg på at du bruker ekte Canon-blekk for å maksimere utskriftskvaliteten og påliteligheten til skriveren.

Det finnes fire ulike Canon PIXMA Print Plan å velge mellom, og hvert av dem passer til ulike nivåer av hjemmeutskrift. Abonnementet Light Home Printing dekker 30 sider per måned, mens Moderate Home Printing inkluderer 60 sider per måned. For de som skriver ut oftere, dekker abonnementet Frequent Home Printing 100 sider per måned, mens utskriftsabonnementet gir 200 sider per måned.

Fleksible ordninger

Et par hender som holder en utskrift med grafikk på, og en side til kommer ut fra en Canon-skriver.

Det å skrive ut bilder, grafikk og fotografier kan kreve mye blekk. Ved å betale per side i stedet for hvor mye blekk du bruker, trenger du ikke å gå på akkord med designen eller utskriftsvalgene i et forsøk på å spare penger. Du kan også velge et abonnement for andre, for eksempel en ungdom som studerer ved universitetet.

I tillegg til at man er opptatt kan livet også endres på et øyeblikks varsel – enten det er å få en ny jobb, starte på et universitetsfag eller forberede seg på et bryllup. Canons utskriftsabonnement kan tilpasses endrede krav, slik at du kan fortsette å få den beste servicen og få mest mulig for pengene, selv etter hvert som utskriftsbehovene endrer seg.

«Det er et svært fleksibelt opplegg», forklarer Suhaib. «Ubrukte sider overføres til neste måned. Og hvis du føler behov for flere eller færre sider per måned, kan du endre abonnementet når du vil. Det er raskt og enkelt å registrere seg for et abonnement på nett, og når du er i gang, kan du administrere og endre abonnementet ditt via Canon-kontoen din på nett. Hvis du øker abonnementet, trer det i kraft umiddelbart, og hvis du reduserer det, trer endringen i kraft på slutten av gjeldende månedlige faktureringsperiode. Du kan også si opp abonnementet ditt når som helst.»

Fullstendig informasjon om kontoen din er tilgjengelig på nett, slik at du kan holde oversikt over hvor mange sider du har skrevet ut i løpet av en hvilken som helst måned, og hvor mange du har igjen i abonnementet ditt. Og det er ingen store gebyrer å bekymre seg for hvis du går over grensen. I stedet belastes eventuelle ekstra sider individuelt mot en nominell avgift per side, uten skjulte overraskelser.

«Alt er veldig åpent», sier Suhaib. «Du får varsler og e-postmeldinger som holder deg oppdatert om alle aspekter ved abonnementet, og som bekrefter eventuelle endringer du gjør, i tillegg til at du får vite når de nye kassettene dine er på vei.»

Kompatible PIXMA-skrivere

Et bilde ovenfra og ned av føtter som står på en dørmatte bak en leveringsboks med Canon PIXMA Print Plan.

Med automatisk overvåking via nettet sørger alle Canon PIXMA Print Plan for at du får nye kassetter levert på døren, helt kostnadsfritt, slik at de er klare når du trenger dem.

Canon PIXMA Print Plan er tilgjengelig for alle som eier en av fire ulike PIXMA-skrivereCanon PIXMA TS7450i-serien, PIXMA TS5350i-serien, PIXMA TS3550i-serien og PIXMA TR4750i-serien. De er også rimelige, så det er ingen store kostnader på forhånd, og hver av dem er utformet for å dekke behovene til ulike utskriftskrav hjemme.

PIXMA TS7450i-serien passer perfekt til hjemmekontoret. Det er en 3-i-1-multifunksjonsskriver med funksjoner for skanning og kopiering via et intuitivt grensesnitt basert på en 3,7 cm OLED-skjerm. Den har også en 35-siders automatisk dokumentmater for skanning og kopiering av flere sider, mens den automatiske dupleksfunksjonen gjør at du kan spare penger på papir med tosidig utskrift. PIXMA TS5350i-serien har den samme høye utskriftshastigheten på 13 bilder/min (utskrifter/min) for sort-hvitt og 6,8 bilder/min for farger, og den kjører på de samme kassettene, men i en slankere utforming uten en automatisk dokumentmater – så den er ideell for å plasseres hos de som ikke har så mye plass. Begge skriverne kan levere kantløse A4-fotoutskrifter i full størrelse.

PIXMA TS3550i-serien er enkel å konfigurere og perfekt for de som vil ha en skriver som er enkel å bruke, men som likevel har smarte funksjoner, for eksempel utskrift fra smarttelefonen. Den har en innebygd skanner og en 3,8 cm LCD-skjerm for enkel justering av utskriftsinnstillinger og for skanning og frittstående kopiering. Kantløse fotoutskrifter er tilgjengelige i størrelser på opptil 13 x 18 cm, inkludert 10 x 15 cm og 13 x 13 cm. Utskriftshastigheten er på 7,7 bilder/min for sort-hvitt-dokumenter og 4 bilder/min for fargeutskrifter. PIXMA TR4750i-serien har de samme blekkassettene som PIXMA TS3550i-serien, men har raskere utskriftshastigheter på 8,8/4,4 bilder/min, har en 20-siders automatisk dokumentmater, frittstående faksfunksjon og utskrift av kantløse bilder i A4-størrelse.

Alle disse PIXMA-skriverne leveres med konfigurasjonskassetter, slik at du slipper å vente – du kan begynne å skrive ut med én gang. Deretter kan du registrere deg for et abonnement hvis og når du vil. Alternativene er alltid der, noe som gir deg full kontroll og sørger for at du ikke er bundet til noe som ikke fungerer for deg.

«Hvis og når du registrerer deg for et av abonnementene, vil du bli sendt et sett med kassetter med en gang», forklarer Suhaib. «De har et annet brikkesett enn vanlige kassetter du ville kjøpt i butikken og kobler dem til abonnementet ditt og overvåker blekknivåene automatisk. Kassettene du sender, kan derfor bare brukes med skriveren du har konfigurert i abonnementet. Hvis du imidlertid sier opp abonnementet, kan du ganske enkelt gå tilbake til å bruke vanlige kassetter.»

Hender som åpner en leveringsboks for Canon PIXMA Print Plan sammen med en bærbar PC, utskrifter og kontormateriell.

Abonnementene kan spare penger på et travelt hjemmekontor og for familier som kombinerer arbeid og generelle dokumenter med lekseoppgaver, kreativt håndverk og andre prosjekter.

Nå er det nye tider

Med fleksible abonnement og en sidebasert tilnærming, så endrer Canon PIXMA Print Plan hvordan utskrifter håndteres. Det betyr at du kan skrive ut morsomme familiebilder eller mer elegante støtteark til møter uten å bekymre deg for utgifter til nye kassetter, eller om du kommer til å gå tom på et ubeleilig tidspunkt.

Denne abonnementsbaserte tjenesten gjør det like rimelig å skrive ut bilder i full størrelse som å skrive ut noen tekstlinjer på en side, samtidig som den garanterer at du får nye kassetter når du trenger dem – slik at du får friheten til å skrive ut det du vil, når du vil.


Skrevet av Matthew Richards

  1. *Basert på gjennomsnittlige kostnadsbesparelser per side vs. originalt standardblekk som selges for de 20 mest populære alt-i-ett-blekkskriverne i Vest-Europa (Key Point Intelligence-studie – januar 2022). Pris mer side (PPS) i Canons månedlige PIXMA-utskriftsabonnement (abonnement på 200 sider), uten ekstra sider, sammenlignet med pris per side for utskrift av ISO/IEC 24711-sider på de 20 beste mest populære alt-i-ett-blekkskriverne som koster under 200 euro i Vest-Europa, ved bruk av kassetter med standardkapasitet. Gjennomsnittlig PPS brukes til å fastslå prosentvise besparelser sammenlignet med PPS for Canons PIXMA-utskriftsabonnement (abonnement på 200 sider). Blekkapasitet og priser er basert på informasjon på produsentens nettsted i Tyskland. Tilbudspriser på blekk er ikke tatt med i denne studien. Keypoint Intelligence-studie fra januar 2022 som ble bestilt av Canon, og som er basert på offentlig tilgjengelig informasjon per januar 2022. Skriverne er valgt i henhold til enhetssalg i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Vest-Europa.

Relaterte produkter

Relaterte artikler