UTSKRIFT

Velg den beste hjemmeskriveren til behovene dine

Enten du vil ha en skriver til hele familien, til hjemmekontoret eller for å lage og skrive ut bilder, finnes det en Canon-skriver som passer behovene og budsjettet ditt.
En kvinne ser på en bunke med papir, en Canon PIXMA-skriver og annet kontormateriell som ligger på bordet.

Det kan være vanskelig å velge den skriveren som passer best til behovene dine. Noen av oss skriver bare ut av og til, mens andre er en del av en travel familie som ønsker en skriver de kan stole på – til alt fra enkle dokumenter i svart/hvitt og farger, eller lekser og hybridarbeid på hjemmekontoret, til papirkunst som hobby, eller til å lage glansede fotoutskrifter.

Trådløse skrivere har blitt helt grunnleggende og gir deg muligheten til å skanne og skrive ut via bærbare datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett. Muligheten til å skanne og skrive ut direkte fra skyen har blitt like viktig, og det har ført til en økning i hybridarbeid.

Noe annet å huske på er at kassettbaserte blekkskrivere kan være mer kostnadseffektive for sporadiske utskrifter, mens MegaTank-skrivere med påfyllbare blekkassetter i høy grad reduserer de totale eierkostnadene hvis man skriver ut mye.

Les videre for å finne ut hvilke Canon-skrivere som kan være det beste valget for deg.

Den beste skriveren for generell hjemmeutskrift

En bærbar datamaskin og en Canon PIXMA-skriver på et trebord i et hjem, med en svart lampe over skriveren.

Med både Canon PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i kan du registrere deg for PIXMA Print Plan1. Denne abonnementsbaserte tjenesten overvåker automatisk skriverens blekknivåer via internett og sikrer at du får nye kassetter levert rett på døren før du går tom.

En allsidig skriver for barn, studenter og familier må være rimelig og brukervennlig. Skriveren i Canon PIXMA TS3450-serien er enkel å konfigurere og bruke, og den bruker bare to FINE-blekkassetter (sort og tre farger), med mulighet for blekkassetter med høy kapasitet for enda større kostnadseffektivitet.

PIXMA TS3450-serien er en kompakt og lett skriver, men har en innebygd skanner for skanning og kopiering. I tillegg til dokumenter av høy kvalitet kan den skrive ut kantløse fotoutskrifter på 6 x 4 tommer, 5 x 5 tommer og 7 x 5 tommer. Den har også innebygd wifi-tilkobling, slik at du kan skrive ut fra hvor som helst i hjemmet ved hjelp av datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet.

PIXMA TS7650i tar ytelse, allsidighet og brukervennlighet til et nytt nivå. Den har en kompakt design som passer inn i hjemmemiljøet, men er samtidig fullpakket med nyttige funksjoner og produktivitetsfordeler. Nye skriverkassetter med innebygde skrivehoder gir en utskriftshastighet på hele 15 utskrifter/minutt for svart-hvitt og 10 utskrifter/minutt for fargedokumenter (omtrent). Den har også et svart pigmentbasert blekk med ny formel, noe som gjør den til den første Canon-hjemmeskriveren som har tilsvarende holdbarhet for svart tekst som Canons bedriftskrivere. Kopiering med ett trykk er også tilsvarende rask, og du kan også skanne direkte til en smarttelefon eller et nettbrett ved hjelp av en QR-kode som vises på berøringsskjermen. PIXMA TS7750i har en automatisk dokumentmater for enklere skanning og kopiering av dokumenter på flere sider. I tillegg kan du enkelt bytte mellom ulike livsstils-, studie- og arbeidsoppgaver med et strømlinjeformet Switch UI-grensesnitt.

En person som sitter ved et skrivebord av tre, med en skjerm, et tastatur og en Canon-skriver. På veggen over skrivebordet henger det forskjellige små ark med notater skrevet på dem.

Canon PIXMA G2570-serien består av fire modeller med svært lave driftskostnader, noe som gir svært lave totale eierkostnader. Canon PIXMA G3570-serien som vises her, har en skanner og Wi-Fi-tilkobling. Alle er enkle å bruke og vedlikeholde og har høye utskriftshastigheter for dokumenter og høy sidekapasitet fra påfyllbare MegaTank-blekkassetter, noe som betyr at de passer godt til alt fra familiebruk til hjemmekontor.

Hvis du skriver ut mye hjemmefra, finnes det et tidsbesparende og kostnadsbesparende alternativ til å kjøpe og bytte ut blekkassetter. Canons serie med påfyllbare MegaTank-blekkskrivere har blekktanker med stor kapasitet i stedet for kassetter, som har nok blekk til opptil 6000 A4-ark i sort-hvitt eller opptil 7700 fargesider.2

De koster litt mer enn visse kassettbaserte skrivere, men driftskostnadene er mye lavere. Når du må etterfylle blekkassettene, gjøres det raskt, enkelt og uten søl. Blekk mates fra flaskene ved hjelp av tyngdekraften og uten klemming, og flaskene har nøkkeldyser for å eliminere risikoen for at feil farge havner i feil tank.

Skriverne i Canon PIXMA G2570-serien er også raske, og de skriver ut sider ved 11 bilder/min (bilder per minutt) for sort-hvitt og 6 bilder/min for farger. Canon PIXMA G1530 er en enkeltfunksjonsskriver, mens Canon PIXMA G2570 har innebygd skanner, og Canon PIXMA G3570-serien har både en skanner og Wi-Fi-tilkobling. Canon PIXMA G4570 har også en 35-arks automatisk dokumentmater og funksjon for direkte faksing.

Den beste skriveren for hjemmekontorer og små kontorer

En Canon MegaTank-skriver på et skrivebord i tre på et lite kontor. Flere personer som arbeider er synlige i bakgrunnen.

Canon MAXIFY GX4050 er perfekt for både små kontorer og hjemmekontorer. Den har en 6,9 cm berøringsskjerm, Ethernet- og Wi-Fi-tilkobling og en 35-arks automatisk dokumentmater og et treveis papirmatingssystem, slik at du kan ha ulike skuffer klare for ulike utskrifter. Funksjonen for automatisk tosidig utskrift gjør det også enkelt å skrive ut på begge sider.

Mange jobber hjemmefra i hvert fall noe av tiden, og trenger derfor en mer forretningsfokusert skriver som kan utføre flere oppgaver samtidig. Canons MAXIFY-serie er utviklet for raske dokumentutskrifter av høy kvalitet og passer perfekt til små kontorer. Canons MAXIFY GX-serie med skrivere er MegaTank-modeller, med enda lavere driftskostnader på grunn av den høyere fargesidekapasiteten.

Canon MAXIFY GX3050 er et smart og rimelig valg. Det er en rask 3-i-1-skriver som er perfekt for kontordokumenter, med utskrift av sort/hvitt-sider på opptil 19 bilder/minutt og fargesider på opptil 13 bilder/minutt. Du kan holde et øye med fremdriften i utskriftsjobben, utføre frittstående kopieringsoppgaver og kontrollere skriverstatusen med en 3,4 cm LCD-skjerm og et enkelt trykknappgrensesnitt. Den har en 250-arks papirkassett foran, en ekstra 100-arks mater bak og en flat skuff for tykkere medier. Den har også automatisk tosidig utskrift og Wi-Fi-tilkobling.

Canon MAXIFY GX4050 har alt dette og mer. Den har også en 6,9 cm berøringsskjerm i farger og en 35-arks automatisk dokumentmater for enkel skanning og kopiering av dokumenter på flere sider. Den har også frittstående faksfunksjoner og Ethernet-tilkobling for enkel nettverkstilkobling, i tillegg til Wi-Fi og USB.

En kvinne som sitter med en bærbar datamaskin ved et skrivebord av tre. Ved siden av henne på benkeplaten står en Canon MAXIFY-skriver.

Canon MAXIFY GX1050 og MAXIFY GX2050 er høyst forretningsorienterte. I likhet med PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i har de en vedlikeholdstank som lett og raskt kan byttes av brukeren. Hvis og når vedlikeholdstanken blir full, unngår du utgiftene og nedetiden ved å måtte sende skriveren på service.

Når det er begrenset med plass, er Canon MAXIFY GX1050 et smart valg. Selv om denne skriveren er ganske kompakt og lett, har den mange funksjoner og er spesiallaget for å dekke og overgå behovene til hybridarbeidere. Du kan tildele kompliserte oppgaver som ofte gjentas, til den tilpassbare berøringsskjermen, slik at du får sømløs integrering mellom arbeidet hjemme og på kontoret. MAXIFY GX1050 har full frontbetjening, så den kan brukes på trange steder og opp mot en vegg eller et skap. Til forretningsbruk er utskriftskvaliteten veldig høy og ekstra robust. De fire pigmentbaserte blekkene er utviklet for å ikke lage flekker, og gjør det mulig å bruke markeringstusj. MAXIFY GX2050 har automatisk dokumentmater og faks til skanning, kopiering og faksing av dokumenter med flere sider.

Hvis jobben krever utskrifter av høy kvalitet og mange av dem, er Canon MAXIFY GX6050 eller MAXIFY GX7050 et godt valg. Med begge modellene er det enkelt å skrive ut, skanne og kopiere, med en 6,9 cm berøringsskjerm med farger i tillegg til 50-arks automatiske dokumentmatere. MAXIFY GX7050 kan også skilte med en ekstra papirskuff. Den har en total papirskuffkapasitet på 600 ark, i tillegg til direkte faksfunksjon og tosidig skanning.

Den beste skriveren for familier og studenter

En mann sitter ved et bord og arbeider på en bærbar datamaskin. Ved siden av står det en Canon-skriver med et ark i utskuffen.

Skriveren i Canon PIXMA TR4650-serien er perfekt for studenter eller travle familier med barn i skolealder. Den har et stort utvalg av funksjoner, inkludert en skanner og automatisk dokumentmater, frittstående faksfunksjoner og automatisk tosidig utskrift.

Hvis du har barn i skolealder, trenger du en skriver som er enkel å bruke til dagligdagse oppgaver, men som også har en rekke kreative alternativer. For studenter og yngre barn, og resten av familien, vil en innebygd skanner gjøre det enkelt å kopiere dokumenter og kunstverk, i tillegg til å laste dem opp til mobile enheter eller skyen ved behov.

Den rimelige Canon PIXMA TR4650-serien leveres komplett med en 20-arks automatisk dokumentmater for å forenkle skanning og kopiering, og den har en funksjon for automatisk tosidig utskrift. Den er kompatibel med kostnadsbesparende XL-kassetter med høy kapasitet – perfekt for studenter på et budsjett som må skrive ut i store kvanta, for eksempel ved utskrift av oppgaver.

For å redusere driftskostnadene gir Canon PIXMA G3560- og Canon PIXMA G2570-seriene deg fordelene ved Canons påfyllbare MegaTank-blekktanksystem, inkludert langvarig blekkapasitet for effektiv utskrift og mindre nedetid.

Den beste skriveren for fotoutskrifter

Skriver og kamera fra Canon sett ovenfra, omgitt av en montasje av fargerike landskaps-, reise- og portrettutskrifter.

Canon PIXMA G650 er en MegaTank-skriver med påfyllbare blekkassetter som er den perfekte skriver for utskrift av store volumer av kantløse bilder i opptil A4-format. De seks dye-baserte blekkene inkluderer cyan, magenta, gul og sort i tillegg til rødt og grått blekk for å utvide fargespekteret og levere overlegen sort-hvitt-fotoutskrift.

En Canon-skriver og en skjerm på et skrivebord i tre. På veggen over er det 11 fargerike innrammede utskrifter av mat.

Canon PIXMA PRO-200 er en fotografs drøm med imponerende fotokvalitet på glanset fotopapir. Den har åtte ulike dye-baserte blekk for virkelig plettfri fargegjengivelse og utmerket tonespekter. Den kan også produsere dramatiske fotoutskrifter i sort-hvitt.

Hvis du er fotostudent eller en ivrig fotoentusiast, er det ingenting som er bedre enn å se bildene dine på trykk enn bare på skjermen. Fotoutskrifter bevarer spesielle anledninger og minner i en varig form, som kan utgjøre flotte gaver til venner og familie. Selv om du bare har behov for å skrive ut bilder av og til, får du mer umiddelbar kontroll over prosessen hvis du har en skriver som kan produsere glansede fotoutskrifter. Dette gir deg mer umiddelbare resultater enn å bestille utskrifter på Internett.

Den stilige, wifi-aktiverte PIXMA TS8750-seriens 3-i-1-skriver bruker seks individuelle blekk til å produsere fargerike fotoutskrifter av høy kvalitet og dokumenter i svart-hvitt og farger i flott kvalitet, noe som gjør den til en allsidig skriver. Den kan produsere kantløse bilder av høy kvalitet i størrelser opptil A4, slik at du virkelig kan sette pris på alle detaljene. Den bygger videre på suksessen til den allsidige PIXMA TS8350a-serien og forenkler wifi-konfigurering ved hjelp av informasjonen som allerede finnes på smarttelefonen, og tilbyr enkel Wi-Fi Direct-tilkobling med en QR-kode som vises på fargeberøringsskjermen. Du kan også enkelt bytte mellom livsstils-, jobb- og studieoppgaver, takket være Switch UI-grensesnittet.

3-i-1-skriveren Canon PIXMA G650 har et utvidet utvalg av seks dye-baserte blekk for forbedret farge- og tonespekter, noe som gir en MegaTank-fordel i form av reduserte totale kostnader ved bildeutskrift. Et sett med blekk er tilstrekkelig for opptil 3800 fotoutskrifter på 6 x 4 tommer i farger og fotolabkvalitet, med kantløse bilder i størrelser opptil A4. For dokumentutskrift er et sett med blekk nok til opptil 3700 A4-sider i sort/hvitt eller opptil 8000 A4-sider i farger.3

Hvis du vil skrive ut bilder i stort format og produsere kantløse utskrifter i A3+-format (33 x 43 cm) for visning og salg av utskrifter på messer og gallerier, leverer Canon PIXMA PRO-200 uovertruffen fotoutskriftskvalitet på glanset fotopapir, takket være de åtte dye-baserte blekkene. For matt fotopapir og kunstpapir er Canon imagePROGRAF PRO-300 en profesjonell, førsteklasses A3+-fotoskriver som bruker 10 pigmentbaserte blekk for optimal fargeintensitet og -gjengivelse. Begge disse fotoskriverne kan også produsere bannere og panoramautskrifter på opptil 99 cm i lengde.

Den beste skriveren for kunst og håndverk

En skriver på et skrivebord som skriver ut et stilisert bilde av en sommerfugl, med hender klare til å ta det fra skuffen. Ved siden av er det flere pakker med skriverpapir og fargerike, utklippede sommerfugler.

Få mest mulig ut av magnetisk papir og tosidig, matt fotopapir med Canon PIXMA TS5350a-serien. Det er en kraftig skriver for håndverksprosjekter som gir kreative mennesker i alle aldre full kontroll.

Med en Canon-skriver kan du glede deg over kreativ moro for alle aldre – fra prosjekter for barn til personlige gratulasjonskort, invitasjoner til fester, takkekort og mye mer. I Kids-delen av Canons Creative Park-app finner du fargeleggingssider, labyrinter og andre utskrivbare aktiviteter du kan laste ned kostnadsfritt.

Både Canon PIXMA TS5350a-serien og Canon PIXMA TS7450-serien er perfekte for kunstneriske prosjekter, med mulighet for å skrive ut på en rekke medier, fra magnetisk papir til tosidig, matt fotopapir. Det samme gjelder PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i, som kombinerer flekkbestandig pigmentsort blekk og tre fargestoffbaserte fargeblekk i cyan, magenta og gult.

Som et førsteklasses alternativ er Canon PIXMA G650 med seks dye-baserte blekk og påfyllbart MegaTank-tanksystem like godt egnet for kunst og håndverk som for fotoutskrifter av topp kvalitet.

Det finnes noe for alle i Canons serie med blekkskrivere. Enten du er ung eller ung til sinns, en student, en engasjert forelder eller en travel yrkesperson, finner du en Canon-skriver som passer til dine behov.

Hvis du vil ha ytterligere veiledning om hvilken skriver som passer dine behov, kan du prøve Canons skrivervelger.


Skrevet av Matthew Richards og Alex Summersby

 1. PIXMA Print Plan er bare tilgjengelig for personer bosatt i Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland og Østerrike.
 2. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 29103-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
 3. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.

Relaterte produkter

Relaterte artikler

 • UTSKRIFT

  De beste skriverne for studenter

  Enhver student trenger en skriver. Utforsk de beste rimelige alternativene som dekker behovene dine.

 • UTSKRIFTSTIPS

  Den beste skriveren for hjemmekontorer

  Jobb effektivt hjemmefra med Canon PIXMA- og MAXIFY-skriverne.

 • UTSKRIFT

  De beste Canon-skriverne for bilder

  Enten du vil vise bildene i en ramme, i en utklippsbok eller på et klistremerke, finner du den beste skriveren for dine kreative behov.

 • UTSKRIFTSTIPS

  Vanlige spørsmål om skrivere, blekk og papir

  Canon-eksperten Suhaib Hussain svarer på vanlige spørsmål om skriverteknikk, blekk og papir.