Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Kompatibel med alle EOS-kameraer inkludert speilløse kameraer ved bruk av EF-EOS M-fatningsadapteren

Et primærobjektiv med utmerkede makrofunksjoner

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM har et ekte makroforstørrelsesforhold på 1:1, noe som betyr at motivet ditt ser ut til å være i naturlig størrelse i sensoren på kameraet. Det allsidige objektivet gir flotte resultater når du tar portretter og filmer håndholdt. Det oppnår dette ved å bruke en grunn dybdeskarphet med vakker bokeh, samt innebygd hybrid bildestabilisering og en lett design.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM er fantastisk for:

Skarpe makrobilder

Mange Canon-objektiver har en bildestabilisator (IS) som er i stand til å regulere kameraristing når du arbeider håndholdt, men dette objektivet har en banebrytende hybrid bildestabilisator for å motvirke regelmessig kameraristing fra rotasjoner og sideveis bevegelser, og denne effekten forsterkes når du tar ekstreme nærbilder.

Hybrid IS ON IS OFF

Bildet som vises for ON (PÅ), viser at hybrid bildestabilisator er i bruk, og OFF (AV) viser bildet uten bruk av bildestabilisator.

Lineær risting

Lineær risting oppstår når kameraet flyttes parallelt til motivet i bildesensoren. Effekten av dette blir mye sterkere i makrofotografering. Makrofotografering krever vanligvis et stødig stativ, men den nye hybrid bildestabiliseringen bidrar til å eliminere roterende og lineær kameraristing. Dette gir større fleksibilitet til å eliminere naturlig kameraristing og reagere hvis motivet beveger seg eller endrer stilling når du makrofotograferer, noe som sørger for at du får skarpe og klare bilder.

Shift-blurring

Et unikt objektiv

Rask, stille respons gir flotte resultater

Når den minste forstyrrelse kan ødelegge et bilde du har komponert perfekt, gjør den høye hastigheten og den lydløse autofokusen til USM-motoren i kombinasjon med 100 mm brennvidde at du oppnår de beste resultatene, mens du har nok avstand til at du ikke forstyrrer motivet. Bruk fokusbegrensningsbryteren for å gjøre autofokusen raskere ved å begrense fokus til et bestemt avstandsområde.

IMG_0308
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

L-seriekvalitet

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM er en del av det prestisjetunge utvalget av objektiver i L-serien. Det er laget av materialer av høyeste kvalitet og er værbestandig for å gjøre det godt nok for fotografering under alle forhold.

Dette objektivet er et flott alternativ for portretter på grunn av UD-elementet (Ultra-Low Dispersion) som fjerner kromatisk aberrasjon og gir eksepsjonell bokeh produsert av sirkulær blenderåpning på f/2.8 med ni lameller.

Kombinasjonen av utmerket hybrid bildestabilisering, blenderåpning på f/2.8 og raskt USM-autofokussystem gjør dette til et unikt objektiv som yter veldig godt, noe som gjør det populært for dem som tar makrobilder av og til, og for dem som ønsker å spesialisere seg innen det.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM

Et allsidig objektiv som passer utmerket til portretter

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM er et flott flerbrukstillegg til utstyrsvesken. Objektivet passer utmerket til å ta portrettbilder, slik at du kan se motivet fra veldig kort avstand samtidig som at bildekvaliteten holdes utrolig skarp.

Vakre portretter i krystallklare detaljer

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM har alt du forventer fra et primærobjektiv. Den utmerkede optiske kvaliteten og leveringen av svært fin detalj er flott når du vil legge vekt på ansiktstrekk i portrettene dine.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Perfekt perspektiv

100 mm brennvidde passer perfekt for portretter, og du kan ta pene nærbilder uten å forvrenge ansiktstrekk. Hybrid bildestabilisator gjør at du kan ta vakre bilder, håndholdt i lite lys.

Ikke mist fokus på detaljene

Blenderåpningen på f2.8 gjør at du kan bruke grunn dybdeskarphet, noe som skaper en avstandseffekt. Dette bidrar til å skille motivet fra bakgrunnen og tiltrekke oppmerksomhet til detaljene du vil vise frem.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Spesifikasjoner

Klikk på knappen nedenfor for å se fullstendige spesifikasjoner for EF 100mm f/2.8L Macro IS USM.

Tilbehør