KREATIV UTSKRIFT

Sesongbasert papirkunst: Slik skriver du ut en god Halloween

Ha klar papir og saks. Ta en titt på disse enkle ideene til kort, masker, pynt og andre høstinspirerte utskrifter du kan lage hjemme.
Halloween-pynt og -dekorasjoner plassert på en trehylle og hengende fra en hvitmalt gren.

Halloween blir stadig mer populært og har utviklet seg til en dag med knep, knask og altfor mange søtsaker. Men det betyr ikke at du må skynde deg og kjøpe dyre kostymer eller plastpynt. Oppdag de tankefulle, morsomme og miljøvennlige mulighetene med papirkunst – hjemmelagd pynt, hjemmelagde Halloween-masker, godteriposer som kan brukes flere ganger, og mye annet.

Alt du trenger er litt kreativitet, papir og en Canon-skriver. PIXMA TS7450-serien er kompatibel med en rekke ulike medier, for eksempel magnetisk fotopapir som kan settes inn via den automatiske dokumentmateren, noe som gjør at den passer perfekt til en rekke håndverksprosjekter. Den kompakte Canon SELPHY CP1500 skriver ut bilder av høy kvalitet på en rekke papirtyper, fra postkortstørrelse til miniklistremerker, slik at du kan lage dine egne dekorasjoner for å feire årstiden.

Velg papirkunsten som fanger fantasien, last ned malen eller designet som fanger oppmerksomheten din, skriv ut på det anbefalte papiret, og følg instruksjonene for en fantastisk skummel årstid.

Pynt som kan skrives ut

Papirkunst av Halloween-pynt hengende fra en hvitmalt gren.

Creative Park har en rekke maler for Halloween-utskrifter, for eksempel dette morsomme settet med pynt. Du finner også informasjon om monteringstid og anbefalte papirtyper.

Papirkunst av et glisende, utskåret gresskar.

Dette glisende gresskaret kommer til å se bra ut i en vinduskarm, og kan endres slik at det ikke ser så skummelt ut hvis du vil ha et gresskardesign som er mer tilpasset årstiden.

Halloween, i likhet med mange andre festivaler, markerer at årstidene kommer og går – nettene blir lengre og dagene blir kjøligere. Naturen er også på sitt mest levende, og trærne gløder i nyanser av rødt og oransje.

Du kan ta med høstens temaer og farger inn i hjemmet ved å skrive ut små bilder av høy kvalitet av hagen eller parker i nærheten av der du bor, med en kompakt trådløs skriver, for eksempel Canon SELPHY CP1500 eller SELPHY Square QX10. Fest bildene til en gren for å lage vakker, hengende pynt som kan pryde veggen over peisen, akkurat som interiørdesigneren Jasmin Robertson gjør i veiledningen hennes om naturinspirerte hjemmedekorasjoner. Eller forsøk å lage dine egne bladdesign. Skriv dem ut på fargerikt papir – lilla, oransje og svart for å få en Halloween-følelse – og gjør dem til hengende pynt med en hullemaskin og snor.

Canon Creative Park-appen inneholder en rekke Halloween-ideer og kostnadsfrie maler. Hvorfor ikke pryde hjemmet ditt med små flaggermus, katter og heksehatter? Eller sette opp et Happy Halloween-banner i vinduet? Alt er skrevet ut på papir, slik at du kan brette dem sammen og spare dem til neste år, eller kaste dem i papirsøpla.

Halloween-masker og -kostymer

En rekke Halloween-masker plassert på et bord under et banner der det står Happy Halloween.

Det finnes mange maler for Halloween-masker i Creative Park, inkludert svarte katter og ugler med store øyne, som kan være et flott utgangspunkt for kostymedesignet ditt. Det finnes til og med en heksehatt og kost.

Barna kommer til å elske å bruke energien og fantasien sin på å lage sine egne hjemmelagde kostymer. Start med en hjemmelagd Halloween-maske. Bruk Canon Matte Photo Paper for å få et svært levende resultat, og skriv ut på Canon PIXMA-skriveren. Den enkle og allsidige Canon PIXMA G650 gir enestående kvalitet med seks dye-baserte blekk. Når du har klippet ut masken – og har husket på å klippe ut øynene – fester du strikk i sidene med en hullemaskin, lim eller tape.

Finn deretter på noen høstaktige T-skjortedesign. Du kan velge gresskar eller en kopp varm kakao for å markere årstiden. Eller, hvis du vil vise frem din skumleste side – svarte katter eller et sett med skjelettbein, som ser flott ut skrevet ut hvitt på svart. Gjør dem ekstra unike ved å lage et matchende sett med barnas navn og det gjeldende året, eller et helt sett for hele familien.

Gjenbrukbare kjøleskapsmagneter

En hånd som setter en svart kattemagnet på fremsiden av en komfyr.

Disse svarte kattemalene er perfekte til å pynte et kjøkken med før en fest. Papirkunst kan også bidra til å samle familien, slik at søsken får muligheten til å knytte bånd gjennom sine kreative prestasjoner.

Du kan til og med lage pynt som kan tas frem år etter år, enten det er på kjøleskapet eller på speilet. De hjemmelagde magnetene kan henges på alle metalloverflater. Alt du trenger, er Canon PIXMA-skriveren og Canon Magnetic Photo Paper.

Ikke glem å ha Canon-kameraet eller -smarttelefonen for hånden i julen, slik at du kan forevige spesielle øyeblikk når de skjer. Deretter kan du skrive ut disse via Wi-Fi med Canon PIXMA-skriveren ved hjelp av Canon PRINT-appen for å lage albumutskrifter, veggkunst eller magneter, slik at du kan dele dem med venner og familie og fortsette å gjenoppleve hendelsene i mange år etterpå. Du kan også enkelt lage bildemontasjer, kalendere og plakater fra smarttelefonen med Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen. Slipp kreativiteten løs, og skap en uforglemmelig Halloween.

Godteposer, klistremerker og gaver

To cupcakes pyntet med Halloween-kakeflagg.

Disse enkle temakakeflaggene er det perfekte prosjektet å starte med. Å klippe ut maler er en fin mulighet for barn å finpusse finmotorikken sin. Sørg for at du er i nærheten for å følge med på mindre barn.

Et ark med høstbilder som kommer ut fra en kompakt Canon-skriver.

Skreddersydde høstfarger gjør at du kan lage flotte gaver til Halloween-godteposene dine, og det er enkelt å lage dem i Canon SELPHY Photo Layout-appen.

Huset ser bra og skikkelig festlig ut, og hele familien er i kostyme. Du er klar til å feste! Du finner mange tilpassbare invitasjoner, konvolutter og Halloween-kort i Creative Park. Du kan skrive ut på PIXMA-skriveren på papir i kortstørrelse med Double-sided Matte Paper, som leveres med midtbrett og konvolutter for hjemmelagde kort. Hvis du foretrekker å bruke ett av dine egne bilder, er papiret i postkortstørrelse for Canon SELPHY CP1500 forhåndstrykt med linjer for frimerke og adresse.

Halloween-godtebøtter i papir passer perfekt til servering av festsnacks, og Halloween-poser er flotte gaver til gjestene dine. I tillegg til søtsaker og et stykke gresskarpai kan du fylle godteposer med personlige minner. Hvorfor ikke skrive ut ark med temaklistremerker på Canon SELPHY CP1500 for å pynte pennal, speil og telefoner? Du kan til og med lage bokmerker med favorittbildene dine fra dagen ved hjelp av alternativet Bokmerkeoppsett i SELPHY Photo Layout-appen. Det går raskt og enkelt å velge, tilpasse og skrive ut direkte fra appen til SELPHY CP1500.

Uansett hva du gjør i høst, bør du sørge for å tilføre litt av årstidens magi med PIXMA- eller SELPHY-skriveren og litt kreativitet.

Skrevet av Rachel Segal Hamilton

Relaterte produkter

Relaterte artikler