UTSKRIFT

Slik velger du Canon-skriveren som passer til dine behov

Hvilke funksjoner har du behov for i skriveren? Finn den perfekte skriveren for dine behov med den nyttige veiledningen vår – enten du skal bruke den til vanlige formål, på hjemmekontoret eller til håndverk.
En kvinne sitter ved et kontorskrivebord hjemme. På skrivebordet står det en bærbar datamaskin, en skjerm og en Canon MegaTank-skriver samt fire blekkflasker.

Hvis du har en stor familie som liker turer sammen, ville det ikke være veldig praktisk å kjøpe en toseters sportsbil. Det samme gjelder for skrivere. Hvilken skriver som er riktig for deg, varierer avhengig av utskriftsbehovene dine.

Mange mennesker trenger hovedsakelig å skrive ut dokumenter i sort/hvitt eller farger– fra lekser eller studentprosjekter til forretningsdokumenter for hjemmekontoret. Noen har kanskje behov for muligheten til å produsere glansede fotoutskrifter hjemme eller papirprodukter til håndverk eller andre hobbyer. Kanskje trenger du bare å skrive ut fra tid til annen, eller du trenger en skriver som kan skrive ut store volumer. Og for enkelhetens skyld er trådløs tilkobling stadig viktigere for mange.

Det finnes et stort utvalg på markedet, fra rimelige enkeltfunksjonsblekkskrivere til flerfunksjonelle laserskrivere med høy kapasitet. Her ser vi på serien av Canon-blekkskrivere som passer til de vanligste utskriftsbehovene. I hver kategori vil modeller med konvensjonelle blekkassetter gjøre livet enklere i noen scenarioer, mens MegaTank-skrivere med påfyllbare blekktanker med høy kapasitet og lave driftskostnader kan være bedre egnet for andre.

Les videre for å finne ut hvilke Canon-skrivere som kan være det beste valget for deg.

Den beste skriveren for generell hjemmeutskrift

En mørkegrå skriver på et bord, sett ovenfra. Den er omgitt av en rekke utskrifter, og en hånd holder en smarttelefon og skriver ut en nettside fra den.

Den enkle Canon PIXMA TS3450-serien er en rimelig og allsidig skriver for hjemmebruk. Den har en innebygd skanner for ekstra allsidighet, et ryddig grensesnitt på en 3,8 cm LCD-skjerm og Wi-Fi-tilkobling, slik at du kan skrive ut fra mobilenheten hvor som helst i hjemmenettverket.

En allsidig skriver for barn, studenter og familier må være rimelig og brukervennlig. Skriveren i Canon PIXMA TS3450-serien er enkel å konfigurere og bruke, og den bruker bare to FINE-blekkassetter (sort og tre farger), med mulighet for blekkassetter med høy kapasitet for enda større kostnadseffektivitet.

PIXMA TS3450-serien er en kompakt og lett skriver, men har en innebygd skanner for skanning og kopiering. I tillegg til dokumenter av høy kvalitet kan den skrive ut kantløse fotoutskrifter på 6 x 4 tommer, 5 x 5 tommer og 7 x 5 tommer. Den har også innebygd Wi-Fi-tilkobling med ett trykk, slik at du kan skrive ut fra hvor som helst i hjemmet ved hjelp av datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet.

En person som sitter ved et skrivebord av tre, med en skjerm, et tastatur og en Canon-skriver. På veggen over skrivebordet henger det forskjellige små ark med notater skrevet på dem.

Canon PIXMA G2570-serien består av fire modeller med svært lave driftskostnader, noe som gir svært lave totale eierkostnader. Canon PIXMA G3570-serien som vises her, har en skanner og Wi-Fi-tilkobling. Alle er enkle å bruke og vedlikeholde og har høye utskriftshastigheter for dokumenter og høy sidekapasitet fra påfyllbare MegaTank-blekkassetter, noe som betyr at de passer godt til alt fra familiebruk til hjemmekontor.

Hvis du skriver ut mye hjemmefra, finnes det et tidsbesparende og kostnadsbesparende alternativ til å kjøpe og bytte ut blekkassetter. Canons serie med påfyllbare MegaTank-blekkskrivere har blekktanker med stor kapasitet i stedet for kassetter, som har nok blekk til opptil 6000 A4-ark i sort-hvitt eller opptil 7700 fargesider.1

De er litt dyrere i starten enn noen kassettbaserte skrivere, men driftskostnadene er mye lavere, noe som kan redusere de totale eierkostnadene med så mye som 80 %. Når du må etterfylle blekkassettene, gjøres det raskt, enkelt og uten søl. Blekk mates fra flaskene ved hjelp av tyngdekraften og uten klemming, og flaskene har nøkkeldyser for å eliminere risikoen for at feil farge havner i feil tank.

Skriverne i Canon PIXMA G2570-serien er også raske, og de skriver ut sider ved 11 bilder/min (bilder per minutt) for sort-hvitt og 6 bilder/min for farger. Canon PIXMA G1530 er en enkeltfunksjonsskriver, mens Canon PIXMA G2570 har innebygd skanner, og Canon PIXMA G3570-serien har både en skanner og Wi-Fi-tilkobling. Canon PIXMA G4570 har også en 35-arks automatisk dokumentmater og funksjon for direkte faksing.

Den beste skriveren for hjemmekontorer og små kontorer

En Canon MegaTank-skriver på et skrivebord i tre på et lite kontor. Flere personer som arbeider er synlige i bakgrunnen.

Canon MAXIFY GX4050 er perfekt for både små kontorer og hjemmekontorer. Den har en 6,9 cm berøringsskjerm, Ethernet- og Wi-Fi-tilkobling og en 35-arks automatisk dokumentmater og et treveis papirmatingssystem, slik at du kan ha ulike skuffer klare for ulike utskrifter. Funksjonen for automatisk tosidig utskrift gjør det også enkelt å skrive ut på begge sider.

Mange jobber hjemmefra minst noe av tiden og trenger derfor en mer forretningsfokusert skriver som kan utføre flere oppgaver samtidig. Canons MAXIFY-serie er utviklet for rask dokumentutskrift av høy kvalitet og passer perfekt til små kontorer. Akkurat som Canon PIXMA G2570-serien er Canons MAXIFY GX-serie med skrivere MegaTank-modeller, med enda lavere driftskostnader på grunn av den høyere fargesidekapasiteten.

Canon MAXIFY GX3050 er et smart og rimelig valg. Det er en rask 3-i-1-skriver som er perfekt for kontordokumenter, med utskrift av sort/hvitt-sider på opptil 19 bilder/minutt og fargesider på opptil 13 bilder/minutt. Du kan holde et øye med fremdriften i utskriftsjobben, utføre frittstående kopieringsoppgaver og kontrollere skriverstatusen med en 3,4 cm LCD-skjerm og et enkelt trykknappgrensesnitt. Den har en 250-arks papirkassett foran, en ekstra 100-arks mater bak og en flat skuff for tykkere medier. Den har også automatisk tosidig utskrift og Wi-Fi-tilkobling.

Canon MAXIFY GX4050 har alt dette og mer. Den har også en 6,9 cm berøringsskjerm i farger og en 35-arks automatisk dokumentmater for enkel skanning og kopiering av dokumenter på flere sider. Den har også frittstående faksfunksjoner og Ethernet-tilkobling for enkel nettverkstilkobling, i tillegg til Wi-Fi og USB.

En dataskjerm og kontorskriver på et skrivebord, med en stol foran skjermen.

Canon MAXIFY GX7050 tar alt på strak arm med dokumenter av høy kvalitet i store volumer. Et komplett sett med blekkassetter er egnet for opptil 6000 sort/hvitt-sider eller opptil 14 000 fargesider,2 som øker til henholdsvis 9000 og 21 000 i økonomimodus.3 Tiden til første utskrift er bare sju sekunder, og den har en 50-arks automatisk dokumentmater og to 250-arks papirskuffer, i tillegg til en 100-arks skuff bak. Muligheten til å skanne tosidige dokumenter i én omgang kan spare deg for tid.

Hvis jobben krever utskrifter av høy kvalitet og mange av dem, er Canon MAXIFY GX6050 eller MAXIFY GX7050 et godt valg. Med begge modellene er det enkelt å skrive ut, skanne og kopiere, med en 6,9 cm berøringsskjerm med farger i tillegg til 50-arks automatiske dokumentmatere. MAXIFY GX7050 kan også skilte med en ekstra papirskuff. Den har en total papirskuffkapasitet på 600 ark, i tillegg til direkte faksfunksjon og tosidig skanning.

Den beste skriveren for familier og studenter

En mann sitter ved et bord og arbeider på en bærbar datamaskin. Ved siden av står det en Canon-skriver med et ark i utskuffen.

Skriveren i Canon PIXMA TR4650-serien er perfekt for studenter eller travle familier med barn i skolealder. Den har et stort utvalg av funksjoner, inkludert en skanner og automatisk dokumentmater, frittstående faksfunksjoner og automatisk tosidig utskrift.

Hvis du har barn i skolealderen i familien, trenger du en skriver som er enkel å bruke for å utføre oppgaver regelmessig, men som også har en rekke kreative alternativer. For studenter og yngre barn, samt resten av familien, vil en innebygd skanner gjøre det enkelt å kopiere dokumenter og kunstverk, i tillegg til å laste dem opp til mobile enheter eller skyen ved behov.

Den rimelige Canon PIXMA TR4650-serien leveres komplett med en 20-arks automatisk dokumentmater for å forenkle skanning og kopiering, og den har en funksjon for automatisk tosidig utskrift. Den er kompatibel med kostnadsbesparende XL-kassetter med høy kapasitet – perfekt for studenter på et budsjett som må skrive ut i store kvanta, for eksempel ved utskrift av oppgaver.

For å redusere driftskostnadene gir Canon PIXMA G3560- og Canon PIXMA G2570-seriene deg fordelene ved Canons påfyllbare MegaTank-blekktanksystem, inkludert langvarig blekkapasitet for effektiv utskrift og mindre nedetid.

Den beste skriveren for fotoutskrifter

En Canon PIXMA-skriver og ulike fargeutskrifter på et trebord.

Med pigmentsort blekk og fem dye-baserte blekk for gjengivelse av rike farger, produserer Canon PIXMA TS8350a-serien dokumenter med plettfri tekst og grafikk, i tillegg til fotoutskrifter med enestående kvalitet. Den er allsidig og svært intuitiv å bruke, med en 10,8 cm berøringsskjerm i farger.

Hvis du er fotostudent eller en ivrig fotoentusiast, er det ingenting som er bedre enn å se bildene dine på trykk enn bare på skjermen. Fotoutskrifter bevarer spesielle anledninger og minner i en varig form, som kan utgjøre flotte gaver til venner og familie. Selv om du bare har behov for å skrive ut bilder av og til, får du mer umiddelbar kontroll over prosessen hvis du har en skriver som kan produsere glansede fotoutskrifter. Dette gir deg mer umiddelbare resultater enn å bestille utskrifter på Internett.

Den stilige, Wi-Fi-aktiverte Canon PIXMA TS8350a-serien 3-i-1-skriveren bruker seks individuelle blekk til å produsere fargerike fotoutskrifter av høy kvalitet og dokumenter i sort-hvitt og farger i flott kvalitet, noe som gjør den til en allsidig skriver. Den kan produsere kantløse bilder av høy kvalitet i størrelser opptil A4, slik at du virkelig kan sette pris på alle detaljene.

Skriver og kamera fra Canon sett ovenfra, omgitt av en montasje av fargerike landskaps-, reise- og portrettutskrifter.

Canon PIXMA G650 er en MegaTank-skriver med påfyllbare blekkassetter som er den perfekte skriver for utskrift av store volumer av kantløse bilder i opptil A4-format. De seks dye-baserte blekkene inkluderer cyan, magenta, gul og sort i tillegg til rødt og grått blekk for å utvide fargespekteret og levere overlegen sort-hvitt-fotoutskrift.

En Canon-skriver og en skjerm på et skrivebord i tre. På veggen over er det 11 fargerike innrammede utskrifter av mat.

Canon PIXMA PRO-200 er en fotografs drøm med imponerende fotokvalitet på glanset fotopapir. Den har åtte ulike dye-baserte blekk for virkelig plettfri fargegjengivelse og utmerket tonespekter. Den kan også produsere dramatiske fotoutskrifter i sort-hvitt.

3-i-1-skriveren Canon PIXMA G650 har et utvidet utvalg av seks dye-baserte blekk for forbedret farge- og tonespekter, noe som gir en MegaTank-fordel i form av reduserte totale kostnader ved bildeutskrift. Et sett med blekk er tilstrekkelig for opptil 3800 fotoutskrifter på 6 x 4 tommer i farger og fotolabkvalitet, med kantløse bilder i størrelser opptil A4. For dokumentutskrift er et sett med blekk nok til opptil 3700 A4-sider i sort/hvitt eller opptil 8000 A4-sider i farger.2

Hvis du vil skrive ut bilder i stort format og produsere kantløse utskrifter i A3+-format (33 x 43 cm) for visning og salg av utskrifter på messer og gallerier, leverer Canon PIXMA PRO-200 uovertruffen fotoutskriftskvalitet på glanset fotopapir, takket være de åtte dye-baserte blekkene. For matt fotopapir og kunstpapir er Canon imagePROGRAF PRO-300 en profesjonell, førsteklasses A3+-fotoskriver som bruker 10 pigmentbaserte blekk for optimal fargeintensitet og -gjengivelse. Begge disse fotoskriverne kan også produsere bannere og panoramautskrifter på opptil 99 cm i lengde.

Den beste skriveren for kunst og håndverk

En skriver på et skrivebord som skriver ut et stilisert bilde av en sommerfugl, med hender klare til å ta det fra skuffen. Ved siden av er det flere pakker med skriverpapir og fargerike, utklippede sommerfugler.

Få mest mulig ut av magnetisk papir og tosidig, matt fotopapir med Canon PIXMA TS5350a-serien. Det er en kraftig skriver for håndverksprosjekter som gir kreative mennesker i alle aldre full kontroll.

Med en Canon-skriver kan du glede deg over kreativ moro for alle aldre – fra prosjekter for barn til personlige gratulasjonskort, invitasjoner til fester, takkekort og mye mer. I Kids-delen av Canons Creative Park-app finner du fargeleggingssider, labyrinter og andre utskrivbare aktiviteter du kan laste ned kostnadsfritt. Du kan gi malene et personlig preg ved hjelp av redigeringsfunksjonen.

For ekstra spenning finnes det et stort utvalg av utskrivbare spill på Canons Creative Park-nettsted, inkludert bingo, ringkast og ditt eget sjakksett. Disse kan enkelt skrives ut hjemme og er like morsomme å lage som å spille. Det finnes også et stort utvalg av papirhåndverk og 3D-modeller som kan skrives ut, inkludert leker og dyr.

Både Canon PIXMA TS5350a-serien og Canon PIXMA TS7450-serien er perfekte for kunstneriske prosjekter, med mulighet for å skrive ut på en rekke medier, fra magnetisk papir til tosidig, matt fotopapir.

Som et førsteklasses alternativ er Canon PIXMA G650 med seks dye-baserte blekk og påfyllbart MegaTank-tanksystem like godt egnet for kunst og håndverk som for fotoutskrifter av topp kvalitet.

Det finnes noe for alle i Canons serie med blekkskrivere. Enten du er ung eller ung til sinns, en student, en engasjert forelder eller en travel yrkesperson, finner du en Canon-skriver som passer til dine behov.

Hvis du vil ha ytterligere veiledning om hvilken skriver som passer dine behov, kan du prøve Canons skrivervelger.


Skrevet av Matthew Richards og Alex Summersby

 1. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 29103-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
 2. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
 3. Økonomimodusen reduserer blekkforbruket ved å minske tettheten, så 50 % flere sider kan skrives ut enn i standardmodus.

Related Products

Relaterte artikler

 • A woman sits working at a laptop, with a Canon MegaTank printer on the desk next to her.

  UTSKRIFT

  MegaTank-skrivere for bedrifter

  Hvordan kvaliteten og de lave driftskostnadene til MegaTank-skrivere er bra for bedriften.

 • En svart Canon SELPHY CP1500-skriver, en grønn Canon SELPHY Square QX10-skriver, en blågrønn Canon Zoemini S2-skriver og en roségullfarget Canon Zoemini 2-skriver er spredt utover en grå bakgrunn, omgitt av utskrifter, klistremerker og tilbehør.

  KREATIV UTSKRIFT

  De beste bærbare Canon-skriverne

  Utforsk Canons utvalg av kompakte skrivere for å finne ut hvilken som passer best for deg.

 • A top-down image of a Canon PIXMA printer outputting a large photo print. A phone displaying a camera roll is on the desk beside it.

  UTSKRIFT

  De beste Canon-skriverne for bilder

  Enten du vil vise bildene i en ramme, i en utklippsbok eller på et klistremerke, finner du den beste skriveren for dine kreative behov.

 • En ung mann med ryggen mot kameraet lener seg over et skrivebord med en Canon PIXMA-skriver, planter og kontormateriell.

  UTSKRIFT

  De beste skriverne for studenter

  Enhver student trenger en skriver. Utforsk de beste rimelige alternativene som dekker behovene dine.