Sunset sea structure image taken with EF 24-105mm f/4L IS II USM

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Dette objektivet gir utmerket bildekvalitet med avansert bildestabilisering og foretrekkes av dem som bare ønsker å ta med seg ett objektiv ut i felten.

Handle nå

Galleri

Et standard zoomobjektiv med profesjonell ytelse i L-serien

EF 24-105mm f/4L IS II USM er et standard zoomobjektiv som gir det lille ekstra, uansett om du tar bilder eller gjør filmopptak. Det er et perfekt objektiv for deg som trenger utmerket bildekvalitet, og samtidig ønsker å ha lite å bære.

Se fullstendige spesifikasjoner

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM vertical side view shot

Flott objektiv for

For bilder av høy kvalitet som imponerer

Spesialiserte elementer i objektivet gjør at du kan dra nytte av høy bildekvalitet i hele zoomrekkevidden og samtidig minimere synlig forvrengning. Det integrerte, avanserte Air Sphere-belegget beskytter mot gjenskinn og skygger når du fotograferer i omgivelser med uforutsigbart naturlig lys.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view shot
Dark blue sea by bridge structure

Utvidet zoomrekkevidde med konstant maksimal blenderåpning

Bytt raskt mellom brennviddene vidvinkel, standard og kort telefoto mens du opprettholder en maksimal blenderåpning på f/4.

Ta skarpe bilder i lite lys

En bildestabilisator bekjemper uskarphet forårsaket av kameraristing, slik at du kan fotografere ved lukkerhastigheter som er opptil fire trinn lavere enn normalt.

Low light pipe structure dark

Vær allsidig med video

EF 24-105mm f/4L IS II USM er like nyttig til videoopptak som det er til fotografering, og gir deg brennvidder i en kompakt pakke som passer perfekt til en rekke motiver. Avansert autofokus gir deg jevn, profesjonell, stille fokusendring og kontinuerlig fokussporing med fullstendig manuell overstyring.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view with no hood

Fotografer og film selv i krevende omgivelser

EF 24-105mm f/4L IS II USM har L-seriens nye objektivdesign. Den robuste konstruksjonen er utviklet for å kunne stå i mot påkjenningene ved profesjonell bruk og har forbedret motstandsstyrke mot støt og vibrasjoner.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM white rocks and clear skies
Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM pebble beach sunset

Bør jeg oppgradere?

EF 24-105mm f/4L IS II USM erstattet EF 24-105mm f/4L IS USM og kommer til å bli standardobjektivet for mange yrkesutøvere og entusiaster innen fotografering.

Optisk system

EF 24-105mm f/4L IS II USM har en forbedret optisk design i forhold til forgjengeren. Det gir objektivet bedre oppløsning og skarphet i hele bildet og zoomrekkevidden.

Symmetrical architecture white roof

Forbedret bildestabilisering

Den nyutviklede bildestabilisatorenheten gir en effekt tilsvarende en fire trinn raskere lukkerhastighet sammenlignet med EF 24-105mm f/4L IS USM-objektivet på 2,5 trinn.

Seagulls sitting on black rock
Wide Angle Lens

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.

Finn ut mer

Tilbehør

Relaterte produkter