Objektiver for speilreflekskameraer

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Dette objektivet gir utmerket bildekvalitet med avansert bildestabilisering og foretrekkes av dem som bare ønsker å ta med seg ett objektiv ut i felten.

Flott objektiv for

 • Landskap

  Ta bilder av flotte utsikter fra fjellet, bilder av havet, severdigheter og bybilder.

 • Portrett

  Passer perfekt til å fange opp ansiktsuttrykk, for eksempel i bryllup eller andre selskaper og arrangementer.

 • Reise

  Reisefotografering er ikke bare for globetrottere. Severdigheter og tilfeldige pauser du tar, er ofte minner som er verdt å ta vare på.

Canon Camera

For bilder av høy kvalitet som imponerer

Spesialiserte elementer i objektivet gjør at du kan dra nytte av høy bildekvalitet i hele zoomrekkevidden og samtidig minimere synlig forvrengning. Det integrerte, avanserte Air Sphere-belegget beskytter mot gjenskinn og skygger når du fotograferer i omgivelser med uforutsigbart naturlig lys.

Utvidet zoomrekkevidde med konstant maksimal blenderåpning

Bytt raskt mellom brennviddene vidvinkel, standard og kort telefoto mens du opprettholder en maksimal blenderåpning på f/4.
Canon Camera

Ta skarpe bilder i lite lys

En bildestabilisator bekjemper uskarphet forårsaket av kameraristing, slik at du kan fotografere ved lukkerhastigheter som er opptil fire trinn lavere enn normalt.

Vær allsidig med video

EF 24-105mm f/4L IS II USM er like nyttig til videoopptak som det er til fotografering, og gir deg brennvidder i en kompakt pakke som passer perfekt til en rekke motiver. Avansert autofokus gir deg jevn, profesjonell, stille fokusendring og kontinuerlig fokussporing med fullstendig manuell overstyring.

Canon Camera

Fotografer og film selv i krevende omgivelser

EF 24-105mm f/4L IS II USM har L-seriens nye objektivdesign. Den robuste konstruksjonen er utviklet for å kunne stå i mot påkjenningene ved profesjonell bruk og har forbedret motstandsstyrke mot støt og vibrasjoner.

Bør jeg oppgradere?

EF 24-105mm f/4L IS II USM erstattet EF 24-105mm f/4L IS USM og kommer til å bli standardobjektivet for mange yrkesutøvere og entusiaster innen fotografering.
EF_24-105mm_f4L_IS_II_USM Ambient General 07
Canon Camera

Optisk system

EF 24-105mm f/4L IS II USM har en forbedret optisk design i forhold til forgjengeren. Det gir objektivet bedre oppløsning og skarphet i hele bildet og zoomrekkevidden.

Forbedret bildestabilisering

Den nyutviklede bildestabilisatorenheten gir en effekt tilsvarende en fire trinn raskere lukkerhastighet sammenlignet med EF 24-105mm f/4L IS USM-objektivet på 2,5 trinn.

Canon Camera

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM
Omtale

Hender som holder et Canon EOS R-kamera med et Canon RF 24–105 mm F4–7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Tilbehør

 • Canon objektivetui LP1219

  En kompakt objektivveske

 • Canon solblender EW 83M

  Beskytter objektivet mot lysstråler

 • Canon objektivdeksel E 77II

  Beskytter objektivet mot støv

Relaterte produkter