How to print yourself a happy Halloween

HALLOWEENPROSJEKTER

Slik skriver du ut en god halloween

Oppdag skummelt enkle dekorasjoner, kostymer og mye annet du kan lage selv til halloween. Alt du trenger er litt kreativitet, papir og en PIXMA-skriver. Finn noe du er inspirert til å lage, last ned malen, skriv den ut på det anbefalte papiret og følg instruksjonene for å lage en fantastisk halloween!

Dekorer hjemmet ditt til halloween

Decorate your home for Halloween
Morsomme og skumle Halloween-dekorasjoner.

Spre skrekkblandet fryd i årstidens ånd med disse morsomme og enkle prosjektene: et Happy Halloween-banner, gresskarlanterner i papir og halloween-kort.

Get Inspired Halloween
Legg til bilder og egendefinert innhold i kunstverkene dine fra Creative Park-appen.

Barna vil fryde seg over å kunne lage sine egne halloween-poser som passer perfekt for søtsaker. Utforsk det store utvalget av utskriftsmuligheter for hele familien på Creative Park-nettsiden eller i appen*.

Lag et halloween-kostyme (skummel maske og t-skjorte)

Get Inspired Halloween mask DYI
Fine dekorasjoner på 1, 2, 3.

Det er alltid gøy å lage egne hjemmelagde kostymer. Vi begynner med maskene. Når du har fått tak i MP-101Matt fotopapir fra Canon eller Plus Glossy II-papir, laster du ned og skriver ut en gresskarmaskemal – eller kanskje en maske som ser ut som Frankenstein eller en heks, om du føler deg modig? Etter du har klippet ut masken – og har husket på å klippe ut øynene – fester du strikk i sidene med en hullmaskin, lim eller tape.

Get Inspired Halloween CNT

Klar for å skape skrekk og gru med en t-skjorte? Det kan du gjøre med fem trinn. Finn frem påstrykbart overføringspapir for mørke tekstiler, et design, en svart T-skjorte som inneholder minst 50 % bomulll, og et strykejern, og følg brukerveiledningen vår.

Lag halloweenkunst til å ha på neglene

Creative Halloween nail stickers.
Kreative negleklistremerker til halloween.

Våg å kle deg ut annerledes i år, og nyt at du kan svare «takk, jeg har laget det selv,» på alle komplimenter du får. Med en skriver i PIXMA TS8350-serien og et bilde eller et design du liker, er det enkelt å lage kunst til å ha på neglene.

Du trenger de utskrivbare negleklistremerkene våre og Canons Nail Sticker Creator-app for Android eller iOS. I appen kan du velge et skummelt design, eller lage ditt eget, som du kan skrive ut og lime på neglene dine.

Get Inspired Halloween CNT

Slipp kreativiteten løs til halloween.

*Kompatible skrivere med Creative Park-appen.

Relaterte artikler
Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

UTSKRIFTSHÅNDVERK

Nå er det tid for kreative prosjekter igjen. Her er seks ting du kan lage til jul med skriveren din.

Vær kreativ – lag dine egne julegaver, dekorasjoner og spill. Du kan laste ned og skrive ut alle malene helt kostnadsfritt.

Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Skrivermoro for alle

Seks måter du kan bruke PIXMA-skriveren på for å live opp hjemmet ditt, familieaktiviteter og enheter.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker